fbpx

Ducray Melascreen για τις καφέ κηλίδες

Ducray Melascreen Alexandra Tryfonos

Το φθινόπωρο είναι εδώ και ο ήλιος δεν είναι πια τόσο έντονος. Μπορούμε να πούμε το ίδιο, όμως, και για τα σημάδια που άφησε στην επιδερμίδα μας; Καφέ κηλίδες και άλλα σημάδια φωτογήρανσης είναι πιο έντονα από ποτέ και εμείς οφείλουμε να κοιτάξουμε κατάματα το πρόβλημα επιλέγοντας ως σύμμαχό μας μια δερμοκαλλυντική λύση με επιστημονική σφραγίδα και σεβασμό προς τη γυναικεία επιδερμίδα. Αυτή δεν είναι άλλη από τη σειρά Melascreen Photo-Aging της Ducray.

Της Ελευθερίας Νίκου
Φωτογραφίες: Φώτης Καραπιπέρης

Το καλοκαίρι έφυγε και άφησε πίσω του τις πιο όμορφες αναμνήσεις: στιγμές χαλάρωσης, σκηνικά ηρεμίας, εικόνες ομορφιάς, συναισθήματα γαλήνης. Μαζί, όμως, άφησε πίσω του και κάποια ανεπιθύμητα σημάδια στην επιδερμίδα μας: καφέ κηλίδες, ρυτίδες, απώλεια σύσφιγξης, ξηρότητα. Πρόκειται για ένα σύνολο επιπτώσεων της παρατεταμένης έκθεσής μας στις ηλιακές ακτίνες χωρίς την κατάλληλη προστασία, όχι μόνο φέτος, αλλά και όλα τα προηγούμενα καλοκαίρια –και χειμώνες– της ζωής μας. Τα σημάδια αυτά δεν δημιουργήθηκαν εν μία θερινή νυκτί, είναι αποτέλεσμα πολλών ετών φθοράς, στην οποία είτε αμυνθήκαμε με κάποια αντηλιακή προστασία, είτε παραδοθήκαμε αμαχητί. Τώρα στεκόμαστε με προβληματισμό απέναντι στα αποτελέσματα και κοιτάμε στην επιδερμίδα μας τα σημάδια που αυτόν τον καιρό είναι πιο εμφανή από ποτέ. Όσο το μαύρισμά μας φθίνει, τόσο αποκαλύπτονται οι κηλίδες, ενώ η καλοκαιρινή μας λάμψη δίνει τη θέση της σε μια θαμπή, χωρίς σύσφιγξη και σφριγηλότητα όψη. Η λύση, όπως και κάθε λύση που αφορά ανάγκες της επιδερμίδας, έρχεται από τα δερματολογικά εργαστήρια Ducray, που γνωρίζουν όσο κανείς άλλος τις επιδράσεις του ζωογόνου αλλά τόσο ύπουλου και επικίνδυνου ήλιου στην επιδερμίδα μας. Η επιστημονική σφραγίδα των εργαστηρίων Ducray σε συνδυασμό με την 85ετή πείρα στον χώρο των καλλυντικών αποτελούν τα κατάλληλα θεμέλια για να χτίσουμε τη στρατηγική επαναφοράς μας σε μια επιδερμίδα καθαρή, νεανική και λαμπερή, αλλά και να προλάβουμε τυχόν νέες φθορές μέσα από τα κατάλληλα προϊόντα προστασίας και πρόληψης.

Μια ολοκληρωμένη λύση ομορφιάς
Τα δερματολογικά εργαστήρια Ducray δημιούργησαν μια σειρά προϊόντων με στόχο να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση φροντίδας στις γυναίκες που ζουν σε ηλιόλουστες χώρες και «απειλούνται» από την εμφάνιση καφέ κηλίδων και φωτογήρανσης. Πρόκειται για τη Melascreen Photo-Aging, την ολοκληρωμένη σειρά για εξειδικευμένη φροντίδα του προσώπου και των χεριών, με ενισχυμένη σύνθεση που απευθύνεται στη γυναίκα που κινείται στην πόλη όλο τον χρόνο και απολαμβάνει την ηλιοφάνεια το καλοκαίρι. Η σύνθεση της σειράς Melascreen προσφέρει όλες τις πολύτιμες δράσεις ενάντια στη φωτογήρανση και τις καφέ κηλίδες χάρη σε ένα πατενταρισμένο σύστημα φίλτρων που κρατούν μακριά τις ηλιακές ακτίνες και ένα σύμπλεγμα από λευκαντικά και αντιγηραντικά συστατικά που δρουν κατά της μελάγχρωσης –της αιτίας εμφάνισης των καφέ κηλίδων– και της γήρανσης του δέρματος. Έτσι, αποτελεί την ιδανική 2-σε-1 λύση δερμοκαλλυντικής περιποίησης για τη σύγχρονη γυναίκα, που θέλει να αντιμετωπίσει τα σημάδια που ήδη έχει, αλλά και να προλάβει τυχόν νέα που μπορεί να εμφανιστούν μελλοντικά. Μια εξειδικευμένη φροντίδα που θα της προσφέρει ό,τι χρειάζεται η επιδερμίδα της για να διορθώσει και να προλάβει τις επιπτώσεις του ήλιου, χωρίς όμως να τον στερηθεί. Οι επιστήμονες της Ducray, μάλιστα, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια σειρά προϊόντων που όχι μόνο δρουν επανορθωτικά και προληπτικά, αλλά προσφέρουν παράλληλα και καλλυντική περιποίηση με ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα, μη λιπαρή και άνετη υφή, ανθεκτικότητα στο νερό και αίσθημα απόλαυσης κατά την εφαρμογή. Με λίγα λόγια, μια σύνθεση που κάθε γυναίκα θα λατρέψει και θα θέλει να εντάξει στην καθημερινότητά της όλο τον χρόνο!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ducray Melascreen