Διαγωνισμός IQbeauté April 2021 Arkéskin

Διαγωνισμός IQbeauté 2021 Arkéskin

5 αναγνώστριες θα αποκτήσουν την ολοκληρωμένη σειρά Arkéskin της Lierac με προϊόντα νέας γενιάς για μια συνολική well-aging φροντίδα σε γυναίκες στην εμμηνόπαυση, η οποία περιλαμβανει: κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας, κρέμα σώματος και συμπλήρωμα διατροφής!

Arkeskin

Η ARKÉSKIN ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ είναι ένα ολοκληρωμένο στοχευμένο πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας in & out, που υποστηρίζει τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση. Μια προσέγγιση με πηγή έμπνευσης τη χρονοβιολογία, που διορθώενι την ορμονική γήρανση του δέρματος χωρίς ορμόνες, με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Ακολουθήστε το αγαπημένο σας brand και στα social media.

Ended
  • 5 ΝΙΚΗΤΕΣ
  • Λήξη Διαγωνισμού: 10 Μαΐου 2021 12:00 EEST
  • Ανακοίνωση Νικητή: 10 Μαΐου 2021 12:00 EEST

Κανόνες

Διαγωνισμός IQbeauté, Απρίλιος 2021

5 αναγνώστριες θα αποκτήσουν την ολοκληρωμένη σειρά Arkéskin της Lierac με προϊόντα νέας γενιάς για μια συνολική well-aging σε γυναίκες στην εμμηνόπαυση, η οποία περιλαμβανει: κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας, κρέμα σώματος και συμπλήρωμα διατροφής!

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει ΜΟΝΟ για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 10 Μαΐου στις 12.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram και θα λάβουν e-mail στον προσωπικό τους λογαριασμό.

Καλή επιτυχία!