fbpx

Οι νέες μάσκες της Nuxe

Nuxe Insta Masque

Οι νέες μάσκες προσώπου της Nuxe Insta-Masques προσφέρουν μια απολαυστική, fancy εμπειρία άμεσης ομορφιάς που αξίζει να συμπεριληφθεί 1 έως 2 φορές στην εβδομαδιαία σας περιποίηση. Θα τις λατρέψετε!

Της Αλεξάνδρας Τρύφωνος

Γυναίκες του σήμερα. Εργαζόμενες, δραστήριες, πολυάσχολες, είμαστε σε θέση να διεκπεραιώσουμε καθημερινά χιλιάδες υποχρεώσεις. Πάνω απ’ όλα, όμως, είμαστε γυναίκες που φροντίζουμε τον εαυτό μας, την εμφάνισή μας, την επιδερμίδα μας. Για εμάς, λοιπόν, που θέλουμε να είμαστε πάντα in action και να δείχνουμε υπέροχες, η Nuxe μας δείχνει τον πιο Parisian τρόπο να το πετύχουμε!

Πώς; Με τη νέα σειρά Insta-Masque, που δημιουργήθηκε για να μας προσφέρει ένα απολαυστικό, άμεσο boost ομορφιάς. Η σειρά Insta-Masque περιλαμβάνει 3 εκπληκτικές μάσκες προσώπου και η καθεμία από αυτές βασίζεται σε δύο φυσικά συστατικά, ενώ διαθέτει διπλή δράση σε μόλις 2 λεπτά και άκρως εθιστική υφή και άρωμα.

Insta-Masque Exfoliating + Unifying Mask

Η Insta-Masque Exfoliating + Unifying Mask
για ήπια απολέπιση με gel υφή και απαλό ροζ χρώμα είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο.

Είναι εμπλουτισμένη με ροδόνερο, έλαιο μακαντέμια και 100% φυσικούς μικροκόκκους πυριτίας, χαρίζει ομοιόμορφη, φωτεινή όψη και απόλυτα απαλή επιδερμίδα. Εφαρμόζουμε με κυκλικές κινήσεις μασάζ σε όλο το πρόσωπο, εκτός από την περιοχή των ματιών, και μόλις το gel μετατραπεί σε μεταξένιο έλαιο την αφαιρούμε με άφθονο χλιαρό νερό.

Insta-Masque Detoxifying + Glow Mask

Η Insta-Masque Detoxifying + Glow Mask για express αποτοξίνωση και λάμψη με gel υφή ξεχωρίζει για την αισθησιακή της μαύρη απόχρωση και το φρέσκο, ελαφρώς ξυλώδες άρωμά της από κέδρο και περγαμόντο.

Η σύνθεσή της περιέχει ροδόνερο και ενεργό άνθρακα, στοχεύοντας στην απομάκρυνση των ρύπων και στην απόλυτη λάμψη της επιδερμίδας. Τοποθετείται σε στεγνό δέρμα και μόλις ξεβγαλθεί μεταμορφώνεται
σε γαλάκτωμα.

μάσκα Insta-Masque Purifying + Smoothing Mask

Η μάσκα Insta-Masque Purifying + Smoothing Mask με βελούδινη, κρεμώδη υφή και φανταστικό φρουτένιο άρωμα περιέχει λευκή άργιλο για βαθύ καθαρισμό και απαλό ροδόνερο.

Μετά τη χρήση της, η επιδερμίδα του προσώπου αποκτά ματ όψη χωρίς ορατούς πόρους και απίστευτα απαλή, λεία αίσθηση.

Αναζητήστε τες στα φαρμακεία. Διατηρήστε επαφή με τη Nuxe και στο Facebook και στο Instagram.