fbpx

Σουζάνα Κεγγίτση The Beauty Girl

Σουζάνα Κεγγίτση

Όμορφη εκτός, όμορφη εντός, ομορφιά στο CV, ομορφιά στην κάθε κίνηση. Η Σουζάνα Κεγγίτση είναι ο ορισμός του beauty girl και γι’ αυτό δεν θα μπορούσαμε να μην την προσκαλέσουμε σε μια girly συζήτηση με αφορμή το λανσάρισμα του δικού της brand, Hey, Beauty!, και να μάθουμε λίγα περισσότερα για το κορίτσι αυτό που λατρεύει όλη η digital κοινότητα!

Της Άννας Φενερτζιάν

Μίλησέ μας για το Hey, Beauty! Πώς ξεκίνησε η ιδέα και τι αντιπροσωπεύει το brand;
Ήθελα πολύ να δημιουργήσω κάτι εντελώς δικό μου, που θα έχει τον χαρακτήρα και την αισθητική μου. Την περίοδο της καραντίνας βρήκα λίγο χρόνο και αποφάσισα να ξεκινήσω δειλά-δειλά και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το Hey, Beauty! Πρόκειται για ένα online concept store με αξεσουάρ και προϊόντα που θα ήθελα να έχω στο μπουντουάρ μου, όπως το Curling Band –που είχα δει στο εξωτερικό και με είχε ενθουσιάσει– και τα hype beauty αξεσουάρ, όπως είναι αυτήν τη σεζόν τα hair claws.

Η νέα κολεξιόν τι χαρακτήρα έχει και σε ποιες γυναίκες απευθύνεται;
Η νέα κολεξιόν των Fall Hair Accessories είναι 100% εμπνευσμένη από τα prints του φθινοπώρου που βρίσκουμε στις μεγαλύτερες fashion συλλογές. Ασπρόμαυρα, καρό patterns, έμπνευση από τα ’70s και έμφαση στις νέες it αποχρώσεις. Απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν τη μόδα, τολμούν με τις εμφανίσεις τους και τους αρέσει να πειραματίζονται με τα χτενίσματά τους. Η τάση των hair claws έχει επανέλθει ως ένας εύκολος τρόπος να δώσεις στιλ και έναν πιο fun χαρακτήρα ακόμα και σε μια bad hair day, και αυτό είναι που ενθουσιάζει!

Τι περιμένουμε μελλοντικά από το brand; Θα έχουμε κι άλλες εκπλήξεις πέρα από το hairwear;
Για να είμαι ειλικρινής, στο αρχικό μας πλάνο η νέα σεζόν θα μας έβρισκε με κάποια νέα skincare λανσαρίσματα. Όμως είδαμε ότι ο κόσμος αγάπησε πολύ την τάση του hairwear και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε για μερικά ακόμη drops. Θα έρθουν πολύ σύντομα νέες κατηγορίες, τις οποίες ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας!

 Σουζάνα Κεγγίτση

Τι σημαίνει ομορφιά για σένα;
Σίγουρα δεν σημαίνει αλαβάστρινη επιδερμίδα και τέλεια σμιλευμένα χαρακτηριστικά. Για μένα η λέξη ομορφιά είναι συνώνυμη με τη λέξη φροντίδα και την αγάπη προς τον εαυτό σου. Να νιώθεις καλά με σένα, με εκείνες τις μικρές ρυτίδες που εμφανίστηκαν από τα πολλά χαμόγελα, τις bad hair days που μπορείς να μετατρέψεις σε ένα iconic sleek χτένισμα, αλλά και εκείνες τις good hair days που νιώθεις ότι με ένα πέταγμα των μαλλιών σου μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα.

Τι θα συμβούλευες ένα νέο κορίτσι που θέλει να ασχοληθεί με το επιχειρείν και ίσως φοβάται;
Από τη… μικρή εμπειρία μου έως τώρα, η μόνη συμβουλή που θα είχα να δώσω σε κάποιον θα ήταν να τολμά! Δεν θα υπάρξει ποτέ αυτή η σωστή στιγμή που πάντα περιμένουμε, όπως δεν θα υπάρξει και νέο ξεκίνημα χωρίς άγχος, λάθη και πράγματα που δεν γνωρίζεις. Όλα είναι μέρος αυτού και από όλα μπορείς να μάθεις κάτι και να εξελιχθείς, με μικρά και σταθερά βήματα.

Σουζάνα Κεγγίτση

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