fbpx

Ενυδατικές κρέμες Estée Lauder

Η ενυδάτωση είναι η βασική φροντίδα που οφείλουμε να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας, όσο #μένουμεσπίτι. Οι ενυδατικές φροντίδες Estée Lauder θα βοηθήσουν την επιδερμίδα μας να παραμείνει υγιής και θα μας φτιάξουν τη διάθεση με τα ωραία αρώματα και τις υφές τους, ενώ με τη συνεχή χρήση τους έχουν πολλά ακόμη να μας προσφέρουν!

Της Ελευθερίας Νίκου

Η γκάμα καλλυντικών Estée Lauder απαντά στις ανάγκες της επιδερμίδας κάθε γυναίκας,
από την πιο νεαρή ηλικία, μέχρι και την πιο ώριμη. Ίσως γι’ αυτό είναι ένα brand τόσο δημοφιλές και αγαπητό παγκόσμια εδώ και πολλά χρόνια. Αυτήν τη φορά αναζητήσαμε τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες Estée Lauder με επιπλέον οφέλη για την επιδερμίδα μας
και ενθουσιαστήκαμε με τις ακόλουθες τρεις!

Estée Lauder DayWear N/C Crème SPF15

DayWear N/C Crème SPF15
Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί 24 ώρες και είναι ιδανική για πιο νεαρές ηλικίες, αφού βοηθά στην πρόληψη και στην ορατή μείωση της εμφάνισης των πρώτων σημαδιών γήρανσης χάρη στο αποκλειστικό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα Estée Lauder που περιέχει. Επιπλέον, προστατεύει την επιδερμίδα με προηγμένη αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος, ενώ βοηθά στη μείωση της θαμπής όψης και των λεπτών γραμμών.

Estée-Lauder-Revitalizing-Supreme-Crème

Revitalizing Supreme+ Crème
Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση με τη μεταξένια, κρεμώδη σύνθεσή της και περιποιείται σε βάθος την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την ενεργοποιεί ώστε να παραμένει νέα. Αυτή η υψηλής απόδοσης σύνθεση περιέχει το αποκλειστικό εκχύλισμα Moringa της Estée Lauder και μειώνει θεαματικά την εμφάνιση των πολλαπλών σημαδιών γήρανσης – θαμπή όψη, αφυδάτωση, γραμμές, ρυτίδες και έλλειψη σφριγηλότητας. Επιπλέον, προσφέρει υγιή λάμψη κάνοντας την επιδερμίδα άμεσα να ακτινοβολεί.

Estée Lauder Resilience Multi-Effect SPF15

Resilience Multi-Effect SPF15
Προσφέρει θρεπτική ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα, ενώ το Tri-peptide Complex που περιέχει στη σύνθεσή της ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου της επιδερμίδας κατά 124% σε μόλις 3 ημέρες*. Η επιδερμίδα αποκτά πιο ανορθωμένη**, πιο λεία και με λιγότερες γραμμές εμφάνιση με την πάροδο του χρόνου. Παράλληλα, η κρέμα αυτή βοηθά στην εξουδετέρωση των ορατών σημαδιών από την «επιδρομή» της καθολικής γήρανσης, όταν η ηλικιακή, ορμονική και περιβαλλοντική γήρανση συμβαίνει ξαφνικά, ενώ ενισχύει την άμυνα κατά των υπέρυθρων ακτίνων, των ακτίνων UVA/UVB και της ρύπανσης, συμπεριλαμβανομένου του όζοντος.