Διαγωνισμός KORRES

KORRES
Διαγωνισμός KORRES

5 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν

από ένα KORRES Santorini Grape Velvet Λάδι Προσώπου
για αναπλήρωση και λείανση της επιδερμίδας!
 

To Santorini Grape Velvet Λάδι Προσώπου είναι ένα ξηρό λάδι νέας γενιάς, ιδανικό για την αναπλήρωση της υγρασίας και τη βελτίωση της συνολικής υφής της επιδερμίδας, που προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, ενυδατώνει σε βάθος, μειώνει τις ατέλειες και χαρίζει στην επιδερμίδα βελούδινη, λαμπερή όψη. Έχει 97,9% περιεχόμενο φυσικής προέλευσης και είναι ένα εξαιρετικό προϊόν περιποίησης που χαρίζει βελούδινη επιδερμίδα από την πρώτη χρήση*.

H συλλογή Santorini Grape της KORRES, στην οποία ανήκει και το ξηρό λάδι που κληρώνουμε, λειτουργεί ως «power to my skin» φροντίδα, συνδυάζοντας το πανίσχυρο εκχύλισμα από Σταφύλι Σαντορίνης με ισχυρά ενεργά συστατικά (σαλικυλικό οξύ, ρεσβερατρόλη, πράσινη και λευκή άργιλο, BHA + AHAs), για να χαρίσει στην επιδερμίδα όψη χωρίς ατέλειες.

Το Σταφύλι Σαντορίνης είναι μια ποικιλία λευκού σταφυλιού από τις πιο ανθεκτικές στον κόσμο, με εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση σε πολυφαινόλες. Καλλιεργείται στα άγονα ηφαιστειογενή εδάφη της Σαντορίνης, επιβιώνοντας με τη βοήθεια ευρηματικών τεχνικών καλλιέργειας και της θαλάσσιας ομίχλης του Αιγαίου, παρά τον δυνατό ήλιο και τους ισχυρούς ανέμους των Κυκλάδων.

Η συλλογή Santorini Grape της KORRES είναι διαθέσιμη στο ΚΟRRES Circle, το πρώτο app που συνδέει τον καταναλωτή με το φαρμακείο της επιλογής του. Κάντε την εγγραφή σας, μπείτε στον κύκλο και κερδίστε πλούσια δώρα και εμπειρίες.

 

*100% των γυναικών που δοκίμασαν KORRES Santorini Grape Velvet Λάδι Προσώπου / Τεστ Αυτοαξιολόγησης,
32 εθελοντές ηλικίας 45-65 ετών

Ended
  • 5 ΝΙΚΗΤΕΣ
  • ΔΩΡΑ: Κερδίστε από ένα KORRES Santorini Grape Velvet Λάδι Προσώπου για αναπλήρωση και λείανση της επιδερμίδας!
  • Λήξη Διαγωνισμού: 16 Οκτωβρίου, 2023 12:00 EEST
  • Ανακοίνωση Νικητή: 16 Οκτωβρίου, 2023 12:00 EEST

Κανόνες

Διαγωνισμός Σεπτεμβρίου 2023

5 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν από ένα KORRES Santorini Grape Velvet Λάδι Προσώπου για αναπλήρωση και λείανση της επιδερμίδας

 

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει ΜΟΝΟ για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 16 Οκτωβρίου 2023 στις 12.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram και θα λάβουν e–mail στον προσωπικό τους λογαριασμό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!