ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Iqbeaute-Anne-Semonin-Diagonismos

Κερδίστε τον πολυτελή ορό Anne Semonin Youth Radiance Elixir για φανερά ανανεωμένη και λαμπερή επιδερμίδα αξίας 300€!

To Anne Semonin Youth Radiance Elixir, που σχηματίστηκε αποκλειστικά για το Harrods, το διάσημο πολυκατάστημα στο Λονδίνο, προσφέρει μια ριζικά νέα προσέγγιση στην περιποίηση της επιδερμίδας. Χρησιμοποιώντας υαλουρονικό οξύ, ένα ισχυρό ενυδατικό συστατικό, πολύτιμα ενεργά συστατικά προηγμένης βιοτεχνολογίας και ένα πατενταρισμένο σύστημα ενθυλάκωσης, το Youth Radiance Elixir περιέχει διαφανή μαργαριτάρια, τα οποία, κατά την εφαρμογή τους, μετατρέπονται σε ένα λεπτό ελιξίριο που απορροφάται εύκολα. Η επιδερμίδα λειαίνεται άμεσα, προστατεύεται και φωτίζεται με μια δροσερή λάμψη.

Τα καλλυντικά Anne Semonin τα βρίσκουμε στην Αθήνα αποκλειστικά στο GB Spa του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και σε spa ανά την Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες και online αγορές στο www.annesemonin.com

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ! 6 τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από ένα Anne Semonin Youth Radiance Elixir για φανερά ανανεωμένη και λαμπερή επιδερμίδα αξίας 300€ το καθένα. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό ακολουθήστε ακριβώς τις οδηγίες για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας. Στέλνετε ένα από τα δύο μηνύματα που ακολουθούν: 1. Θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι στο newsletter της σελίδας μας. Αν δεν είστε ήδη, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ: http://iqbeaute.com/newsletter Στη συνέχεια μας στέλνετε μήνυμα στο newsletter@iqbeaute.com με θέμα ANNSEMONINMEMBER και μας γράφετε κάτι που διαβάσατε από την παρουσίαση του ορού στη στήλη My It List στις σελίδες του τεύχους Δεκεμβρίου για τα καλλυντικά Anne Semonin και σας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. (Προσοχή, τα στοιχεία που αναφέρονται σε αυτή τη στήλη είναι εξτρά από όσα αναγράφονται σε αυτή τη σελίδα). 2. Αν έχετε κάνει like στη σελίδα μας στο FB (https://www.facebook.com/iqbeaute?fref=ts) και share του διαγωνισμού, η συμμετοχή σας μετράει διπλά. Σε αυτή την περίπτωση στέλνετε μήνυμα με θέμα ANNSEMONINMEMBERANDFB και μας γράφετε κάτι που διαβάσατε από την παρουσίαση του ορού στη στήλη My It List στο τεύχος Δεκεμβρίου για τα καλλυντικά Anne Semonin και σας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. (Προσοχή, τα στοιχεία που αναφέρονται σε αυτή τη στήλη είναι εξτρά από όσα αναγράφονται σε αυτή τη σελίδα). Προσοχή! Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας και Κύπρου. Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου στις 15.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο FΒ και θα λάβουν email στον προσωπικό τους λογαριασμό. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

No Comments Yet

Comments are closed