fbpx

Νέο άρωμα Tom Ford Lavender Extrême

Tom Ford Lavender Extreme

Ο Tom Ford υπερβαίνει τους παραδοσιακούς περιορισμούς της αρωματοποιίας με το νέο άρωμα Lavender Extrême της συλλογής Private Blend. Η κλασική λεβάντα επαναπροσδιορίζεται πλήρως σαν να μην υπήρχε ποτέ ξανά στο παρελθόν! Ένα νέο και τολμηρό oriental αρωματικό αριστούργημα που θα λατρέψετε.

Της Ελευθερίας Νίκου

Δύο ιδιαίτερα είδη λεβάντας από τη Γαλλία αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν μια νέα ανατροπή στις νότες αυτού του υπέροχου αρώματος. Το πρώτο είδος λεβάντας ανεβάζει την αδρεναλίνη, αναδεικνύοντας τη φρεσκάδα του αρώματος, ενώ ο χαρακτήρας του δεύτερου ξεδιπλώνει κεχριμπαρένιες πτυχές. Αυτή η αίσθηση βοτάνων κατά το άνοιγμα του αρώματος εμπλουτίζεται από το λαμπερό ιταλικό περγαμόντο, προσδίδοντας μια αναζωογονητική κορύφωση με νότες από εσπεριδοειδή. Στην καρδιά του αρώματος, το έλαιο από σπόρους καρότου μεταμορφώνεται μέσω μιας αποκλειστικής διαδικασίας ενζύμου εξαλείφοντας κάθε γήινο στοιχείο και ενισχύοντας μια πιο δροσερή εκδοχή της ίριδας. Ένα τρίτο είδος λεβάντας, το Lavender Absolue από τη Γαλλία, ωθεί το Lavender Extrême πέρα από κάθε προσδοκία, χαρίζοντας πράσινους τόνους.
Στο τελείωμα του αρώματος, το Lavender Extrême αναδεικνύεται από μια ανατολίτικη διάσταση, βασισμένη στη ζεστή λάμψη των άγριων σπόρων Tonka και της κρεμώδους ξυλώδους επίδρασης της βενζόης, που προέρχεται από το Λάος, προσδίδοντας μια τελική αίσθηση τόλμης που είναι εξαιρετικά πολυτελής.

Το Lavender Extrême Eau de Parfum, σε μια κομψή ασημένια Tom Ford Extrême έκδοση του μπουκαλιού Private Blend με ανάγλυφη μεταλλική ετικέτα, είναι σίγουρα ένα μαγευτικό, εθιστικό άρωμα που αξίζει να αποκτήσετε! Το νέο άρωμα θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών από τέλος Ιουλίου.