Διαγωνισμός NIVEA

Διαγωνισμός NIVEA

Κερδίστε 10 μοναδικά προϊόντα NIVEA

5 τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από ένα πακέτο 10 προϊόντων NIVEA για την καθημερινή περιποίηση επιδερμίδας προσώπου και σώματος. Το απόλυτο σετ καθημερινής περιποίησης!

Η NIVEA, που με τα καινοτόμα προϊόντα της συντροφεύει τόσες και τόσες γενιές για περισσότερα από 100 χρόνια, διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος μέσα από συνθέσεις που όχι μόνο δεν διαταράσσουν τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας, αλλά δρουν και με τον πιο «τρυφερό» τρόπο. Το άρωμα που αγαπάμε εδώ και χρόνια από την κλασική κρέμα NIVEA όπως και το μπλε χρώμα στις συσκευασίες συνοδεύουν τα περισσότερα προϊόντα καθημερινής περιποίησης NIVEA, ταξιδεύοντας μας νοσταλγικά στο παρελθόν και ξυπνώντας αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων. Αυτό το καλοκαίρι σας δίνουμε την ευκαιρία να το απολαύσετε έχοντας στο νεσεσέρ σας 10 μοναδικά προϊόντα NIVEA που θα λατρέψετε!

Για το πρόσωπο:
NIVEA Cellular Filler Expert Κρέμα Ημέρας SPF15, NIVEA Cellular Filler Expert Κρέμα Νύχτας, NIVEA Cellular Filler Expert Κρέμα Ματιών, NIVEA Cellular Filler Expert Ορός, NIVEA DERMA SKIN CLEAR Gel Κατά των πόρων, NIVEA DERMA SKIN CLEAR Νυχτερινό Απολεπιστικό Κατά των πόρων, NIVEA DERMA SKIN CLEAR Scrub Κατά των πόρων και το αντηλιακό  NIVEA SUN UV Face Triple Protect SPF50+.

Για το σώμα:
NIVEA Body Cocoa Jar Κρέμα Σώματος, NIVEA Deo Fresh Rose Touch Roll-On Γυναικείο.

Ended
  • 5 ΝΙΚΗΤΕΣ
  • ΔΩΡΑ: Κερδίστε 10 μοναδικά προϊόντα NIVEA
  • Λήξη Διαγωνισμού: 17 Ιουλίου, 2023 12:00 EEST
  • Ανακοίνωση Νικητή: 17 Ιουλίου, 2023 12:00 EEST

Κανόνες

Διαγωνισμός Ιουνίου 2023

5 τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν κατόπιν κλήρωσης

από ένα πακέτο 10 προϊόντων NIVEA για την καθημερινή περιποίηση επιδερμίδας προσώπου και σώματος. Το απόλυτο σετ καθημερινής περιποίησης!

 

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει ΜΟΝΟ για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 14 Ιουλίου 2023 στις 12.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram και θα λάβουν e–mail στον προσωπικό τους λογαριασμό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!