fbpx

Η μαγική κρέμα ματιών της Galenic, που θα λατρέψετε!

Galenic, Beaute du Regard Creme Cryo-Booster


Αναζητάτε μια φροντίδα πολλαπλής δράσης για την περιοχή γύρω από τα μάτια για να πείτε αντίο στις ρυτίδες, τις σακούλες και του μαύρους κύκλους; Δοκιμάστε τη νέα κρέμα ματιών της Galenic, Beaute du Regard Creme CryoBooster, και αποκτήστε ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα!

Της Ελευθερίας Νίκου

Η Galenic μας εκπλήσσει ευχάριστα για άλλη μια φορά με τη νέα κρέμα ματιών που δημιούργησε. Σαν άλλο μαγικό ραβδί, χαρίζει στο άγγιγμά της λαμπερό, φωτεινό, ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα! Η νέα κρέμα ματιών Beaute du Regard Creme Cryo-Booster είναι ένα επαναστατικό προϊόν ολικής αντιγήρανσης και βελτίωσης της όψης του βλέμματος που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Αισθάνεσαι τη διαφορά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, γιατί έχει SOS δράση. Περιέχει, εξάλλου, και καλυπτικούς οπτικούς παράγοντες που αιχμαλωτίζουν το φως και καλύπτουν εξίσου τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Φυσικά, όσο περισσότερο τη χρησιμοποιούμε τόσο πιο θεαματικά γίνονται τα αποτελέσματα. Σβήνουν οι μαύροι κύκλοι, μειώνονται οι σακούλες και τα πρηξίματα, λειαίνουν οι ρυτίδες ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει το δέρμα γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Αποκτούμε πιο ξεκούραστο βλέμμα, όπως επιθυμεί κάθε γυναίκα!

Αυτό το νέο, σούπερ αποτελεσματικό προϊόν βασίζεται σε μια εξαιρετικά πρωτότυπη δομή που περιλαμβάνει δύο φάσεις, μια υδάτινη και μια ελαιώδη, οι οποίες ενεργοποιούνται με το κρύο και το μασάζ – δύο παλιές μεθόδους, γνωστές για τη δράση τους κατά της κόπωσης και της γήρανσης των ματιών. Η μοναδική σύνθεση της κρέμας με το Trio Age Reverse Eye σύμπλεγμα επιλεγμένων συστατικών (υαλουρονικό οξύ για τις ρυτίδες, θειική δεξτράνη για τις σακούλες και βιταμίνη Β3 για τους μαύρους κύκλους) συνδυάστηκε με την πρωτότυπη γαληνική δομή Ice Pillow, που αφορά τη σταδιακή και με διάρκεια διάχυση του κρύου και τα οφέλη του απαλού μασάζ, ώστε να δημιουργηθεί ένα μικρό θαύμα για το βλέμμα μας!

Η Beaute du Regard Creme Cryo-Booster έχει απολαυστική υφή που ενεργοποιείται με το κρύο και ξυπνάει το βλέμμα μας, ενώ το άρωμά της από λεπτές και δροσερές ανθισμένες νότες λευκών λουλουδιών είναι εκλεπτυσμένο και τόσο υπέροχο. Επιπλέον, έχει έξυπνη και πρακτική συσκευασία με μεταλλικό στόμιο μασάζ, που σχεδιάστηκε ειδικά ώστε να ενισχύσει το αποτέλεσμα με το κρύο και το μασάζ. Δοκιμάστε την οπωσδήποτε! Θα σας εντυπωσιάσει.

Beauty tip: Διατηρήστε τη στο ψυγείο για να μεγιστοποιήσετε τη δράση της!

Galenic Beaute du Regard Creme Cryo-Booster


Με το ειδικό στόμιο εφαρμόστε την Beaute du Regard από το εσωτερικό προς το εξωτερικό μέρος του ματιού, ούτως ώστε να σβήσουν οι σακούλες και να ενεργοποιηθεί η μικροκυκλοφορία του δέρματος!
[thb_dividers style=”style7″]

Διατηρήστε επαφή με την Galenic στο galenic.gr καθώς και στην σελίδα της στο Facebook!