Christina Spantidaki

Χριστίνα Σπαντιδάκη

Creative Director

Σπούδασε Γραφιστική στη Σχολή Βακαλό. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ζωγραφικής, φωτογραφίας και ιστορίας της τέχνης σε Αθήνα και Μόναχο. Για αρκετά χρόνια εργάστηκε ως art director σε περιοδικά. Από το 2009 διατηρεί δικό της γραφείο, αναλαμβάνοντας την καλλιτεχνική επιμέλεια εντύπων, εταιρικής ταυτότητας και web sites.

Αθηνά Συμεωνίδου

Τζωρτζίνα Σπυροπούλου

Bάνα Αντωνοπούλου

Fashion Features Editor

Με σπουδές στη Γαλλική Φιλολογία, τη Μόδα και την Επικοινωνία, και θητεία σε μεγάλα περιοδικά (L’Officiel, Madame Figaro, Maison & Décoration), διατηρεί ακόμη επιφυλάξεις για τον όρο «δημοσιογράφος» που… κοσμεί τη φορολογική της δήλωση. Λατρεύει τα ταξίδια, τo καλό φαγητό, τα βιβλία, τη μουσική και το σκύλο της (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά). Πιστεύει ότι η μόδα είναι –ή τουλάχιστον πρέπει να είναι– μια μεγάλη περιπέτεια.

Anna Dalla

Άννα Δάλλα

Health & Psychology Editor

Our friend from London!

Δημοσιογράφος και συγγραφέας. Πήρε πτυχίο από το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πάντειου Πανεπιστημίου. Το 2003 ολοκλήρωσε στο ίδιο πανεπιστήμιο τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Πολιτιστική Πολιτική-Διοίκηση και Επικοινωνία. Αρθρογραφεί σχετικά με θέματα επιστήμης, υγείας και διατροφής, ενώ έχει γράψει δέκα βιβλία που πραγματεύονται συναφή θέματα. Έχει επίσης γράψει ένα λογοτεχνικό βιβλίο για παιδιά, με τίτλο Ο μικρός κόμης δράκουλας, το οποίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Κέδρος. Γεννήθηκε στην Αθήνα, ενώ πλέον ζει, γράφει, κάνει βόλτες, αναζητά και διασκεδάζει στο Λονδίνο.

Evelina Bousmpoura

Εβελίνα Μπούσμπουρα

Junior Editor

Φοιτήτρια στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεγάλη αγάπη για τη μόδα. Της αρέσει να πειραματίζεται με το styling και το στιλ της, ενώ πιστεύει ότι η μόδα αντικατοπτρίζει κρυφά στοιχεία του χαρακτήρα μας και προσφέρει την απόλυτη ελευθερία έκφρασης. Μία ακόμα μεγάλη αδυναμία της είναι η ομορφιά, και πώς όχι άλλωστε αφού μεγάλωσε έχοντας τόσο θετικές επιρροές δίπλα σε μια θεία beauty editor (Μάνια Μπούσμπουρα)! Λατρεύει να ανακαλύπτει νέες φροντίδες και ιδιαίτερα προϊόντα για το δέρμα και τα μαλλιά, αλλά θεωρεί πως η πραγματική ομορφιά και η λάμψη πηγάζουν από μέσα μας, αρκεί να τις ανακαλύψουμε. Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα και ονειρεύεται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Βίβιαν Γιαννακοπούλου

Apostolos Gaitanis

Απόστολος Γαϊτάνης

Science & Research fellow

Γιατρός, αφοσιωμένος στην ειδικότητα της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής. Ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της ομορφιάς από τη φημισμένη Harley Street του Λονδίνου, ενώ σήμερα συνεργάζεται με μεγάλες ιδιωτικές κλινικές. Αποφοίτησε το 1988 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απέκτησε πείρα στη Γενική Χειρουργική σε νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική σε νοσοκομεία του Μπέρμιγχαμ και του Λονδίνου, σε θέσεις αναγνωρισμένες από το Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών της Αγγλίας καθώς και από τη Βρετανική Ένωση Πλαστικών Χειρουργών. Φροντίζει να ενημερώνεται συνεχώς για ό,τι νεότερο και πιο σύγχρονο στο χώρο της ομορφιάς, γι’ αυτό άλλωστε συμμετέχει συχνά σε συνέδρια στο εξωτερικό, την Ευρώπη και την Αμερική, όπου ενημερώνεται διαρκώς για τις τελευταίες εξελίξεις στην κοσμητική ιατρική. Διατηρεί δύο ιατρεία, ένα στο κέντρο της Αθήνας και ένα στην Κηφισιά.

