fbpx

Φόρεσε τις τάσεις!

Από την πασαρέλα στην καθημερινότητα. Ποια trends της νέας σεζόν ανυπομονούμε να δούμε γύρω μας και να φορέσουμε στο γραφείο, στη βόλτα, στην έξοδο; Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για μια άνοιξη γεμάτη στιλ.

Βάνα Αντωνοπούλου
Φωτογραφίες: Yannis Vlamos

Διάφανο, κεντημένο, από δαντέλα ή κροσέ, το λευκό φόρεμα επιστρέφει. Όσον αφορά στα αξεσουάρ, μην περιοριστείτε στο κλασικό λευκό με μαύρο. Αντίθετα, προτιμήστε κάτι σε λευκό ή τολμήστε με κόκκινο ή κάποιο άλλο φωτεινό χρώμα.

Ιδανικό από το γραφείο μέχρι το δείπνο ή την έξοδο για ποτό, η ψηλή μέση έχει περάσει σε όλα τα στιλ παντελονιού: τζιν, ανδρικά ή ακόμη και τελείως casual. Επενδύστε σε μια υπέροχη, διαχρονική ζώνη για να απογειώσετε την εμφάνιση.

Φορέστε το κάτω από ένα κοστούμι αντί για το κλασικό πουκάμισο ή μπλούζα ή κάτω από το blazer μαζί με το πουκάμισό σας –μην παραλείψετε να σηκώσετε ελαφρά το γιακά για ένα επιμελώς ατημέλητο look.

Χρυσό, ασημί αλλά και λοιποί μεταλλικοί τόνοι έδωσαν δυναμικά το «παρών» στις πασαρέλες του 2024. Οι σχεδιαστές προτείνουν total looks, αλλά θα πρότεινα στην καθημερινότητα να περιοριστείτε σε κάποιο αξεσουάρ ή σε ένα και μοναδικό κομμάτι.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ!