fbpx

Τα 6 απαραίτητα του χειμώνα 2024

Τα κρύα, σκοτεινά πρωινά του χειμώνα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη δύναμη της μόδας για να φτιάξει η διάθεσή μας. Αυτά τα έξι εποχικά βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας θα κάνουν το χειμερινό ντύσιμο… παιχνιδάκι.

Της Βάνας Αντωνοπούλου

Μάξι φούστα

Ακόμα κι αν o καιρός δεν είναι πάντα ιδανικός, οι fashionistas παραμένουν πιστές στις μακριές φούστες –κυρίως, δε, σε αυτές που είναι σε ίσια ή εφαρμοστή γραμμή, για να μη βιώσουν στιγμές… Marilyn. Μη διστάσετε να τις συνδυάσετε με πουλόβερ ή τζέρσεϊ τοπ, με ένα άνετο δερμάτινο μπουφάν και, φυσικά, μπότες.

Καλοραμμένο παλτό

Ένα παλτό είναι συχνά το πιο σημαντικό κομμάτι σε ένα χειμωνιάτικο look. Πιστέψτε με, πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσετε σε ένα άψογα ραμμένο και μακρύ σε μήκος. Όσο για το χρώμα, πάντα κλασικό και εκλεπτυσμένο είναι το μαύρο, ενώ οι οπαδοί των ουδέτερων, θερμών αποχρώσεων μπορούν να προτιμήσουν μια καμηλό εκδοχή. Σημειώστε ότι οι διαχρονικές αποχρώσεις συνδυάζονται με μπλε τζιν, αλλά δείχνουν επίσης κομψές με σκούρα παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο ή λίγο πιο πάνω.

Πλεκτό ζιβάγκο

Η Diane Keaton είναι το απόλυτο είδωλό μου όσον αφορά τα ζιβάγκο και ειδικά αυτά που θυμίζουν τα ’70s. Μονόχρωμο, ριγέ, Fair Isle… δεν υπάρχει κανένας αυστηρός κανόνας για το ζιβάγκο αυτήν τη σεζόν, εκτός από το ότι τα υλικά έχουν σημασία. Προτιμήστε ποιοτικές πρώτες ύλες όπως κασμίρ, μερινό ή μετάξι, για να το απολαμβάνετε σε βάθος χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ!