fbpx

Οι καλύτερες κρέμες της Lierac

Ό,τι κι αν μας επιφυλάσσει ακόμη η «κακοκαιρία» του Απρίλη, τον Μάιο είναι σίγουρο πως κάθε λουλούδι της φύσης θα ανθίσει, κι εμείς οι γυναίκες, ως άλλα λουλούδια, προετοιμαζόμαστε γι’ αυτή μας την ανθοφορία με τη βοήθεια των Εργαστηρίων LIERAC!

Της Ελευθερίας Νίκου

ierac Hydragenist

Η Lierac εδώ και χρόνια μάς προσφέρει πολυτελείς και απολαυστικές σειρές καθημερινής περιποίησης, με συνθέσεις βασισμένες στις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις και στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, οι οποίες αξιοποιούν ιδανικά εξαιρετικά δραστικά φυσικά συστατικά. Αναζητώντας, λοιπόν, αυτή την εποχή ένα σετ περιποίησης που θα βγάλει την επιδερμίδα μας από τον λήθαργο και θα μας βοηθήσει να ανθίσουμε σαν το πιο όμορφο λουλούδι, επιλέγουμε προϊόντα Lierac ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Σας προτείνω τρεις σειρές περιποίησης, μία εκ των οποίων είμαι σίγουρη πως σας ταιριάζει! Χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε τον ορό -το πιο δραστικό προϊόν κάθε σειράς περιποίησης- και την ανάλογη κρέμα, για να πετύχετε ουσιαστικά και ορατά αποτελέσματα ανανέωσης. Δείτε στο lierac.gr και τα υπόλοιπα προϊόντα από κάθε σειρά, εφόσον σας ενδιαφέρει να
ενισχύσετε επιπλέον τη φροντίδα της επιδερμίδας σας.

Hydragenist

Μια εθιστική και άκρως αισθησιακή σειρά ενυδάτωσης. Μια φροντίδα νέας γενιάς που δημιουργήθηκε για να προσφέρει ενυδάτωση, οξυγόνωση των ιστών και τόνωση της επιδερμίδας. Είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ για εντατική ενυδάτωση και δημιουργήθηκε από τη Lierac με έμπνευση από την αισθητική τεχνική οξυγόνωσης των ιστών. Με τη συστηματική της χρήση η επιδερμίδα ανακτά μέρα με τη μέρα την πυκνότητά της, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές σβήνουν, το πρόσωπο γίνεται πιο λαμπερό και η επιδερμίδα ξαναβρίσκει την αρχική της φρεσκάδα.

Hydragenist Ορός Οξυγόνωσης-Booster Ενυδάτωσης με μέγιστη συγκέντρωση σε σύμπλοκο Hydra O2 (15%) και εμπλουτισμένος με AHA, που προσφέρει στην επιδερμίδα μια αληθινή ένεση ενυδάτωσης. Hydragenist Μat Gel Κρέμα Ενυδάτωσης & Οξυγόνωσης που προσφέρει στην επιδερμίδα έντονη και άμεση αίσθηση δροσιάς. Ιδανική για τις μικτές επιδερμίδες.

Supra radiance

Μια υπέροχη σειρά που ανανεώνει την επιδερμίδα και επαναφέρει τη λάμψη της με τη δύναμη της αποτοξίνωσης.

Ιδανική για τις γυναίκες μετά τα 40 που, ενώ βρίσκονται στο απόγειο της θηλυκότητας, ο υπερδραστήριος τρόπος ζωής τους, οι ακτίνες UV, η ρύπανση, η μη ισορροπημένη διατροφή, η έλλειψη ύπνου, το άγχος και άλλοι παράγοντες κάνουν το δέρμα τους να υποφέρει και να δείχνει θαμπό και κουρασμένο.

Γι’ αυτή την πρωτοποριακή σειρά περιποίησης τα εργαστήρια Lierac ενσωμάτωσαν τη διατροφική και περιβαλλοντική ιατρική στη δερμοκοσμητολογία μέσω της βιομιμητικής δράσης της πρωτεΐνης NRF-2, η οποία είναι ικανή να καταπολεμά φυσικά τη γήρανση, αποτοξινώνοντας και ενεργοποιώντας ξανά τα κύτταρα του δέρματος.

Με τη χρήση της Supra Radiance η ποιότητα της επιδερμίδας αλλάζει ορατά μέρα με τη μέρα και οι ρυτίδες σβήνουν. Ανανεωμένη η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία, φωτεινή και εντυπωσιακά λαμπερή!

Supra Radiance Ορός Αποτοξίνωσης Booster Λάμψης και Supra Radiance Anti-Ox Gel Κρέμα Ανανέωσης.

ierac Supra Radiance

Lift Integral

Μια πρωτοποριακή αντιγηραντική σειρά καθημερινής περιποίησης με αποτέλεσμα ενέσιμου lifting, που αποκαθιστά τη δυναμική του προσώπου διορθώνοντας το περίγραμμα και τις εγκατεστημένες ρυτίδες και ενισχύοντας τον όγκο της επιδερμίδας.

Για τη δημιουργία της τα εργαστήρια Lierac εμπνεύστηκαν από τις συνδυασμένες αισθητικές τεχνικές lifting και ενέσεων που εφαρμόζονται στα ιατρεία. Είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να διορθώσει τη χαλάρωση και να ανακτήσει τη θετική έκφραση του προσώπου της.

Η καινοτόμα σύνθεσή της με εκχύλισμα μαονιού και μοβ τουλίπας, πλούσιας σε πολυφαινόλες και φλαβονοειδή, ενεργοποιεί ξανά τη σύνθεση του κολλαγόνου ΧVII στην επιδερμίδα, στο χόριο και στο υπόδερμα, ενώ ενεργοποιεί τη σύνθεση 30 βασικών πρωτεϊνών του δέρματος.

Επίσης, το αποκλειστικό αντιγηραντικό σύμπλοκο Hyalu-3 προσφέρει άμεση λειαντική δράση, επαναπύκνωση αλλά και διαρκή δράση γεμίσματος της επιδερμίδας.

Lift Intergal Yπερεντατικός Ορός Lift Booster Σύσφιγξης και Crème Lift
Επανασμίλευσης για κανονικές-ξηρές επιδερμίδες.

Lierac Lift Integral Lift Booster Creme Lifter

Περισσότερα στο lierac.gr
Ακολουθήστε τις σελίδες Facebook & Instagram