fbpx

Avene First be a Woman

Σπουδάζεις, εργάζεσαι με πάθος, ταξιδεύεις, ερωτεύεσαι, κάνεις οικογένεια, φροντίζεις αυτούς που αγαπάς καθημερινά και το απολαμβάνεις… Το να είσαι γυναίκα είναι υπέροχο αλλά και εξουθενωτικό κάποιες στιγμές. Και, ναι, το ξέρω πως δεν θα άλλαζες τίποτε από όλα αυτά και πως το μόνο που επιδιώκεις είναι να έχεις λίγο χρόνο για σένα, ώστε να φροντίζεις τον εαυτό σου, να νιώθεις ωραία και να συνεχίζεις να προσφέρεις σε όσους και όσα αγαπάς. Επειδή, όμως, οι ρόλοι είναι πολλοί και ο χρόνος λίγος, επίλεξε να φροντίσεις την επιδερμίδα σου με προϊόντα που έχουν εγγυημένα αποτελέσματα και μπορούν να διατηρήσουν τη νεότητά σου. Η Avène, το αγαπημένο γαλλικό brand δερμοκαλλυντικών, προσφέρει μια εξαιρετικά αποτελεσματική λύση που αξίζει να υιοθετήσεις στην καθημερινότητα σου. Είναι γεγονός πως ο χρόνος και το οξειδωτικό στρες αλλοιώνουν τη νεότητα και τη λάμψη κάθε γυναίκας. Τον χρόνο δεν μπορούμε να τον σταματήσουμε, το οξειδωτικό στρες όμως ναι! Αρκεί να έχουμε τα σωστά «όπλα». Η Avène δημιούργησε εξειδικευμένα δερμοκαλλυντικά που δρουν σαν ασπίδα και ξίφος ενάντια στη γήρανση που προκαλεί το οξειδωτικό στρες, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα απολαυστικά στη χρήση.

Σπουδάζεις, εργάζεσαι με πάθος, ταξιδεύεις, ερωτεύεσαι, κάνεις οικογένεια, φροντίζεις αυτούς που αγαπάς καθημερινά και το απολαμβάνεις… Το να είσαι γυναίκα είναι υπέροχο αλλά και εξουθενωτικό κάποιες στιγμές. Και, ναι, το ξέρω πως δεν θα άλλαζες τίποτε από όλα αυτά και πως το μόνο που επιδιώκεις είναι να έχεις λίγο χρόνο για σένα, ώστε να φροντίζεις τον εαυτό σου, να νιώθεις ωραία και να συνεχίζεις να προσφέρεις σε όσους και όσα αγαπάς. Επειδή, όμως, οι ρόλοι είναι πολλοί και ο χρόνος λίγος, επίλεξε να φροντίσεις την επιδερμίδα σου με προϊόντα που έχουν εγγυημένα αποτελέσματα και μπορούν να διατηρήσουν τη νεότητά σου. Η Avène, το αγαπημένο γαλλικό brand δερμοκαλλυντικών, προσφέρει μια εξαιρετικά αποτελεσματική λύση που αξίζει να υιοθετήσεις στην καθημερινότητα σου.

Είναι γεγονός πως ο χρόνος και το οξειδωτικό στρες αλλοιώνουν τη νεότητα και τη λάμψη κάθε γυναίκας. Τον χρόνο δεν μπορούμε να τον σταματήσουμε, το οξειδωτικό στρες όμως ναι! Αρκεί να έχουμε τα σωστά «όπλα». Η Avène δημιούργησε εξειδικευμένα δερμοκαλλυντικά που δρουν σαν ασπίδα και ξίφος ενάντια στη γήρανση που προκαλεί το οξειδωτικό στρες, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα απολαυστικά στη χρήση.

Avene First be a Woman

H ασπίδα

Πρόκειται για το B-Protect 50+ της Avène, ένα πρωτότυπο αντηλιακό πόλης που προστατεύει το δέρμα από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες και τους ρύπους, λειτουργώντας σαν ασπίδα κατά του οξειδωτικού στρες. Η τριπλή του δράση, κατά των UV, κατά των ρύπων και υπέρ της ομορφιάς, κρύβεται σε μια υφή που εκπλήσσει. Πριν από την εφαρμογή το χρώμα της είναι λευκό, αλλά κατά την επαφή με το δέρμα και υπό την πίεση που ασκούν τα δάχτυλα οι χρωστικές σε μικροκάψουλες απελευθερώνονται, αφήνοντας ένα φωτεινό τελείωμα στο δέρμα.

Παράλληλα, εμπλουτισμένο με πυρίτιο νέας γενιάς, το B-Protect 50+ είναι εντελώς αόρατο στο δέρμα, το οποίο αφήνει απαλό, φωτεινό και προστατευμένο.

Κίνηση 1η, λοιπόν, με B-Protect 50+ της Avène! Ή, αλλιώς, η ιδανική αντηλιακή φροντίδα για να είναι κάθε γυναίκα όμορφη & προστατευμένη καθημερινά.

Avene First be a Woman

Το ξίφος
Πρόκειται για τη νέα σειρά A-Oxitive της Avène, που αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο κατά του οξειδωτικού στρες. Μια σειρά που περιέχει αντιοξειδωτικές προβιταμίνες πολύ πιο σταθερές, ασφαλείς και αποδοτικές σε σχέση με τις βιταμίνες στην τελική τους μορφή.

Περιλαμβάνει δύο προϊόντα ημέρας και δύο νύχτας.

Την ημέρα εφαρμόζεις τον αντιοξειδωτικό Ορό Άμυνας, που ισοδυναμεί με 15% καθαρής βιταμίνης C, και στη συνέχεια την Υδρο-κρέμα Λείανσης Ημέρας, που ενυδατώνει, λειαίνει και εξασφαλίζει έναν προστατευτικό φραγμό ενάντια στη ρύπανση, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην άνεση.

Τη νύχτα εφαρμόζεις την Κρέμα Νύχτας με δράση peeling, που ισοδυναμεί με 3 συνεδρίες χημικού peeling, καθώς και την Κρέμα Ματιών, που λειαίνει και αναζωογονεί την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Η σειρά A-Oxitive είναι μοναδική γιατί περιέχει κοκτέιλ προβιταμινών, έχει κλινικές μελέτες δέσμευσης των ρύπων και εντατικής προστασίας από το οξειδωτικό στρες αλλά και πολύ καλή δερματική ανοχή, επιτρέποντας τη χρήση της ακόμη και στο πιο ευαίσθητο δέρμα.

Λίγα μόνο λεπτά την ημέρα με τα πλέον εξειδικευμένα προϊόντα skin detox της Avène είναι αρκετά για να διατηρήσεις λαμπερό και ακμαίο το μεγαλύτερό σου πλεονέκτημα, το ότι είσαι γυναίκα!

Περισσότερα για την Avène και στο https://www.eau-thermale-avene.gr/

*Η κρέμα νύχτας Soin Peeling να χρησιμοποιείται με προσοχή και σταδιακά στα ευαίσθητα δέρματα, διότι περιέχει ρετιναλδεΰδη σε υψηλή συγκέντρωση.