Πολιτική Απορρήτου


Γενικά

Με το ακόλουθο κείμενο η iqbeaute.com επιθυμεί να σας ενημερώσει σχετικά με την πολιτική της σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της διασφάλισης της ιδιωτικότητας όσων επισκέπτονται και όσων χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα της.

Η iqbeaute.com τηρεί τις διατάξεις των Ν. 3471/2006 «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του ν. 2472/97», 2472/1997 και 3917/2011, όπως ισχύουν, καθώς και των Οδηγιών και Πράξεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, και διασφαλίζει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα που θα γνωστοποιήσετε στην iqbeaute.com μέσω της παρούσας ιστοσελίδας θα χρησιμοποιηθούν μόνο όπως ορίζεται ακολούθως:
Συγκέντρωση πληροφοριών

H iqbeaute.com επισημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της, χωρίς να δώσει πληροφορίες για προσωπικά του στοιχεία. Παρόλα αυτά, η iqbeaute.com προσφέρει, μέσω της ιστοσελίδας της, υπηρεσίες η παροχή των οποίων προϋποθέτει την εγγραφή του χρήστη στις αντίστοιχες υπηρεσίες και/ή την γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων (όπως όνομα, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο, κ.λπ.).

Η γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων προς την iqbeaute.com εναπόκειται αποκλειστικά στη διάθεση και την πρωτοβουλία του χρήστη, ο οποίος προβαίνει στην πράξη αυτή επιδιώκοντας να επωφεληθεί από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η iqbeaute.com. Η τυχόν αποστολή και κοινοποίηση από τον χρήστη – αποστολέα προς την iqbeaute.com μέσω της παρούσας ιστοσελίδας αιτήσεων ή μηνυμάτων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα του αποστολέα, με σκοπό την εγγραφή του ως μέλους των παρεχομένων προϊόντων και υπηρεσιών, ή/και τη συμμετοχή του στις εν εξελίξει προσφορές ή/και γενικότερα την απόλαυση των δυνατοτήτων στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η iqbeaute.com, θα συνεπάγεται ότι ο αποστολέας των αιτήσεων ή των πληροφοριών αυτών συγκατατίθεται ρητά στην τήρηση αρχείου των δεδομένων αυτών από την iqbeaute.com. Η επεξεργασία των ως άνω προσωπικών δεδομένων θα γίνεται αποκλειστικά για τον σκοπό για τον οποίο το μήνυμα ή η αίτηση έχουν αποσταλεί.

Η iqbeaute.com δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών της iqbeaute.com σε κανένα τρίτο φορέα. Η iqbeaute.com μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνον εάν:

– Έχει τη έγγραφη συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών / μελών για τη διοχέτευση των προσωπικών τους δεδομένων.

– Μόνο σε περιπτώσεις που επιβάλλεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών

Η iqbeaute.com καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται στο αρχείο της να είναι ακριβή. Για το λόγο αυτό, κάθε πρόσωπο που έχει αποστείλει προς την iqbeaute.com μέσω της παρούσας ιστοσελίδας οποιαδήποτε στοιχεία ή δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, έχει το δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία που το αφορούν, καθώς και το δικαίωμα να ζητήσει την διόρθωση ή την συμπλήρωση των στοιχείων που το αφορούν. Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, μεταβείτε στο σημείο της ιστοσελίδας μας όπου καταχωρήθηκαν αυτά και ακολουθήστε τις αναγραφόμενες εκεί οδηγίες.

Cookies

Σελίδες της iqbeaute.com χρησιμοποιούν κατ’ εξαίρεση αρχεία «cookies», που αποτελούν μέθοδο τεχνικής ανάλυσης δεδομένων. Τα αρχεία cookies εγκαθίστανται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και περιλαμβάνουν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις ενός χρήστη σε μία ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή γλώσσας, όνομα χρήστη ή άλλες παρεμφερείς πληροφορίες, που διαφορετικά θα απαιτούνταν η διαρκής επανάληψή τους). Η χρήση ενός αρχείου cookie δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να οδηγήσει σε αναγνωρίσιμα προσωπικά δεδομένα του χρήστη καθώς επισκέπτεται την ιστοσελίδα μας. Τα περισσότερα αρχεία cookies διαγράφονται αυτόματα μετά την έξοδο του χρήστη από την ιστοσελίδα. Εάν το επιλέξετε, μπορείτε να μην ενεργοποιήσετε τα αρχεία cookies στον υπολογιστή σας από τις ρυθμίσεις ασφαλείας του προγράμματος πλοήγησης ή να καταστήσετε τα αρχεία cookies μη ενεργά, γεγονός που θα απαιτεί την επαναλαμβανόμενη υποβολή των ίδιων πληροφοριών κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας.

Ασφάλεια συναλλαγών

Η iqbeaute.com λαμβάνει τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση από κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

Περιοδικές Αλλαγές

Η iqbeaute.com διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, τροποποιήσει, προσθέσει, διαγράψει σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών που έχουν πρόσβαση στο χώρο της. Η iqbeaute.com θα δημοσιεύει τις νέες οδηγίες (οι οποίες θα ισχύσουν άμεσα) με όποιο μέσο κρίνει αυτή ικανό (π.χ. μέσω του site της, e-mail κ.λ.π.). H χρήση του iqbeaute.com από τους χρήστες / επισκέπτες μετά από αυτή τη δημοσίευση θα θεωρείται ότι υπόκειται στους νέους όρους χρήσης.

Αρμοδιότητα

Για κάθε διαφορά που μπορεί να προκύψει από την ερμηνεία, την εμφάνιση και τη χρήση εν γένει της ιστοσελίδας www.iqbeaute.com, αρμόδια αποκλειστικά είναι τα δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο δίκαιο είναι το ελληνικό.