fbpx

Τα δυνατά υπέροχα μαλλιά της Δούκισσας Νομικού

Δούκισσας Νομικού

Αν έχετε άτονα, αδύναμα μαλλιά με τάση να σπάνε ή παρατηρείτε τριχόπτωση και αναζητάτε μια αποτελεσματική φροντίδα ενδυνάμωσης, επιλέξτε τη σειρά Elvive Full Resist από τη L’Oréal Paris και θα σας αποκαλυφθεί και το μυστικό ομορφιάς των υπέροχων μαλλιών της Δούκισσας Νομικού!

Της Αλεξάνδρας Τρύφωνος

Είναι γεγονός ότι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους σε σχέση με την εικόνα μας επικεντρώνεται στα μαλλιά μας. Ιδίως σε περιόδους έντονου άγχους, αλλαγής εποχής, ορμονικών διαταραχών ή ακόμα και από το βούρτσισμα και το συχνό styling επηρεάζεται αναμφισβήτητα η ποιότητά τους. Γίνονται πιο αδύναμα, με τάση να σπάνε, ενώ σε πολλές περιπτώσεις παρατηρείται ασυνήθιστα έντονη τριχόπτωση.
Σε αυτούς τους κύκλους της ζωής, τα μαλλιά μας χρειάζονται μια εξειδικευμένη φροντίδα ώστε να αποκτήσουν και πάλι τη δύναμή τους. Σε αυτό έρχεται να απαντήσει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης Elvive Full Resist από τη L’Oréal Paris, ενισχυμένο με έναν τονωτικό συνδυασμό δραστικών συστατικών (βιοτίνη + βιταμίνη Β5 + αργινίνη). Πιο συγκεκριμένα, αυτά τα εξαίρετα συστατικά δρουν ως εξής: η βιοτίνη, μια βιταμίνη του συμπλέγματος Β, βελτιώνει τη δομή της κερατίνης, της βασικής πρωτεΐνης από την οποία αποτελούνται τα μαλλιά. Η βιταμίνη Β5 δρα συνεργικά με τα υπόλοιπα συστατικά για να δομήσει το στέλεχος της τρίχας, το οποίο υφίσταται συχνά βλάβες (π.χ. από τον καυτό αέρα που παράγει το πιστολάκι, την υψηλή θερμοκρασία που αναπτύσσουν οι πρέσες μαλλιών, αλλά και από την έκθεση των μαλλιών μας στην υπεριώδη ακτινοβολία). Η αργινίνη, ένα απαραίτητο αμινοξύ, προστατεύει τα μαλλιά από τις οξειδωτικές βλάβες, όπως για παράδειγμα αυτές που προκαλούν οι συνεχείς βαφές.

Δούκισσα Νομικού

H σειρά Elvive Full Resist θα λέγαμε πως αποτελεί μια «προπόνηση» τόσο για το τριχωτό της κεφαλής όσο και για τα μήκη των μαλλιών, προσφέροντας πολύ δυνατά αποτελέσματα: 2x λιγότερο σπάσιμο*,
2x λιγότερη απώλεια τρίχας στη βούρτσα*. Μέρα με τη μέρα, το τριχωτό έχει πιο υγιή όψη, τα μαλλιά είναι πιο δυνατά και ανθεκτικά στους εξωτερικούς παράγοντες, επιστρέφοντας σταδιακά στην παλιά τους υπέροχη εικόνα!
Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης Elvive Full Resist από τη L’Oréal Paris περιλαμβάνει το σαμπουάν ενδυνάμωσης, που θρέφει το τριχωτό και ενδυναμώνει τα μήκη των μαλλιών, το conditioner ενδυνάμωσης για απαλό ξεμπέρδεμα και προστασία των μαλλιών, καθώς και τη Full Resist Power Mask, μια μάσκα πολλαπλών χρήσεων χωρίς σιλικόνη, για φυσική αίσθηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο τριχωτό, στα μήκη, σαν μάσκα που ξεβγάζεται και ως leave-in φροντίδα χωρίς ξέβγαλμα. Το Elvive Full Resist Brush Proof Cream, η νέα προσθήκη της σειράς που είμαστε σίγουρες ότι θα λατρέψετε όπως κι εμείς, προσφέρει 98,8% λιγότερο σπάσιμο από την 1η εφαρμογή**, 51% μείωση της ψαλίδας** και προστασία ενάντια της θερμότητας έως 230°C.

Δούκισσα Νομικού

Με το Elvive Full Resist η L’Oréal Paris προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία περιποίησης σε κάθε γυναίκα που το επιλέγει, όπως και στη Δούκισσα Νομικού, η οποία, όντας πρέσβειρα του Elvive, έχει υιοθετήσει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης και είναι ο καθημερινός της σύμμαχος. Ως σύζυγος, μητέρα, επαγγελματίας μα πάνω από όλα γυναίκα, η Δούκισσα δεν ξεχνά να φροντίζει τον εαυτό της, το σώμα και τα μαλλιά της όπως ακριβώς τους αξίζει! Ειδικά σε περιόδους άγχους, έντονων ρυθμών και καθημερινών γυρισμάτων, η σειρά Elvive Full Resist είναι η πρώτη της επιλογή, καθώς ενδυναμώνει τα μαλλιά και μειώνει το σπάσιμο της τρίχας. Εσείς ακόμα να τη δοκιμάσετε;

*Εργαστηριακό τεστ και σύγκριση σε σχέση με συμβατικό σαμπουάν Elvive.
**Εργαστηριακό τεστ με την Brush Proof Cream και συμβατικό σαμπουάν Elvive.

Ανακαλύψτε περισσότερα και στο www.lorealparis.gr