fbpx

Ευκαιρία να επισκεφτούμε το Λονδίνο

Iqbeaute-london


Εποχή εκπτώσεων στο Λονδίνο, με πραγματικές ευκαιρίες και καλύτερες τιμές σε διαμονή και εισιτήρια. Αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι αυτή την εποχή, μήπως να γίνει ο προορισμός σας;

της Άννας Δάλλα

Πιστεύω ακράδαντα ότι αν πλησιάσεις έναν Λονδρέζο και του ζητήσεις να σου πει αυθόρμητα ποιον μήνα του χρόνου σιχαίνεται θα σου απαντήσει τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Πιθανώς και τον Μάρτιο. Γιατί; Επειδή δεν έχει να περιμένει τίποτα. Τα πολυπόθητα Χριστούγεννα έχουν περάσει, τα φωτάκια έχουν σβήσει και όλοι το έχουν παρακάνει τόσο με το ποτό και το φαγητό που η απόφαση για τον καινούργιο χρόνο είναι να σταματήσουν τις καταχρήσεις… Δεν θα τα καταφέρουν βέβαια, αλλά ας είναι. Τι έχουν λοιπόν να περιμένουν; Τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου (14/2) και… το Πάσχα. Ακόμα κι αν μας φαίνεται αδιανόητο, τα μαγαζιά στο Λονδίνο γεμίζουν με σοκολατένια λαγουδάκια αμέσως μόλις ξεστολιστεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο…

Παρ’ όλα αυτά, έχουν άδικο. Ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος είναι πολύ ενδιαφέροντες μήνες. Καταρχάς, τα μαγαζιά έχουν εκπτώσεις, που είναι αληθινές, μεγάλες και διαρκούν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η μέρα μεγαλώνει και, ενώ τον Δεκέμβριο στις 3 ή τις 3:30 το μεσημέρι είναι ήδη βράδυ, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι 4:30 το μεσημέρι και ο ουρανός είναι ακόμα φωτεινός. Επίσης, η τουριστική κίνηση είναι χαμηλότερη, οπότε και τα αεροπορικά εισιτήρια φθηνότερα. Είναι λοιπόν μια ευκαιρία να επισκεφτούμε το Λονδίνο και να «εκμεταλλευτούμε» προσφορές και ευκαιρίες που θα συναντήσουμε μπροστά μας.

Ακόμα και το κομμωτήριό μου έχει 20% έκπτωση. Ευκαιρία λοιπόν για πιο τακτικές επισκέψεις και φροντίδες ομορφιάς. Και μια και μιλάμε για ομορφιά, θέλω να σας αποκαλύψω ένα καλό μυστικό. Προχθές, αφού ίσιωσα τα μαλλιά μου, παραπονέθηκα όπως συνήθως στον κομμωτή για το γεγονός ότι έχω μερικές άσπρες τρίχες που με ενοχλούν κοντά στη χωρίστρα και του τόνισα ότι δεν έχω καμία πρόθεση να τα βάψω. Τότε μου πρότεινε ένα προϊόν που πραγματικά λάτρεψα. Μοιάζει με σκιά ματιών που τοποθετείται με πινέλο στα σημεία που έχουν βγει τα άσπρα. Κυκλοφορεί σε διάφορες αποχρώσεις και είναι αρκετά σταθερό ώστε να μη φεύγει εύκολα παρά μόνο με το λούσιμο. Ο λόγος για το Color Wow, Root Cover Up (www.colorwowhair.com).

Iqbeaute-color-wow

Όση ώρα χτενιζόμουν είχα φυσικά την ευκαιρία να κάνω και το αγαπημένο μου Shellac στα νύχια. «Είναι εθιστικό» όπως λέει και η φίλη μου η Rachel. Τέσσερα νύχια στο ίδιο χρώμα (κόκκινο) και ο παράμεσος διαφορετικό (ασημένιο)… Είναι τάση και αφέθηκα να με παρασύρει! Κι αν σας απασχολεί κι εσάς το γεγονός ότι το δέρμα γύρω από τα νύχια συχνά γίνεται ξηρό, χρησιμοποιήστε ένα λάδι. Το Phenomen Oil της Jessica διατηρεί το δικό μου δέρμα ενυδατωμένο. Σας το προτείνω!

Iqbeaute-jessica-oil


Φωτογραφίες από βιτρίνες του Λονδίνου Yannis Vlamos