www.agaitanis.gr

Panagiota Riga

Παναγιώτα Ρήγα

Science & Research Fellow

Γιατρός δερματολόγος-αφροδισιολόγος με πείρα 15 ετών σε όλες τις αισθητικές παρεμβάσεις με σκοπό την αντιγήρανση, την πρόληψη και την αποκατάσταση της υγείας του δέρματος και τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς. Έχει εξειδικευθεί σε σημαντικούς τομείς της Αισθητικής Δερματολογίας, όπως στη μεσοθεραπεία (ειδική εκπαίδευση στη Γαλλία), στη χρήση των δερματολογικών lasers, στα ενέσιμα εμφυτεύματα και στο botox. Σπούδασε Ιατρική στην Αθήνα και εξειδικεύθηκε στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» και έκανε υποειδίκευση στη Δερματοχειρουργική στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του ίδιου νοσοκομείου. Επιπλέον, έχει εξειδικευθεί στο πανεπιστήμιο του Gratz στην Αυστρία στη δερματοσκόπηση, μια τεχνική που αποσκοπεί στην ακριβέστερη διάγνωση των δερματολογικών παθήσεων και στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Λαμβάνει ενεργό μέρος στην ενημέρωση και εκπαίδευση των νεότερων συναδέρφων της σε ό,τι νεότερο αφορά την Αισθητική Δερματολογία. Διατηρεί το προσωπικό της ιατρείο στην Αθήνα.

www.improveyourskin.gr

Irina Lis Costanzo

Alessio Migliardi

Allessio Migliardi

Photographer

Φωτογράφος μόδας και ομορφιάς με έδρα τη βόρειο Ιταλία. Σπούδασε φωτογραφία στο Central St. Martins school of arts στο Λονδίνο. Έχει συνεργαστεί με πολλές μεγάλες εταιρείες και κορυφαία περιοδικά μόδας και ομορφιάς σε όλο τον κόσμο, όπως το Harper’s Bazaar, το L’Officiel, το Cosmopolitan, το Velvet κ.α. Εκπροσωπείται από το κορυφαίο πρακτορείο Art+Commerce στις ΗΠΑ και το Gallery Stock στο Λονδίνο.

Fotis Karapiperis

Φώτης Καραπιπέρης

Photographer

Καλλιτεχνικό και ανήσυχο πνεύμα, φωτογράφος και ταξιδιώτης του κόσμου. Σπούδασε Φωτογραφία στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθηνών. Δημιούργησε το πρώτο του στούντιο το 1990 και από τότε έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρείες και κορυφαία περιοδικά μόδας και διακόσμησης στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ. Το 2002 δημιούργησε το Studio Verve στην Αθήνα, στο οποίο συνεχίζει να εκφράζεται δημιουργικά μέσα από τις φωτογραφίες του και τα projects που κάθε φορά καλείται να φέρει εις πέρας. Ζει στην Αθήνα.

avatar_jim

Δημήτριος Τζίμας

Systems Engineer

Systems Engineer, VOIP Engineer, VMware VOP-CP, VMware VsP-CP, Microsoft MSP

www.1con.gr | www.technofan.gr

[email protected]
Skype: jimtzimas

G. SyropoulosΓιώργος Συρόπουλος

Senior Programmer

#include <iostream> 
 #include <set> 
 int main ()
{ std::set<int> myset;
  int highest;
  std::set<int>::key_compare mycomp = myset.key_comp();
  for (int i=0; i<=5; i++) myset.insert(i);
  std::cout << "myset contains:";
  highest=*myset.rbegin();
  std::set<int>::iterator it=myset.begin();
  do {
    std::cout << ' ' << *it;
  } while ( mycomp(*(++it),highest) );
  std::cout << '\n';
  return 0; }

 

Don’t worry!! We speak the same language (with your PC…)

Μότο: “We are not suits!”

Μπορείτε να τον βρείτε: trabica.com και [email protected]

Kostas Fillippidis

Κώστας Φιλιππίδης

Technical Support

Web developer και τεχνικός δικτύων. Αποφοίτησε από το University of Indianapolis με πτυχίο στον τομέα Computer Science & Network Engineering το 2011. Παρακολούθησε σχετικά σεμινάρια στην Αμερική και την Ευρώπη και έχει εξελίξει την έννοια του computer science. Παράλληλα με τις σπουδές του ξεκίνησε να εργάζεται και έχει ήδη συνεργαστεί με αρκετές μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρέχοντας υπηρεσίες στον τομέα του. Εκφράζεται καλλιτεχνικά μέσα από τα graffiti και το σχεδιασμό κόμικς. Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.