fbpx

Μάνια Μπούσμπουρα. Τα λαμπερά της γενέθλια!

NUXE Mania Bousmpoura

Η Μάνια Μπούσμπουρα μοιράζεται σκέψεις και προσωπικές στιγμές από τα λαμπερά γενέθλια της αποκαλύπτοντας ένα μυστικό ομορφιάς και νεότητας!

Της Μάνιας Μπούσμπουρα
Φωτογραφίες: Φώτης Καραπιπέρης
Videography: Ειρήνη Καραγιάννη
Make up: Γιούλη Μπεβεράτου
Hair: Κωνσταντίνος Ρόμπολας

Τα ρούχα της Μάνιας στη φωτογράφιση και το video είναι όλα The Line Project.

Η ζωή μου περνάει σήμερα μπροστά από τα μάτια μου σαν ταινία. Εικόνες, ακούσματα, συναισθήματα που βιώνονται σε μια στιγμή, αλλά καταγράφονται για πάντα στην ψυχή και… στο πρόσωπο. Και ο χρόνος περνάει. Δεν έχω νιώσει θλίψη ποτέ τη μέρα των γενεθλίων μου, δεν έχω νιώσει άγχος για το ότι μεγαλώνω. Αντιθέτως, νιώθω χαρά που έχω ζήσει ακόμη έναν χρόνο και ανυπομονησία για τα αναπάντεχα που είναι να έρθουν τον επόμενο. Εξάλλου, ειλικρινά σας το λέω, δεν μετράω τον χρόνο, είναι λες και δεν με αφορά το πέρασμά του, όπως επίσης δεν με αφορά και η ηλικία μου. Αρκεί να σας εξομολογηθώ ότι πρόσφατα, κατά την επίσκεψή μου σε έναν γιατρό, όταν με ρώτησε πόσων χρόνων είμαι απάντησα αυθόρμητα «μισό λεπτό να υπολογίσω…» Σίγουρα θα σκέφτηκε ότι πάω να κρύψω τα χρόνια μου, εγώ όμως απλά δεν ήξερα πόσο ακριβώς γίνομαι φέτος. Ξέρω μόνο τη χρονολογία που γεννήθηκα!

NUXE Mania Bousmpoura

Συνηθίζω εδώ και χρόνια τη μέρα των γενεθλίων μου να μου κάνω ένα δώρο. Ένα δώρο που θα μου δώσει την ευκαιρία να απολαύσω με όλες μου τις αισθήσεις αυτό το θαύμα που ζω, το θαύμα της ζωής. Από τα πιο αγαπημένα μου δώρα στο παρελθόν ήταν τα όμορφα ταξίδια. Παρίσι, Βενετία, Ρώμη έχουν φιλοξενήσει πολλές φορές τα γενέθλιά μου. Φέτος, με τα δεδομένα που επικρατούν, δεν ήταν ένα τέτοιο ταξίδι εφικτό. Γι’ αυτό και αποφάσισα να ταξιδέψω στο κέντρο της Αθήνας και να γιορτάσω αυτήν τη μέρα με θέα την Ακρόπολη, από το πιο όμορφο μπαλκόνι!

Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει όλα όσα αγαπώ! Ξύπνημα νωρίς το πρωί και μυρωδάτος καφές που συνοδεύεται από μικρές όμορφες εκπλήξεις, εκδηλώσεις αγάπης από τους πιο πολύτιμους ανθρώπους της ζωής μου. Λευκά λουλούδια, μουσικές που με ταξιδεύουν, γεύσεις που λατρεύω και φροντίδες που με κάνουν να νιώθω και να δείχνω όμορφη. Η φροντίδα του πολύτιμου εαυτού μας, απ’ όλες τις απόψεις, αλλά και η φροντίδα της επιδερμίδας μας ειδικότερα, το ξέρετε εσείς οι πιστές αναγνώστριές μας ότι το πιστεύω βαθιά πως είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε εμείς οι γυναίκες να κάνουμε για εμάς καθημερινά. Είναι εκδήλωση αγάπης προς τον ίδιο μας τον εαυτό, είναι ακόμη ένα boost δύναμης μπροστά σε κάθε νέα περιπέτεια της καθημερινότητάς μας.

