fbpx

Το θαυματουργό εμφύτευμα που μας δείχνει πιο νέες!


Είναι ένα απόλυτα ασφαλές ενέσιμο υλικό, το οποίο χρησιμοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον. Το υαλουρονικό οξύ μάς προσφέρει άμεσα πιο νεανική εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα.

της Μάνιας Μπούσμπουρα, με τη συμβολή του πλαστικού χειρουργού Απόστολου Γαϊτάνη

Είναι φιλικό προς το δέρμα, αφού άλλωστε αποτελεί φυσιολογικό συστατικό του οργανισμού μας, και δεν προκαλεί αλλεργίες. Χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή για να γεμίσει επιφανειακές αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο. Η δράση του όμως δεν περιορίζεται στο γέμισμα των ρυτίδων. Χρησιμοποιείται σε όλο το πρόσωπο (μεσοθεραπεία), για να προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση εκ των έσω, αλλά και για να δώσουμε όγκο στα χείλη, τα ζυγωματικά ή στις παρειές/μάγουλα. Σε αυτά τα σημεία χάνεται συνήθως ο όγκος με το πέρασμα του χρόνου και το πρόσωπο δείχνει σαν να αδειάζει. Με την τοποθέτηση του υαλουρονικού έχουμε ως αποτέλεσμα πιο νεανική όψη με φυσικό τρόπο. Το υαλουρονικό οξύ είναι τελικά το θαυματουργό εμφύτευμα που μας δείχνει πιο νέες! Διαφορετικά είδη για διαφορετικές εφαρμογές Εκτός από την τοποθέτηση του υλικού στα κατάλληλα σημεία για να πετύχουμε το σωστό αποτέλεσμα, μεγάλη σημασία έχει και η εφαρμογή του κατάλληλου είδους υαλουρονικού στην εκάστοτε περιοχή από τον ειδικό. Έτσι, πιο λεπτόρρευστο υλικό θα χρησιμοποιηθεί στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας και πιο παχύρευστο για τις ρυτίδες έκφρασης. Ανάλογα με το είδος του, το υαλουρονικό οξύ εφαρμόζεται σε διάφορα σημεία του προσώπου ώστε: 1. Να επαναφέρει τον όγκο, μεταξύ άλλων, σε παρειές, ζυγωματικά και πιγούνι (διάρκεια: 18-24 μήνες). 2. Να βελτιώσει τις πτυχές σε παρειές, πιγούνι, κάτω τριτημόριο προσώπου και ρινοχειλικές αύλακες ή να γεμίσει ουλές (διάρκεια: έως 15 μήνες). 3. Να βελτιώσει τις περιοχές γύρω από τα χείλη, το στόμα και τα μάτια και να μειώσει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών (διάρκεια: έως 12 μήνες). Τα πλεονεκτήματα των νέων ενέσιμων υλικών Τα νέα ενέσιμα διαθέτουν, μεταξύ άλλων, πολύ χαμηλές πιθανότητες παρενεργειών και εμφάνισης προβλημάτων. Το αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρουν είναι, συγκριτικά με παλαιότερα, προβλέψιμο και πολύ πιο φυσικό – δεν φαίνεται ότι έχουμε επέμβει στην περιοχή. Πλέον είναι πιο εύκολα στη χρήση, ενώ έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο, που μπορεί να φτάσει και τους 24 μήνες. Έχουν μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα lifting μη επεμβατικά. Νέα ένδειξη για τα μάτια: Tear trough Το ενέσιμο (Juvederm Volbella) μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περιοχή γύρω από τα μάτια και ειδικά στo πολυσυζητημένο και δύσκολο σημείο των κάτω βλεφάρων, που ονομάζεται tear trough. Τα αποτελέσματα που προσφέρει είναι πραγματικά εξαιρετικά και η διαδικασία έγχυσης σχετικά απλή. Απαιτείται όμως πολύ καλή γνώση της ανατομίας της περιοχής καθώς και προσεκτικός σχεδιασμός από το γιατρό πριν από την έγχυση.

Gaitanis

Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών & του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

www.agaitanis.gr Αθήνα – Κηφισιά – Θεσσαλονίκη