fbpx

Τσάι στη Μεγάλη Βρεταννία

Αναζητώντας την καλύτερη ιεροτελεστία απογευματινού τσαγιού, μια αυθεντική αριστοκρατική εμπειρία που παραπέμπει στο βρετανικό tea time, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και στο Winter Garden!

Της Μαίρης Θεοδώρου

Στο ιστορικό λόμπι του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, στο Winter Garden City Lounge, δημιουργείται η απόλυτη ατμόσφαιρα για να απολαύσουμε ένα από τα παλαιότερα έθιμα βασιλέων και αριστοκρατών, το Afternoon Tea, το οποίο σερβίρεται καθημερινά από τις 12.00 έως τις 20.00.
Αν ανήκετε στις γυναίκες που εκτιμούν τις μικρές αλλά τόσο πολύτιμες χαρές της ζωής, αξίζει να αφιερώσετε χρόνο και να δοκιμάσετε αυτό το φίνο μενού παρέα με φίλους ή στο πλαίσιο μιας επαγγελματικής συνάντησης ή ακόμη και στο ξεκίνημα μιας ωραίας μέρας, με έναν απολαυστικό φρεσκοκομμένο καφέ και υπέροχα εδέσματα.

Υπό τους ήχους απαλής μουσικής γευτείτε tea sandwiches, με σπιτικά αρτοποιήματα, αφράτα κέικ και λαχταριστά γλυκά από το ζαχαροπλαστείο της Μεγάλης Βρεταννίας και τον βραβευμένο pastry chef Arnaud Larher, σπιτικές εποχικές μαρμελάδες και φρεσκοψημένα scones αμυγδάλου σερβιρισμένα με την περίφημη clotted cream. Συνοδέψτε τα με την αγαπημένη σας ποικιλία τσαγιού ή τον καφέ σας ή, γιατί όχι, με ένα ποτήρι σαμπάνια!
Και καθώς τα επιτυχημένα Afternoon Tea του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία έχουν γίνει πλέον αγαπημένη συνήθεια των Αθηναίων, τώρα, μέσω της υπηρεσίας Tea Me Away, το διάσημο Απογευματινό Τσάι του ξενοδοχείου έρχεται στο σπίτι σας! Κάντε την παραγγελία σας καθημερινά 11.00-20.30 στο GB Corner Gifts & Flavors ή, τηλεφωνικά, στο 210 3330750 και θα είναι έτοιμο για να το παραλάβετε μέσα σε 15 λεπτά!
Αν επιθυμείτε να το παραγγείλετε Κυριακή, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Winter Garden.

WINTER GARDEN στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
210 33 30 000 | grandebretagne.gr