fbpx

H νέα σειρά Diamond Velvet της Frezyderm για την ώριμη ηλικία

Frezyderm-Diamond-Velvet

H premium σειρά ολικής επανόρθωσης του ώριμου δέρματος Diamond Velvet της FREZYDERM θα φέρει τη λάμψη των διαμαντιών στο πρόσωπό σας τα βράδια των γιορτών και όχι μόνο!

Της Μάνιας Μπούσμπουρα
Φωτογραφίες: Φώτης Καραπιπέρης
Επιμέλεια φωτογράφισης: Αλεξάνδρα Τρύφωνος

Η αυτοπεποίθηση, η σιγουριά και η αποδοχή του εαυτού μας μας κάνουν να νιώθουμε και να δείχνουμε καλά. Συνήθως βέβαια αυτά είναι πολύτιμα εφόδια που έρχονται στη ζωή μας με την ωριμότητα. Αν τα διαθέτουμε και νωρίτερα ακόμα καλύτερα. Σας προτείνω αυτή την εποχή να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας αποκτώντας ξανά ένα νεανικό, ελαστικό και λαμπερό πρόσωπο, ζωντανεύοντας την όψη της επιδερμίδας σας με μια σειρά περιποίησης που θέλω να σας συστήσω. Δημιουργήθηκε από τη FREZYDERM, η οποία εστίασε αποκλειστικά στη γυναίκα με ώριμη επιδερμίδα. Πρόκειται για μια σειρά καινοτόμων προϊόντων που εισάγουν την αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινή περιποίηση και τονώνουν την αυτοπεποίθηση της γυναίκας που τα επιλέγει. Η νέα σειρά ονομάζεται Diamond Velvet και απευθύνεται σε κάθε γυναίκα με ώριμη ή έντονα ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, προσφέροντάς της τη δυνατότητα να «ανακτήσει» τη νεανικότητα και τη λάμψη της καταργώντας τα όρια του χρόνου. Πρόκειται για μία ξεχωριστή αντιγηραντική φροντίδα για ολική επανόρθωση και αναδόμηση του ώριμου δέρματος. Αποτελεί την ιδανική λύση αν οι αισθητικές επεμβάσεις δεν είναι στις επιλογές σας ή μετά από αυτές, για μια ενισχυμένη καθημερινή φροντίδα.

Οι καινοτομίες Diamond Velvet

Η FREZYDERM, για να δημιουργήσει αυτή την premium σειρά ισχυρής αντιγηραντικής και ενυδατικής φροντίδας της ώριμης επιδερμίδας, συνένωσε μοναδικές καινοτομίες επανόρθωσης των σημείων γήρανσης, εμπνευσμένες από τις θεραπείες που εφαρμόζονται στα δερματολογικά ιατρεία και βασίστηκε στα τελευταία δεδομένα της Επιγενετικής Επιστήμης.

Frezyderm Diamond Velvet

DIAMOND VELVET TECHNOLOGY καινοτομία που εξασφαλίζει τη μοναδική βελούδινη υφή των προϊόντων χωρίς να κάνει το δέρμα να ασφυκτιά, ενώ προσφέρει λάμψη και άμεση μείωση των ρυτίδων χάρη στους ΛΕΠΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ που προκαλούν στο δέρμα ένα αόρατο peeling επιταχύνοντας την κυτταρική ανανέωση και αποκαθιστώντας τη λάμψη και τη ζωντάνια.

EPIGENETIC REJUVENATION TECHNOLOGY τεχνολογία βασισμένη στην επιστήμη της Eπιγενετικής, που προσφέρει αναζωογόνηση του δέρματος, προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και βελτιστοποίηση της εικόνας του.

NEEDLE-FREE SKIN REFINING TECHNOLOGY καινοτομία που προσφέρει ανανέωση και αναδόμηση του δέρματος, χωρίς βελόνες! Κρύσταλλοι Boron Nitride δημιουργούν effect «γεμίσματος» των ρυτίδων για άμεση βελτίωση της όψης του ανάγλυφου του προσώπου.

Τα τρία καινοτόμα προϊόντα περιποίησης Diamond Velvet της Frezyderm

Diamond Velvet Moisturizing Cream
Κρέμα ενισχυμένης ενεργητικής και παθητικής ενυδάτωσης του ώριμου ή/και ταλαιπωρημένου δέρματος. Επαναφέρει αποτελεσματικά την ελαστικότητα και σφριγηλότητά του, ενισχύει τους μηχανισμούς αντιγήρανσης και επαναφέρει τη λάμψη στην επιδερμίδα.

Diamond Velvet Anti-Wrinkle Cream
Κρέμα ενισχυμένης αντιγηραντικής δράσης για άμεση σύσφιγξη και ταχεία μείωση των ρυτίδων στο ώριμο ή/και ταλαιπωρημένο δέρμα. Αποκαθιστά την ομοιόμορφη όψη και τη φυσική λάμψη του.

Diamond Wrinkle Fighter
Αυτό το προϊόν είναι μοναδικό και προορίζεται για ακόμη πιο ενισχυμένη δράση. Πρόκειται για μια ειδική συσκευή μικροδιάχυσης με ταυτόχρονη εκροή ενός ενισχυμένου αντιρυτιδικού ορού. Περιέχει 225 εξαγωνικές μικροκεφαλές από ανοξείδωτο ατσάλι που βοηθούν στη διάχυση και την απορρόφηση των ενεργών συστατικών του ορού στις στιβάδες της επιδερμίδας και ταυτόχρονα ενισχύουν την αντιρυτιδική δράση του με άμεσα ορατά αποτελέσματα εντός μίας μέρας! Το Diamond Wrinkle Fighter μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε μια αισθητική παρέμβαση στο δέρμα μας από την άνεση του σπιτιού μας! Προσφέρει άμεση και αποτελεσματική μείωση των ρυτίδων, αύξηση της σύσφιγξης, της πυκνότητας και της ελαστικότητας του δέρματος, αποκατάσταση της φυσικής λάμψης και ενίσχυση των μηχανισμών ενυδάτωσης. Ένα υπέροχο πραγματικά προϊόν ομορφιάς που νομίζω ότι ταιριάζει σε κάθε γυναίκα που θέλει να εξασφαλίσει μια αντιγηραντική ενισχυμένη αγωγή στο σπίτι. Δοκιμάστε το!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.diamondvelvet.gr.