Διαγωνισμός AIM

AIM

5 θα είναι οι τυχερές αναγνώστριές μας που θα κερδίσουν από ένα σετ AIM με 6 μοναδικά προϊόντα της σειράς White Now. Μήπως είστε κι εσείς ανάμεσά τους;

Είναι γνωστό πως η AIM διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες που φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο την υγιεινή αλλά και την εμφάνιση των δοντιών μας καθημερινά. Οι επιλογές μας, λοιπόν, για το πολυπόθητο αστραφτερό χαμόγελο είναι πολλές. Σίγουρα κάποιες τις έχετε δοκιμάσει ήδη. Αυτόν τον μήνα όμως 5 τυχερές θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν κατόπιν κλήρωσης από ένα σετ με 6 εξαιρετικά προϊόντα από τη σειρά White Now της AIΜ, και πιο συγκεκριμένα τα ακόλουθα:

AIM Διαγωνισμός

AIM White Now Original, για έναν τόνο λευκότερα δόντια άμεσα*. Η συστηματική της χρήση προσφέρει σταδιακή λεύκανση των δοντιών, απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες. Είναι εμπλουτισμένη με φθόριο και κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

AIM White Now Gold, για 3Χ λευκότερα δόντια άμεσα*. Η συστηματική της χρήση προσφέρει σταδιακή λεύκανση των δοντιών, απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες. Είναι εμπλουτισμένη με φθόριο και κατάλληλη για καθημερινή χρήση

AIM White Now Forever White, για 3Χ λευκότερα δόντια άμεσα* και αποτέλεσμα που διαρκεί** μετά από ένα μόνο βούρτσισμα.

AIM White Now Shiny White βούρτσα, μια εξελιγμένη οδοντόβουρτσα λεύκανσης με δύο τύπους ινών λευκαντικής δράσης –ελαστικές και σπειροειδείς– που απομακρύνουν τους λεκέδες από τα δόντια και ταυτόχρονα είναι απαλές με δόντια και ούλα.

AIM White Now Smile Detox, με 94,5% συστατικά φυσικής προέλευσης, για 3 τόνους λευκότερο χαμόγελο άμεσα*. Η συστηματική της χρήση απομακρύνει φυσικά τους λεκέδες, ενώ είναι απαλή με το σμάλτο.

AIM White Now Smile Detox βούρτσα. Η καθημερινή συνήθεια που καθαρίζει και λευκαίνει το χαμόγελό μας. Χάρη στις εμποτισμένες με charcoal ίνες της, σε συνδυασμό με τους σπειροειδείς θυσάνους, αφαιρεί τους λεκέδες, είναι απαλή με τα ούλα και προσφέρει στα δόντια έντονη καθαριότητα.

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό.
**Με συχνή χρήση, δύο φορές τη μέρα για 4 εβδομάδες. Κλινική μελέτη σε 58 άτομα.

Κρατήστε επαφή με τα νέα της ΑΙΜ εδώ: https://www.aim.gr/home.html

Στο Facebook https://www.facebook.com/AIM.gr/ και στο Instagram https://www.instagram.com/aimgreece/

Ended
  • 5 ΝΙΚΗΤΕΣ
  • Λήξη Διαγωνισμού: 8 Μαρτίου, 2022 11:00 EET
  • Ανακοίνωση Νικητή: 8 Μαρτίου, 2022 12:00 EET

Κανόνες

Διαγωνισμός AIM Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2022

Πέντε θα είναι οι τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν από ένα σετ AIM με 6 μοναδικά προϊόντα της σειράς White Now.

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει ΜΟΝΟ για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 8 Μαρτίου στις 12.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram και θα λάβουν e–mail στον προσωπικό τους λογαριασμό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!