Διαγωνισμός RENE FURTERER

René Furterer

5 τυχερές αναγνώστριες μας θα κερδίσουν από μια ολοκληρωμένη αγωγή Triphasic Reactional της René Furterer (περιλαμβάνει τρία προϊόντα) που σταματάει άμεσα την αντιδραστική τριχόπτωση και αυξάνει ορατά την πυκνότητα των μαλλιών, ανακτώντας τη ζωτικότητα, τη δύναμη και τη λάμψη τους!

H René Furterer, το αγαπημένο γαλλικό brand που με τη δύναμη της βοτανικής και των πολύτιμων φυσικών συστατικών και αιθέριων ελαίων χαρίζει εδώ και χρόνια σε κάθε γυναίκα τα υπέροχα μαλλιά που τόσο επιθυμεί βάζει τέλος στην αντιδραστική τριχόπτωση με το εξειδικευμένο σύστημα Triphasic Reactional της René Furterer. Το τελετουργικό περιλαμβάνει τα εξής τρία προϊόντα:

René Furterer

Το έλαιο Complexe 5, ένα αναζωογονητικό συμπυκνωμένο φυτικό εκχύλισμα ενδυνάμωσης των μαλλιών με υπέροχο άρωμα (πλούσιο σε θερμά αιθέρια έλαια λεβάντας και πορτοκαλιού) που ξυπνά τις αισθήσεις και εφαρμόζεται πριν από το λούσιμο με χαλαρωτικές κινήσεις μασάζ, προσφέροντας μια στιγμή ασύγκριτης ευεξίας και τόνωση στο τριχωτό. Δυναμώνει τα μαλλιά από τη ρίζα και προετοιμάζει το τριχωτό πολλαπλασιάζοντας τη δράση κάθε φροντίδας που θα ακολουθήσει.

Το τονωτικό σαμπουάν Triphasic, το οποίο συνδυάζει δύο υψηλής αποτελεσματικότητας συστατικά κατά της τριχόπτωσης, με τις δυνάμεις των μικροσφαιριδίων των αιθέριων ελαίων που σπάνε απαλά στα δάχτυλα κατά την εφαρμογή, απελευθερώνοντας τις πολύτιμες ιδιότητές τους. Τα μαλλιά γίνονται πιο ανθεκτικά, εύκολα στο ξέμπλεγμα, απαλά και λαμπερά. To ιδανικό συμπληρωματικό προϊόν κατά της τριχόπτωσης που παράλληλα ικανοποιεί και όλες τις αισθήσεις.

Τέλος τον συμπυκνωμένο ορό-αγωγή κατά της τριχόπτωσης Triphasic Reactional που κινητοποιεί άμεσα την ανάπτυξη των μαλλιών και τα ενισχύει διατηρώντας την ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής. Το μοναδικό, υψηλής αποτελεσματικότητας σύμπλεγμα συστατικών, συνδυάζει 3 βασικές δράσεις για να αυξήσει ορατά την πυκνότητα των μαλλιών προσφέροντάς τους ζωτικότητα και δύναμη. Με 94% δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης λέει Stop στην τριχόπτωση.  Εφαρμόζετε μία αμπούλα μία φορά την εβδομάδα για 3 μήνες. Δεν ξεπλένεται.

Με την αγωγή Triphasic Reactional της René Furterer θα δείτε τόσο εντυπωσιακά αποτελέσματα που δεν θα το πιστεύετε. Τα μαλλιά σας θα δείχνουν πιο γεμάτα και πιο ζωντανά, θα λάμπουν από υγεία.

Ακολουθήστε το αγαπημένο σας brand στα social media

Ended
  • 5 ΝΙΚΗΤΕΣ
  • Λήξη Διαγωνισμού: 12 Απριλίου, 2022 12:00 EEST
  • Ανακοίνωση Νικητή: 12 Απριλίου, 2022 15:00 EEST

Κανόνες

Διαγωνισμός RENE FURTERER Μάρτιος 2022

5 τυχερές αναγνώστριες μας θα κερδίσουν από μια ολοκληρωμένη αγωγή Triphasic Reactional της René Furterer (περιλαμβάνει τρία προϊόντα) που σταματάει άμεσα την αντιδραστική τριχόπτωση και αυξάνει ορατά την πυκνότητα των μαλλιών, ανακτώντας τη ζωτικότητα, τη δύναμη και τη λάμψη τους!

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει ΜΟΝΟ για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 12 Απριλίου στις 12.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram και θα λάβουν e–mail στον προσωπικό τους λογαριασμό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!