fbpx

Η Nivea για την μαμά μου

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά Nivea Cellular Filler για Επαναφορά Ελαστικότητας είναι το πιο ευεργετικό δώρο που θα μπορούσα να χαρίσω στη μητέρα μου για την περιποίηση της επιδερμίδας της.

Της Αλεξάνδρας Τρύφωνος
Φωτογράφος: Φώτης Καραπιπέρης
Μακιγιάζ: Απόστολος Μαρινόπουλος

Στα μάτια της καθρεφτίζεται ένας ολόκληρος κόσμος, γεμάτος χιλιάδες πολύτιμα συναισθήματα. Είναι η μητέρα μου, η μαμά μου, η καλύτερη φίλη μου, η Σάντη. Είναι ο άνθρωπος που θαυμάζω γιατί με έφερε στη ζωή και με μεγάλωσε διδάσκοντάς μου το πραγματικό νόημα της ανιδιοτελούς αγάπης. Το χαμόγελο και η προστατευτική αγκαλιά της ήταν και είναι πάντα γεμάτα στοργή, φροντίδα και διδάγματα τόσο για τη ζωή όσο και για τη γυναικεία ομορφιά.Aπό πολύ μικρή θυμάμαι να μου λέει πως η εξωτερική ομορφιά πηγάζει από μια όμορφη και «καθαρή» ψυχή, ωστόσο όμως μια γυναίκα πρέπει παράλληλα να αφιερώνει ποιοτικό χρόνο στον εαυτό της και στην περιποίηση της επιδερμίδας της, ώστε η ομορφιά της να έχει διάρκεια στον χρόνο. Μεγαλώνοντας, στα πρώτα χρόνια της εφηβείας, το δέρμα μου ξαφνικά απέκτησε κάποιες αρκετά ανεπιθύμητες απαιτήσεις. Τρομοκρατημένη, «έτρεξα» στην αγκαλιά της μαμάς να ζητήσω βοήθεια. Και είχε την λύση. Άνοιξε το σμαραγδί νεσεσέρ της και μου έδωσε να εφαρμόσω την κλασική και απόλυτα διαχρονική Nivea Crème, την οποία λάτρεψα από την πρώτη κιόλας στιγμή ταυτίζοντας το χαρακτηριστικό άρωμά της με τη μυρωδιά της μαμάς. Από τότε γνωρίζαμε καλά και οι δύο πως μας ένωνε ένα κοινό μυστικό ομορφιάς που «κρατούσε» καλά φυλαγμένο η φροντίδα Nivea.
Πριν από λίγο καιρό, γνωρίζοντας τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Nivea Cellular Filler για Επαναφορά Ελαστικότητας, θέλησα να τη δωρίσω στη μητέρα μου ως ένα μικρό δείγμα ανταπόδοσης αγάπης και φροντίδας, αφού η δράση της ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της επιδερμίδας της στην παρούσα περίοδο της ζωής της. Η καινοτόμα σύνθεση της νέας σειράς Cellular Filler για Επαναφορά Ελαστικότητας διεγείρει με φυσικό τρόπο την παραγωγή υαλουρονικού οξέος, το οποίο παρέχει στην επιδερμίδα την απαραίτητη υγρασία, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιείται και η παραγωγή κολλαγόνου, στοχεύοντας έτσι στην επαναφορά της σφριγηλότητας. Επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα της επιδερμίδας, χαρίζοντας μια «φυσική» αίσθηση lifting, μειώνοντας έτσι αισθητά τις ρυτίδες.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ.