fbpx

Το μυστικό της ολικής αντιγήρανσης

Με την Nuxuriance® Ultra, τη νέα σειρά ολικής αντιγήρανσης της Nuxe, αντιμετωπίζουμε βαθιές ρυτίδες, χαλάρωση του οβάλ, απώλεια πυκνότητας, απώλεια λάμψης και χρωματικού τόνου. Πρόκειται για μια πολυτελή σειρά περιποίησης που συνδυάζει την τεχνολογική καινοτομία, τα πιο δραστικά συστατικά της φύσης και τις πιο απολαυστικές υφές. Επενδύουμε σε αυτήν, γιατί θέλουμε το καλύτερο για την επιδερμίδα μας!

Της Μάνιας Μπούσμπουρα

Η καινοτόμος σύνθεσή της

Τα εργαστήρια της NUXE επέλεξαν μια καινοτόμο τεχνολογία προκειμένου να ενισχύσουν την ικανότητα της ώριμης επιδερμίδας να αναγεννάται. Έτσι, σε αντίθεση με τα «κλασικά» φυτικά κύτταρα, τα οποία απομονώνονται από ένα μόνο φυτό, τα φυτικά κύτταρα στη Nuxuriance® Ultra είναι αποτέλεσμα εγκλεισμού δραστικών μορίων από άνθος κρόκου σε κύτταρο μπουκαμβίλιας, προκειμένου να σχηματιστεί ένα «έξυπνο», δραστικό φυτικό σύμπλοκο με στοχευμένη και συνεχή δράση. Πρόκειται για μια τεχνολογία εμπνευσμένη από τη δράση των φαρμάκων, τα οποία, για να είναι αποτελεσματικά, πρέπει η δραστική ουσία τους να φτάνει το «στόχο» της αλλά και να αποδεσμεύεται αργά ώστε να δρα για αρκετές ώρες.

Η ολοκληρωμένη σειρά

Περιλαμβάνει 5 προϊόντα καθημερινής περιποίησης και 1 μάσκα. Όλα τα προϊόντα έχουν μοναδικές και άκρως απολαυστικές υφές και ένα γλυκό εθιστικό άρωμα που προκύπτει από τον αρμονικό συνδυασμό άνθους πορτοκαλιάς και βατόμουρου σε μια woody-musky βάση.

Nuxuriance-all-products

Nuxuriance® Ultra Κρέμα ελαφριάς υφής και
Nuxuriance® Ultra Κρέμα πλούσιας υφής

Η βασική καθημερινή περιποίηση ημέρας σε δύο διαφορετικές υφές (για κανονική/ μεικτή επιδερμίδα και για ξηρή/πολύ ξηρή επιδερμίδα).

Nuxuriance® Ultra Μάσκα  Roll On

Καινοτομία για έξτρα αποτελέσματα. Κατάλληλη για κάθε επιδερμίδα.

Nuxuriance® Ultra Eye Cream

Εξειδικευμένη φροντίδα για τα μάτια και τα χείλη.

Nuxuriance® Ultra Serum

Το πρώτο βήμα για κάθε τύπο επιδερμίδας πρωί και βράδυ.

Nuxuriance® Ultra Night Cream

Καθημερινή περιποίηση νύχτας.

[thb_dividers style=”style7″]

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα

Η νέα σειρά ολικής αντιγήρανσης της Nuxe επιτυγχάνει αποδεδειγμένα τη διέγερση της κυτταρικής ανανέωσης του δέρματος, τόσο των κερατινοκυττάρων (στην επιδερμίδα) όσο και των ινοβλαστών (σε βάθος στο δέρμα). Ταυτόχρονα, ενισχύει τις βασικές δράσεις των ινοβλαστών, όπως τη σύνθεση κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, και την ενίσχυση του υποστηρικτικού πλέγματος της επιδερμίδας. Γι’ αυτό, με τη συστηματική χρήση της για ένα μήνα επιτυγχάνει εντυπωσιακά αποτελέσματα αντιγηραντικής δράσης: οι ρυτίδες φαίνονται να γεμίζουν, η επιδερμίδα δείχνει ανανεωμένη και η φυσική της λάμψη αποκαθίσταται, τα χαρακτηριστικά του προσώπου φαίνονται ανορθωμένα και το οβάλ του προσώπου φαίνεται να επανασχηματίζεται.

[thb_dividers style=”style7″]

Η Nuxuriance® Ultra είναι ένα δώρο προς τον εαυτό μας… που αξίζει να απολαμβάνουμε κάθε μέρα!