fbpx

Αντηλιακά με φυσικά φίλτρα Clinique

Clinique αντηλιακά φίλτρα

Κάτω από το φως του ήλιου νιώθουμε ασφαλείς θωρακίζοντας την επιδερμίδα μας με τα ισχυρά αντηλιακά φίλτρα της σειράς Clinique Sun!

Της Αλεξάνδρας Τρύφωνος

Από το 1968, η τέλεια επιδερμίδα αποτελεί κίνητρο της Clinique για τη δημιουργία καλλυντικών προϊόντων που αντιμετωπίζουν με την πιο δραστική και ολοκληρωμένη μέθοδο κάθε ανάγκη της. Τους θερινούς μήνες, όπου η ηλιακή ακτινοβολία είναι ο Νo1 επιβλαβής παράγοντας για την επιδερμίδα μας, η Clinique εξασφαλίζει την πλήρη προστασία μας μέσω της ασφαλούς και ολοκληρωμένης αντηλιακής της σειράς. Σε αυτήν περιλαμβάνονται και αντηλιακά με φυσικά φίλτρα, το Mineral Sunscreen Fluid For Face SPF30 και SPF50 και το Mineral Sunscreen Lotion For Body SPF30. Είναι εμπλουτισμένα με μεταλλικά στοιχεία και διαθέτουν την Invisible Shield Technology, που σχηματίζει ένα αόρατο προστατευτικό πέπλο στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Πρόκειται για εξαιρετικά ανάλαφρα αντηλιακά προϊόντα, με 100% φυσικής προέλευσης φίλτρα, και η χρήση τους ενδείκνυται ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Στη συνέχεια, η καινοτόμα τεχνολογία Solar Smart+ της Clinique, η οποία με φωτοσταθερά αντηλιακά φίλτρα, αντιοξειδωτικά και επανορθωτικά συστατικά που ενεργοποιούνται με την έκθεσή τους στον ήλιο εγγυάται προστασία υψηλής ποιότητας ενάντια στη φθορά που προκαλούν οι ακτίνες UVA και UVΒ, έγινε η αφορμή για τη δημιουργία διαφορετικών εξαιρετικών αντηλιακών συνθέσεων, όπως τα Anti-Wrinkle Face Cream SPF30, Face Cream SPF40, Body Cream SPF40, Face&Body Cream SPF15. Αυτά τα αντηλιακά προϊόντα βοηθούν στην πρόληψη από τα ορατά σημάδια γήρανσης και θωρακίζουν την επιδερμίδα ενάντια στους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Έχουν ανάλαφρη και μη λιπαρή σύνθεση. Η σειρά αντηλιακών της Clinique ολοκληρώνεται με τo Virtu Oil Body Spray SPF30, ένα πολύ εύχρηστο, λεπτόρρευστο αντηλιακό σώματος, με μη λιπαρή σύνθεση που απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα και δίνει μία αίσθηση δροσιάς, καθώς και με το ειδικά σχεδιασμένο στικ, το Targeted Protection Stick SPF35, το οποίο προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB τις ευάλωτες ζώνες, όπως χείλη, μύτη, αυτιά ή ακόμα και σημάδια από ουλές, ενώ παράλληλα θρέφει και καταπραΰνει τα σημεία στα οποία εφαρμόζεται. Αναζητήστε και εσείς το δικό σας προστατευτικό σύμμαχο από την Clinique και απολαύστε με ασφάλεια ένα ανέμελο καλοκαίρι.