fbpx

Το νέο σώμα της Barbie

Iqbeaute-Barbies


Η Barbie, η πιο αγαπημένη κούκλα μόδας στον κόσμο, κυκλοφορεί πλέον σε νέους διαφορετικούς σωματότυπους, θέλοντας να προσφέρει στα κορίτσια περισσότερες επιλογές που να αντικατοπτρίζουν καλύτερα τον κόσμο γύρω τους. Πέρα από το γνωστό σώμα Barbie λοιπόν προστίθεται στη σειρά Fashionistas® η ψηλή, η μικροκαμωμένη και η κούκλα με καμπύλες. Και ένα τέτοιο γεγονός δεν θα μπορούσε να μην γίνει εξώφυλλο στο TIME!

της Vanessa Metzer

Η Barbie®, με περισσότερα από 180 επαγγέλματα, ρόλους που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης, αναρίθμητα ρούχα και αξεσουάρ, πάντα έδινε τη δυνατότητα επιλογής στις γυναίκες. Έτσι, οι νέες κούκλες είναι το φυσικό επακόλουθο της δέσμευσή της να παρέχει όλο και περισσότερες επιλογές στα κορίτσια και τους γονείς. Οι νέες κούκλες της σειράς Barbie® Fashionistas® 2016 περιλαμβάνουν τέσσερις τύπους σώματος (κλασικός και τρεις νέοι τύποι), 7 αποχρώσεις δέρματος, 14 χρώματα ματιών, 20 χρώματα μαλλιών και αμέτρητα μοντέρνα ρούχα και αξεσουάρ.


«Για 57 χρόνια, η Barbie αποτελεί αντανάκλαση των εποχών, γι’ αυτό και παραμένει η πρώτη κούκλα μόδας και ένα παγκόσμιο είδωλο μέχρι και σήμερα», δήλωσε η Evelyn Mazzocco, Senior Vice President και Global General Manager της Barbie. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε αυτές τις νέες κούκλες. Η ποικιλομορφία στους σωματότυπους, στο δέρμα και το στυλ επιτρέπουν στα κορίτσια να βρουν την κούκλα που τα αντιπροσωπεύει καλύτερα».

Η πολυμορφία που χαρακτηρίζει τη νέα συλλογή και η ποικιλία στυλ, ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ, δίνουν στα κορίτσια, σε όλον τον κόσμο, την ευκαιρία να δώσουν σάρκα και οστά στις ιστορίες τους με αμέτρητους τρόπους και να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη. Γιατί με την Barbie… μπορείς να γίνεις ό,τι ονειρεύεσαι!


«Πιστεύουμε ότι έχουμε ευθύνη απέναντι στα κορίτσια και τους γονείς να εκφράζουμε μια ευρύτερη άποψη γύρω από την ομορφιά», δήλωσε η Mazzocco.

Οι κούκλες υπάρχουν στο Barbie.com και η συλλογή θα κυκλοφορήσει σταδιακά κατά τη διάρκεια του 2016 στα συνεργαζόμενα καταστήματα της Mattel στην Ελλάδα.