fbpx

Ερωτευθήκαμε τα Fine Flowers!

Barbara Palvin


Λατρεύεις το make up; Τώρα θα λατρέψεις και το demake up, χρησιμοποιώντας τη νέα σειρά Fine Flowers της LOreal Paris, με σύνθεση πλούσια σε εκχυλίσματα λουλουδιών, με υπέροχες υφές και ντελικάτο άρωμα!

Της Μάνιας Μπούσμπουρα

Το έχω γράψει πολλές φορές σε άρθρα μου και το λέω συνέχεια όταν με ρωτούν: ο καθαρισμός του προσώπου είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς και πρέπει να επαναλαμβάνεται συστηματικά, πρωί και βράδυ. Οι ρύποι της ατμόσφαιρας, η σκόνη, οι εκκρίσεις της ίδιας της επιδερμίδας, όπως η λιπαρότητα και ο ιδρώτας, καθώς και τα υπολείμματα καλλυντικών και μακιγιάζ δημιουργούν ένα αόρατο φιλμ που δεν είναι καθόλου φιλικό για το δέρμα και πρέπει να απομακρύνεται. Επιπλέον, αμέσως μετά τον καθαρισμό η επιδερμίδα είναι ελεύθερη να απορροφήσει καλύτερα οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης χρησιμοποιήσουμε.

Αγαπώ την επιδερμίδα μου, λοιπόν, σημαίνει καταρχήν την φροντίζω προσφέροντάς της τον ιδανικό καθαρισμό. Και είμαι σίγουρη πως αν δοκιμάσετε τα νέα προϊόντα καθαρισμού Fine Flowers της LOreal Paris, θα τα λατρέψετε. 1. Για τις υπέροχες και απολαυστικές στη χρήση υφές τους. 2. Για την απαλή αίσθηση που αφήνουν στο δέρμα. 3. Για τη μοναδική φροντίδα που προσφέρουν χάρη στα εκχυλίσματα λουλουδιών που περιέχουν. 4. Για το ντελικάτο άρωμά τους. 5. Για τις υπέροχες συσκευασίες τους. Έτσι, πιστεύω πως θα σας γίνουν καθημερινή αγαπημένη συνήθεια! (Θέλω να μου γράψετε, όπως πάντα, τις εντυπώσεις σας ή να μου τις πείτε από κοντά, όσες βρεθείτε στο πάρτι των γενεθλίων μου, μια γιορτή ομορφιάς που οργανώνουμε μαζί με τη LOreal Paris. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Η πιο δυνατή τάση παγκοσμίως είναι η χρήση προϊόντων που κρύβουν στη σύνθεσή τους τη δύναμη της φύσης αλλά και τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και τεχνολογίες, ώστε να είναι πραγματικά αποτελεσματικά. Η LOreal Paris, που πάντα πρωτοπορεί, καλύπτει αυτή την ανάγκη μας με τη νέα ολοκληρωμένη σειρά Fine Flowers για τον καθαρισμό του προσώπου, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η σύνθεση της νέας σειράς βασίζεται στα εκχυλίσματα των λουλουδιών. Τριαντάφυλλο & Γιασεμί για επιδερμίδα απόλυτα καθαρή και απαλή χωρίς ερεθισμούς. Τριαντάφυλλο & Λωτός για επιδερμίδα απόλυτα καθαρή, χωρίς ίχνος λιπαρότητας, που δεν τραβάει και δίνει αίσθηση εξαιρετικής άνεσης.

[thb_dividers style=”style7″]

Επιλέξτε τα σωστά προϊόντα καθαρισμού

Επιλέξτε τα σωστά προϊόντα καθαρισμού, αυτά που ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας σας, αλλά και προϊόντα που ταιριάζουν στις συνήθειές σας. Το Γαλάκτωμα και η λοσιόν Fine Flowers διατίθενται για κανονικές έως μεικτές επιδερμίδες με Τριαντάφυλλο & Λωτό, ή για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες με Τριαντάφυλλο & Γιασεμί. Για να είστε ακόμη πιο σίγουρες για τα προϊόντα που σας ταιριάζουν, επισκεφθείτε το skinexpert.gr και πραγματοποιήστε το τεστ διάγνωσης της επιδερμίδας σας απαντώντας σε απλές ερωτήσεις.

[thb_dividers style=”style7″]

Five Flowers

1. Χρησιμοποιήστε σωστά το γαλάκτωμα και τη λοσιόν Fine Flowers, ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα: Απλώστε το γαλάκτωμα με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο, μέχρι να σιγουρευτείτε πως έχετε καθαρίσει καλά κάθε σημείο του. Δείξτε προσοχή στις άκρες του προσώπου προς τα μαλλιά, στις γωνίες κοντά στη μύτη και στα χείλη σας. Στη συνέχεια αφαιρέστε το με καθαρούς δίσκους από βαμβάκι. Εμποτίστε έναν καθαρό δίσκο με τη λοσιόν Fine Flowers και περάστε όλη την επιφάνεια του προσώπου. Μην παραλείπετε αυτήν την κίνηση, γιατί η λοσιόν αφαιρεί τα υπολείμματα του γαλακτώματος, που δεν πρέπει να μένουν πάνω στο δέρμα, και τονώνει την επιδερμίδα. 2. Το Gel καθαρισμού Fine Flowers είναι ένα προϊόν για ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα που δεν περιέχει σαπούνι. Εφαρμόστε το με βαθιές κυκλικές κινήσεις, ιδανικά σε υγρή επιδερμίδα, και συνεχίστε μέχρι να σιγουρευτείτε ότι έχετε καθαρίσει όλο το πρόσωπο καλά. Αφαιρέστε το με άφθονο χλιαρό νερό. 3. Η Κρέμα Ντεμακιγιάζ Fine Flowers είναι ένα απολαυστικό προϊόν για την αφαίρεση του μακιγιάζ και πιστεύω ότι θα την λατρέψετε, ανεξάρτητα από τον τύπο της επιδερμίδας σας. Έχει πολύ πλούσια υφή και είναι ιδανική για την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα. Λιώνει κάθε ίχνος μακιγιάζ, θρέφοντας της επιδερμίδα, και αφήνει μοναδική αίσθηση απαλότητας. Τοποθετήστε στο πρόσωπό σας μια μικρή ποσότητα κρέμας και κάντε απαλό μασάζ, για να δείτε αμέσως το μακιγιάζ να εξαφανίζεται. Αφαιρέστε την με άφθονο χλιαρό νερό. Θα διαπιστώσετε πως το ντεμακιγιάζ δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο!


Και κάτι που θέλω να υπενθυμίσω: 

Στο skinexpert.gr, εκτός από το τεστ διάγνωσης που σας αποκαλύπτει τα ιδανικά προϊόντα για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας, υπάρχει και το blog, στο οποίο αποκαλύπτω κάθε φορά πολλά μυστικά ομορφιάς. Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την καθημερινή σας φροντίδα, επισκεφθείτε το και είμαι σίγουρη ότι θα λάβετε τις απαντήσεις!