NUXE Mania Bousmpoura

NUXE Mania Bousmpoura

Σας αποκαλύπτω πως για τη δική μου φροντίδα, εδώ και έναν μήνα περίπου, έχω επιλέξει ένα εξαιρετικό νέο συμπύκνωμα δραστικών φυτικών συστατικών, το νέο Super Serum [10], το χρυσό premium ελιξίριο αντιγήρανσης που δημιούργησε η Nuxe. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή μεταμορφώνει την όψη του δέρματος και το κάνει πιο απαλό, σφριγηλό και λαμπερό, ενώ μέρα με τη μέρα έχει ισχυρή αντιγηραντική δράση, καθώς αντιμετωπίζει ρυτίδες, χαλάρωση και δυσχρωμίες. Το Super Serum [10] είναι ένα προϊόν με μοναδική υφή 2 φάσεων που περιέχει την τεχνογνωσία της Nuxe στα έλαια και την αντιγήρανση. Το Super Serum [10] συνδυάζει για 1η φορά τα οφέλη μιας πρωτοποριακής πράσινης τεχνολογίας: 100% μικροσφαιρίδια κλάσματος φυτικών ελαίων. Αυτή η καινοτομία υποστηρίζει τη μοναδική φόρμουλα που περιέχει φυσικό υαλουρονικό οξύ, το οποίο εγχέεται σε χιλιάδες φυτικά χρυσά μικροσφαιρίδια. Ένα εξαιρετικό φυσικό συμπύκνωμα, μια vegan φόρμουλα χωρίς συστατικά ή παράγωγα ζωικής προέλευσης, με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, που αναπτύσσεται και παράγεται στη Γαλλία και προσφέρει απόλυτη απόδοση και απόλαυση σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Το Super Serum [10] ενεργοποιεί τους μηχανισμούς ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος, το οποίο συμπεριφέρεται σαν να ήταν 10 χρόνια νεότερο*.

Και φυσικά είναι ένα premium, ολόχρυσο προϊόν, πολύτιμο σαν κάθε γυναίκα που θα το εμπιστευθεί. Η διάφανη συσκευασία του αποκαλύπτει το dropper υψηλής ακρίβειας, που προσφέρει κάθε φορά τη σωστή ποσότητα χρήσης του πολύτιμου συμπυκνώματος. Η υφή του είναι απίστευτα ντελικάτη και απαλή, ενώ το άρωμά του από ελαφριές, φρέσκες και φυτικές νότες αποκαλύπτεται σταδιακά σε επαφή με το δέρμα. Μετά από κάθε χρήση του Super Serum [10] νιώθεις πως ένα πέπλο άνεσης και αναζωογονητικής φρεσκάδας τυλίγει το δέρμα σου σαν βελούδινο χάδι.

Έτοιμη να γιορτάσω τα γενέθλιά μου, λοιπόν, με τον εαυτό μου στα καλύτερά του. Απολαμβάνω μια γουλιά από την αγαπημένη μου σαμπάνια, μυρίζω τα υπέροχα λευκά λουλούδια που αγαπώ, χαμογελώ στο κεράκι που καίει πάνω στην τούρτα μου, ακούω τον Frank να τραγουδάει «That’s life», αλλά και «My way» και «The way you look tonight», κοιτώ ψηλά στον ουρανό, δεν φοβάμαι το φως στο πρόσωπό μου, νιώθω πως αναδεικνύει μια μοναδική λάμψη που ο χρόνος δεν μπορεί να την κρύψει όσο και να θέλει, και το κουδούνι χτυπάει… Αυτό που αναμένω όλη μέρα έφτασε και τρέχω να το υποδεχτώ πιο όμορφη από ποτέ!

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία για την υπέροχη φιλοξενία.