fbpx

H Μάνια Μπούσμπουρα και το Genifique Sensitive της Lancome


Το νέο Advanced Genifique Sensitiveτης Lancome έβαλε τέλος στις «κακές μέρες» της επιδερμίδας μου και μου χάρισε τα πιο όμορφα όνειρα. Μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου, γιατί αξίζει να μάθετε γι’ αυτό!

της Μάνιας Μπούσμπουρα

Το φθινόπωρο πάντα είναι για μένα μια δύσκολη και απαιτητική εποχή, με έντονο στρες. Επιστρέφοντας στο γραφείο από τις διακοπές, δεν υπάρχει χρόνος προσαρμογής, βουτάω στα βαθιά κατευθείαν. Η δουλειά καθημερινά με απασχολεί από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, αφού ετοιμάζουμε το πιο απαιτητικό τεύχος της χρονιάς, το επετειακό τεύχος Οκτωβρίου που αυτή τη στιγμή διαβάζετε! Πάντα τέτοια εποχή οι συνέπειες του στρες έχουν αντίκτυπο στην επιδερμίδα μου και αρχίζουν οι «κακές μέρες» της! Μπορεί να υποψιάζεστε πώς είναι αυτές… Εξάλλου, και η επιδερμίδα γένους θηλυκού είναι και καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοούμε όταν ένα θηλυκό είναι στις κακές του μέρες! Καθημερινά νιώθω ένα δυσάρεστο αίσθημα καύσου, φαγούρα, κυρίως, και τράβηγμα. Η επιδερμίδα μου δεν αντέχει σχεδόν τίποτα. Η αλήθεια είναι πως έχω ευαίσθητο δέρμα, αλλά αυτές οι «κακές μέρες», όταν αντιμετωπίζω δηλαδή εξάρσεις ευαισθησίας, είναι οι χειρότερές μου! Και μπορεί τα συμπτώματα να μην είναι ορατά, είναι όμως σίγουρα αισθητά και μου χαλάνε τη διάθεση. Λίγες μέρες μετά την έναρξή τους αισθάνομαι πως δείχνω κουρασμένη, κάτι που βλέπουν και οι γύρω μου (πάει η καλή και φρέσκια όψη των διακοπών). Έχω που έχω τόσα να σκεφτώ και να αγχωθώ αυτήν την εποχή, έχω και το πρόσωπό μου! Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα δυσφορίας, ήρθε στο γραφείο μου τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη ένα νέο προϊόν περιποίησης της Lancome. Κάτι νέο που αφορά τον εμβληματικό ορό Advanced Genifique Youth Activator. Διαβάζω τις πρώτες παραγράφους από το δελτίο Τύπου, όπως κάνω κάθε φορά, και διαπιστώνω πως η Lancome δημιούργησε μια τολμηρή, εξειδικευμένη απάντηση απέναντι στο πρόβλημα των εξάρσεων ευαισθησίας: το Advanced Genifique Sensitive. Απίστευτο! Αυτό σημαίνει πως δεν είμαι η μόνη ή μία από τις λίγες γυναίκες που αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο πρόβλημα. Από την επιστημονική έρευνα της Lancome προέκυψε το συμπέρασμα πως αυτού του είδους οι ευαισθησίες δεν είναι κάποια πάγια πάθηση της επιδερμίδας, αλλά ένα σύνηθες, περιοδικό φαινόμενο που επηρεάζει όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία, τον τύπο ή το χρώμα της επιδερμίδας τους. Μολονότι οι «κακές μέρες» της επιδερμίδας δεν διαρκούν για πάντα, ο αντίκτυπός τους είναι πολύ σημαντικός, καθώς προκαλούν αποδυνάμωση, οξείδωση και φλεγμονή. Στην πραγματικότητα, αυτές οι εξάρσεις ευαισθησίας ενδέχεται να οδηγήσουν σε πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.


Τι επιτυγχάνει το Advanced Genifique Sensitive;

Αυτή η θεραπεία προσφέρει όλη τη δύναμη του εμβληματικού Advanced Genifique Youth Activator, που τώρα ενισχύεται με ένα νέο, καταπραϋντικό μείγμα προβιοτικών και συνδυάζεται με μια μπλε κάψουλα που περιέχει 98% αντιοξειδωτικά. Για την ακρίβεια, περιέχει ένα αντιοξειδωτικό σύμπλοκο που αποτελείται από βιταμίνη Ε και φερουλικό οξύ. Τα δύο αυτά συστατικά αποτρέπουν δραστικά το οξειδωτικό στρες –οφειλόμενο είτε σε εξωγενείς είτε σε ενδογενείς παράγοντες–, που καταπονεί την επιδερμίδα και την καθιστά πιο ευάλωτη. Η φόρμουλα αυτή είναι ιδιαίτερα ισχυρή, είναι όμως δύσκολο να σταθεροποιηθεί. Τα εργαστήρια της Lancome, λοιπόν, κατάφεραν να την απομονώσουν μέσα σε μια κάψουλα, διατηρώντας έτσι αναλλοίωτες τις ιδιότητές της. Στη συνέχεια, ενεργοποιείται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, για μέγιστη αποτελεσματικότητα.


Ενεργοποίηση με ένα κλικ!

Κρατώντας τον ορό στα χέρια μου και χωρίς να το πολυσκεφτώ, τον ενεργοποίησα με ένα κλικ και αποφάσισα να τον δοκιμάσω από το ίδιο κιόλας βράδυ. (Συνήθως τα νέα προϊόντα μπαίνουν στο αρχείο του περιοδικού και ίσως δοκιμάσουμε κάποια από αυτά αφού φωτογραφηθούν). Πρόκειται για ένα φρέσκο καλλυντικό, οπότε εφόσον το ενεργοποίησα δεν έπρεπε να το αφήσω να περιμένει. Μπήκα στον πειρασμό να προσθέσω αυτό το προϊόν στην καθημερινή ρουτίνα μου (για την ακρίβεια κάθε βράδυ), προκειμένου να διαπιστώσω αν πράγματι λειτουργεί. Θεώρησα, εξάλλου, πως διανύω την πλέον κατάλληλη περίοδο για να το δοκιμάσω, ευελπιστώντας πως θα ανακουφίσει τα συμπτώματα που αντιμετωπίζω.