fbpx

Το νέο κραγιόν της Kilian

Kilian κραγιόν

Το πολυτελές, αισθησιακό όπλο αποπλάνησης.

Της Αλεξάνδρας Τρύφωνος

Διαχρονικό και ακαταμάχητα τολμηρό, το ιδανικό κόκκινο κραγιόν ενισχύει τη γυναικεία θηλυκότητα και διεγείρει τις αισθήσεις. Τα τέλεια κόκκινα χείλη είναι απόλυτα συναρπαστικά στην όψη, στην αίσθηση, στην όσφρηση και, εάν όλα πάρουν τον σωστό δρόμο, στο παιχνίδι της αγάπης και στη γεύση. Ο Kilian Hennessy, ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής της KILIAN, του brand που εξυμνεί την κομψότητα και την αδιαπραγμάτευτη πολυτέλεια μέσω των μοναδικών οσφρητικών του ποιημάτων, αναγνωρίζει πως για μια γυναίκα η αναζήτηση του τέλειου Κόκκινου είναι το ίδιο σημαντική όσο και η αναζήτηση του τέλειου αρώματος. Εστίασε σε αυτό το all time classic make up essential και δημιούργησε την πρώτη συλλογή κραγιόν με άρωμα KILIAN, Le Rouge Parfum.

Η premium συλλογή περιλαμβάνει έξι εμβληματικές αποχρώσεις του κόκκινου με ματ και σατινέ υφές που φέρουν τη δελεαστική gourmand και floral αρωματική ανάμειξη. Δαιμόνια αθώες, έχουν επιλεγεί χάρη στην ξεχωριστή δυναμική τους. Προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία σε κάθε γυναίκα να ανακαλύψει εκείνο το κόκκινο που συνθέτει τις φαντασιώσεις της φλερτάροντας με το φως ή αγκαλιάζοντας το σκοτάδι. Τα Le Rouge Parfum μετατρέπουν το κραγιόν σε ένα έργο τέχνης, σε ένα πολύτιμο φυλαχτό για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η μαύρη συσκευασία από λάκα, διακοσμημένη με το χαρακτηριστικό μοτίβο της ασπίδας του Αχιλλέα, αποτελεί από μόνη της ένα αισθησιακό αξεσουάρ, ένα πανέμορφο πολυτελές όπλο αποπλάνησης. Εσάς ποια κόκκινη απόχρωση σας κάνει να αισθάνεστε πιο αισθησιακή από ποτέ;

Αναζητήστε τα Killian στα πολυκαταστήματα Attica στο Golden Hall, Attica στη Θεσσαλονίκη στην οδό Τσιμισκή, Attica στο City Link & Attica στο Mediterranean Cosmos, Hondos Center στη Μύκονο και online στο atticabeauty.gr.