fbpx

Το νέο αντηλιακό της La Roche Posay για αντιγήρανση και αντηλιακή προστασία μαζί

La Roche Posay Anthelios

Απολαμβάνουμε το ζεστό χάδι του ήλιου στο πρόσωπο και το ντεκολτέ μας, χωρίς να ανησυχούμε για την ασφάλεια και τη γήρανση της επιδερμίδας μας, χρησιμοποιώντας καθημερινά ένα εξαιρετικό αντηλιακό νέας γενιάς που προσφέρει αποτελεσματική αντιγήρανση και αντηλιακή προστασία μαζί. Είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψετε όσο κι εγώ!

Της Μάνιας Μπούσμπουρα

Η Νο1 φροντίδα για την επιβράδυνση της γήρανσης και την υγεία της επιδερμίδας είναι, κατά κοινή ομολογία των δερματολόγων, η σωστή προστασία της από τον ήλιο. Και αυτό προτείνω σε κάθε γυναίκα που με ρωτάει, είτε προσωπικά είτε μέσα από το περιοδικό, για την πιο σημαντική κίνηση ομορφιάς και αντιγήρανσης. Αντηλιακό κάθε μέρα, έχει δεν έχει ήλιο! Και τώρα μάλιστα που έχουμε στη διάθεσή μας εξαιρετικά αντηλιακά προϊόντα, όπως είναι η σειρά Anthelios της La Roche-Posay, με συνθέσεις και υφές που καλύπτουν όλες μας τις ανάγκες, είναι μεγάλη παράλειψη από κάθε γυναίκα, που θέλει να διατηρήσει την καλή και νεανική της εμφάνιση σε βάθος χρόνου, να μην συμπεριλαμβάνει το αντηλιακό στην καθημερινή αντιγηραντική της φροντίδα.

Η επιστημονική άποψη για τα αντηλιακά
Η χρήση αντηλιακού είναι μία από τις πιο σημαντικές κινήσεις αντιγήρανσης!

Η Βρετανίδα δερματολόγος Dr. Hiva Fassihi μάς είπε:

Τα αντηλιακά είναι σχεδιασμένα να προστατεύουν το δέρμα από τις βλάβες της UV ακτινοβολίας. Σας προτείνω να χρησιμοποιείτε αντηλιακή προστασία σε καθημερινή βάση ως μέρος της περιποίησης του προσώπου σας, ανεξάρτητα από την ηλιοφάνεια.

Είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι η UVA είναι η κύρια αιτία της γήρανσης, επιδρά στο δέρμα όλο τον χρόνο.

Τα αντηλιακά είναι σημαντικά για την υγεία του δέρματος και η χρήση τους είναι μία από τις πιο σημαντικές κινήσεις αντιγήρανσης.

Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι ότι τα φίλτρα με τον ανάλογο δείκτη προστασίας SPF που διαθέτει το make up τους επαρκεί για να τις προστατεύσει από τις βλάβες του ήλιου. Κι όμως, δεν είναι έτσι! Mελέτες αποδεικνύουν ότι η ποσότητα του makeup που εφαρμόζουμε συνήθως είναι λιγότερη από αυτήν όπου ο δείκτης προστασίας θα ήταν ο μέγιστος. Ο μόνος τρόπος να προστατευτούμε αποτελεσματικά είναι να εφαρμόζουμε αντηλιακό σε καθημερινή βάση πριν από το μακιγιάζ μας.

Οι μακρές ακτίνες UVΑ, που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των ακτινών UV που φτάνουν στην επιφάνεια της Γης, είναι παρούσες όλο τον χρόνο.

Η UVA ακτινοβολία μπαίνει και από τα τζάμια του αυτοκινήτου.

80% της ακτινοβολίας που δεχόμαστε προέρχεται από τις ώρες που βγαίνουμε έξω απροστάτευτοι.

We Choose Anthelios
Τα αντηλιακά Anthelios των εργαστηρίων La Roche-Posay μπορείτε να τα εμπιστευθείτε γιατί διαθέτουν :
1. Προστασία ευρέος φάσματος από UVB έως μακρές ακτίνες UVA.
2. Αντιοξειδωτική προστασία κατά των βλαβών που προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση.
3. Καινοτόμες υφές που καλύπτουν κάθε ανάγκη της επιδερμίδας και του σύγχρονου τρόπου ζωής.

La Roche Posay Anthelios

Βοηθά στην προστασία και στη διόρθωση σημαδιών φωτογήρανσης, που έχουν προκληθεί από την καθημερινή έκθεση στη UV ακτινοβολία.

Προστατεύει και διορθώνει ορατά σημάδια γήρανσης, όπως ρυτίδες, κηλίδες και απώλεια της ελαστικότητας της επιδερμίδας σε 4 εβδομάδες!

Η σύνθεσή του βασίζεται σε δερματολογικά αντιγηραντικά συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ και οι βιταμίνες Β3 και Ε, περιέχει ιαματικό νερό, ενώ έχει δημιουργηθεί με νέα τεχνολογία προστασίας, σχεδιασμένη να περιορίσει τις κυτταρικές βλάβες που προκύπτουν από UVB/UVA και ρύπανση.

Έχει ανάλαφρο, δροσερό άρωμα, είναι ενυδατικό και oil free.

Εφαρμόστε το σε όλο το πρόσωπο μετά την καθημερινή περιποίησή σας πριν από το μακιγιάζ. Θα το λατρέψετε!

Διαβάστε περισσότερα και στο larocheposay.gr