fbpx

Μαλλιά με φυσικό όγκο

Τα μαλλιά μου δείχνουν υπέροχα, λαμπερά με φυσικό όγκο και ανάλαφρη κίνηση χάρη στη μοναδική βοτανική σύνθεση της ανανεωμένης σειράς περιποίησης PhytoVolume και την έμπιστη υπογραφή της Phyto Paris.

Της Αλεξάνδρας Τρύφωνος
Φωτογραφίες: Φώτης Καραπιπέρης
Μαλλιά: Vera Shkembi

Τα φυσικά ξανθά μου μαλλιά είναι το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της εικόνας μου και είμαι περήφανη γι’ αυτά. Θέλω να είναι υγιή, λαμπερά, στιλπνά, να έχουν όγκο, ωραία κίνηση και να μοσχοβολούν φρεσκάδα! Ωστόσο, το ιδανικά πλασμένο αποτέλεσμα που επιθυμώ έρχεται σε σύγκρουση με αρκετούς εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες, όπως τα επίπεδα υγρασίας και η ρύπανση του περιβάλλοντος, το άγχος και το έντονο στρες, οι ορμονικές διαταραχές και φυσικά η ενδεχόμενη έλλειψη θρεπτικών συστατικών στο διαιτολόγιό μου, που προκαλούν εξασθένιση στην ποιότητα της τρίχας. Το αποτέλεσμα; Αρκετές φορές τα μαλλιά δείχνουν άτονα, αδύναμα, βαριά και χωρίς όγκο. H έλλειψη όγκου και κίνησης στα μαλλιά αποδυναμώνει αισθητά την αυτοπεποίθησή μου, όπως άλλωστε και σε κάθε άλλη γυναίκα που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα – ιδιαίτερα οι Ελληνίδες, ανεξάρτητα από τις τάσεις στις διεθνείς πασαρέλες, θέλουμε πάντα να έχουμε έναν φυσικό όγκο στα μαλλιά μας!
Για κάθε πρόβλημα, όμως, υπάρχει κάπου καλά κρυμμένη και μια λύση που πρέπει να ανακαλύψουμε! Αυτή τη φορά η λύση αποκαλύπτεται από τo αγαπημένο μου παριζιάνικο brand Phyto Paris, το οποίο 50 χρόνια τώρα καινοτομεί στον κόσμο της περιποίησης των μαλλιών επιστρατεύοντας τον τεράστιο ευεργετικό πλούτο της φύσης και είναι πάντοτε επίκαιρο, καλύπτοντας κάθε σύγχρονη ανάγκη. Mε αφορμή λοιπόν την επέτειο των 50 χρόνων του, επαναλανσάρει θρυλικά προϊόντα του, μεταξύ των οποίων και η σειρά PhytoVolume, την οποία προσωπικά λάτρεψα από την πρώτη χρήση!

Η ανανεωμένη σειρά PhytoVolume προσφέρει μέσα από εξαιρετικές βοτανικές συνθέσεις ένα αναζωογονητικό πρόγραμμα φροντίδας στα άτονα, φλατ μαλλιά, χαρίζοντάς τους σώμα και ενέργεια με τρία εκπληκτικά προϊόντα που μυρίζουν υπέροχα!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.