fbpx

Όμορφη σε ένα μήνα ακριβώς με Lierac

Lierac

Για εμάς τις γυναίκες, που τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε γρήγορα, η Lierac έχει την απόλυτη λύση φροντίδας μέσα από τρεις εντατικές θεραπείες ενός μήνα από τις γνωστές και αγαπημένες σειρές της: η κίτρινη Cica-Filler, η πορτοκαλί Mésolift και η χρυσή Premium. Εσύ ποιο χρώμα είσαι;

Της Ελευθερίας Νίκου

Γρήγοροι ρυθμοί, έντονη καθημερινότητα, αυξημένες ανάγκες, πολλαπλοί ρόλοι. Οι γυναίκες ζούμε το σήμερα δυναμικά και οι καθημερινές απαιτήσεις ολοένα πληθαίνουν. Ανάμεσά τους, και η απαίτηση να είμαστε όμορφες και λαμπερές σε κάθε ηλικία – μια ανάγκη που ξεκινά από εμάς τις ίδιες. Ανεξάρτητα με το τι περιμένουν οι άλλοι από εμάς, εμείς είμαστε οι πρώτες που θέλουμε να αντικρίζουμε μια όμορφη εικόνα κάθε πρωί στον καθρέφτη μας και να νιώθουμε αυτοπεποίθηση σε κάθε μας βήμα. Και επειδή η ταχύτητα δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και το κομμάτι της περιποίησής μας, χρειαζόμαστε και εκεί κάτι που να δρα άμεσα και να έχει ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα μας. Τα εργαστήρια της Lierac το γνωρίζουν καλά αυτό και συστήνουν μέσα στις ήδη αγαπημένες σειρές περιποίησης προσώπου μια εντατική θεραπεία ενός μήνα που θα δώσει στην επιδερμίδα μας τον αέρα αλλαγής και ανανέωσης που τόσο έχει ανάγκη.

Τι είναι η εντατική θεραπεία ενός μήνα;
Θα την περιγράφαμε ως μια ευκαιρία για ενίσχυση της δράσης των προϊόντων που χρησιμοποιούνται καθημερινά στη skincare ρουτίνα μας και ένα πραγματικό boost φροντίδας που μεταμορφώνει άμεσα την εικόνα της επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην καθημερινή χρήση μιας ειδικά μελετημένης αγωγής υψηλής απόδοσης, βασισμένη στις ανάγκες της επιδερμίδας μας αποκλειστικά. Η εντατική θεραπεία ενός μήνα συστήνεται να πραγματοποιείται 2 με 3 φορές τον χρόνο, την εποχή που η κάθε γυναίκα κρίνει και αισθάνεται πως έχει ανάγκη να ενισχύσει την ήδη επιλεγμένη ρουτίνα ομορφιάς της και να δώσει το κάτι παραπάνω στην περιποίηση της επιδερμίδας της.

Η Lierac φέρνει κοντά μας την εντατική θεραπεία ενός μήνα μέσα στις λατρεμένες σειρές της: τις κίτρινες αμπούλες της σειράς Cica-Filler για εντατική δράση κατά των ρυτίδων, τις πορτοκαλί αμπούλες από την αγαπημένη σειρά Mésolift που δρα ενάντια στην κούραση και τον κορυφαίο χρυσό πολυτελή ορό La Cure της σειράς Premium που στόχο έχει την ολική αντιγήρανση της επιδερμίδας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διαλέξουμε το δικό μας χρώμα και να το εμπιστευτούμε!

Iqbeaute-Lierac-La-Cure-Premium

Ένεση νεότητας 28 ημερών

Στις γυναίκες που η εμπειρία και η ηλικία αφήνουν έντονα σημάδια στην επιδερμίδα, μια «ένεση» νεότητας είναι παραπάνω από απαραίτητη. Οι ορμονικές αλλαγές, η κόπωση και ο χρόνος δεν αφήνουν την επιδερμίδα να λάμψει όπως της αξίζει, με αποτέλεσμα ακόμη και νέες γυναίκες 35 ετών να προβληματίζονται για την εικόνα τους. Για όλες εκείνες, μέχρι και για τις πιο ώριμες γυναίκες, η κούραση και η χαλάρωση της επιδερμίδας μπορεί πλέον να διορθωθεί χάρη στην εντατική αγωγή La Cure της αγαπημένης και πολυτελούς σειράς Premium, που καταφέρνει να ανακτήσει τον όγκο, να αναζωογονήσει και να αναγεννήσει την επιδερμίδα. Με το Premium La Cure, μέσα σε 28 μέρες, η φρέσκια και ξεκούραστη όψη αποκαθίσταται και το χαμόγελο της κάθε γυναίκας επανέρχεται για να την κάνει ακόμη πιο όμορφη.

Iqbeaute-Lierac-Mesolift

Αντιρυτιδική αγωγή 30 ημερών

Όλοι οι τύποι ρυτίδων, οι γραμμές αφυδάτωσης, οι ρυτίδες έκφρασης και τα σημάδια χαλάρωσης της επιδερμίδας υποκύπτουν στη δύναμη της αμπούλας της κίτρινης σειράς. Η ενισχυμένη δράση της εντατικής αγωγής 30 ημερών Cica-Filler επιτυγχάνει επούλωση και γέμισμα ρυτίδων και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες από 30 ετών που προβληματίζονται για τις ρυτίδες τους, είτε για τις ήδη υπάρχουσες είτε για εκείνες που θα εμφανιστούν μελλοντικά. Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι ένα πρόσωπο φανερά πιο νεανικό, μια λεία και αναζωογονημένη επιδερμίδα και μια ενισχυμένη αυτοπεποίθηση που ταιριάζει με τον δυναμισμό της ηλικίας.

Iqbeaute-Lierac-Cica-Filler

Φροντίδα 30 ημερών κατά της κούρασης

H πορτοκαλί σειρά της Lierac γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει υπερκόπωση της επιδερμίδας. Ο εντατικός τρόπος ζωής, ο φόρτος εργασίας, οι γρήγοροι ρυθμοί και πολλοί ακόμη σύγχρονοι παράγοντες αποδυναμώνουν τους αμυντικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας και αφήνουν πίσω τους μια θαμπή, κουρασμένη όψη. Η «ένεση» βιταμίνης που προσφέρει η αμπούλα Mesolift αποκαθιστά άμεσα τη λάμψη, τον ομοιόμορφο τόνο και τη ζωντάνια της επιδερμίδας. Είναι μεσοθεραπεία που την εφαρμόζεις μόνη σου στο σπίτι. Η σύνθεση της περιέχει καθαρή βιταμίνη C 15% που ενεργοποιείται κατά την πρώτη χρήση και διαρκεί για 15 ημέρες. Είναι ιδανική αγωγή για γυναίκες ηλικίας 28 ετών και άνω και μπορεί να εισαχθεί εύκολα στη ρουτίνα ομορφιάς, εφαρμόζοντάς την πριν ή μετά την κρέμα και δίνοντάς της την ευκαιρία να αποκαλύψει τον πιο όμορφο εαυτό μας.

Περισσότερα και στο www.lierac.gr
Ακολουθήστε την αγαπημένη σας εταιρεία και στο Facebook ή στο Instagram