Διαγωνισμός LIERAC

10 τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν κατόπιν κλήρωσης Αγωγή 2 Μηνών, με το Body-Slim Κρυοενεργό Πρόγραμμα Αδυνατίσματος της Lierac!

Είναι η εποχή που κάθε γυναίκα αναζητά κάτι αποτελεσματικό για να τονώσει το σώμα της και να βελτιώσει την όψη του. Γι’ αυτό και σας δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσετε τώρα το εξαιρετικό Κρυοενεργό Πρόγραμμα Αδυνατίσματος της Lierac που περιλαμβάνει  στη συσκευασία του αγωγή 2 μηνών. Αποτελείται από το Κρυοενεργό Συμπύκνωμα, για την καταπολέμηση της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας, (2 σωληνάρια) και από το slimming roller, για ενισχυμένο αποτέλεσμα μασάζ. Εμπνευσμένη από την τεχνική της κρυολιπόλυσης*, η ενισχυμένη σύνθεση τριπλής δράσης του Συμπυκνώματος καταπολεμά την κυτταρίτιδα με εμφανή δράση σε 7 ημέρες! (1)

Αποτέλεσμα; Η όψη φλοιού πορτοκαλιού μειώνεται ορατά και η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία και πιο τονωμένη.

(1) Κλινική μελέτη σε 50 εθελοντές για 28 ημέρες – εφαρμογή δύο φορές ημερησίως – μετρήσεις με όργανα
*Η συγκεκριμένη τεχνική αισθητικής ιατρικής έχει αποδείξει την αξία της στην καταπολέμηση της επίμονης κυτταρίτιδας.
Η αρχή της κρυολιπόλυσης βασίζεται στο γεγονός ότι η επίμαχη περιοχή υποβάλλεται σε θεραπεία θερμοκρασίας περίπου -10°C για 30 με 60 λεπτά.
Η πυκνότητα της κυτταρίτιδας μειώνεται κατά 20 με 30%, ενώ η σιλουέτα σμιλεύεται.

Ended
  • 10 ΝΙΚΗΤΕΣ
  • Λήξη Διαγωνισμού: 26 Μαρτίου, 2024 20:00 EET
  • Ανακοίνωση Νικητή: 28 Μαρτίου, 2024 00:00 EET

Κανόνες

Διαγωνισμός Μαρτίου 2024

10 τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν κατόπιν κλήρωσης Αγωγή 2 Μηνών, με  το Body-Slim Κρυοενεργό Πρόγραμμα Αδυνατίσματος της Lierac!

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει ΜΟΝΟ για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 26 Μαρτίου 2024 στις 20.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram και θα λάβουν e–mail στον προσωπικό τους λογαριασμό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!