fbpx

Αντιμετωπίζουμε τις πρώτες ρυτίδες με «ροζ γυαλιά»!


Η καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας είναι καθοριστική για την εμφάνισή της. Μετά τα 30, λοιπόν, επιλέγουμε τη φροντίδα που θα σβήσει τις πρώτες ρυτίδες και θα διατηρήσει τη λάμψη της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό τρόπο.

Της Μάνιας Μπούσμπουρα

Η Nuxe εστιάζει στις ανάγκες αυτής της ηλικίας εδώ και χρόνια. «Ήμασταν από τους πρώτους που τολμήσαμε να μιλήσουμε για τις πρώτες ρυτίδες, γνωστές και ως ρυτίδες έκφρασης, αλλά κυρίως από τους πρώτους που προσφέραμε μια σειρά φροντίδας σχεδιασμένη να μειώνει την ένταση που σχετίζεται με τις φυσικές κινήσεις και εκφράσεις του προσώπου», μας λέει η Aliza Jabes, πρόεδρος της εταιρείας Nuxe. Η Nuxe ανακάλυψε ένα  φυσικό ενεργό συστατικό που έδωσε αφορμή για τη δημιουργία της σειράς Nirvanesque®: το εκχύλισμα από τη ρίζα του φυτού παιώνια. H Nirvanesque® συνδυάζει νευροαγχολυτική δράση με μια νέα νευροχαλαρωτική δράση, πετυχαίνοντας αποτελέσματα στην επιδερμίδα που θυμίζουν Botox, αλλά με φυσικό τρόπο. Έτσι, από τα 30 έτη και μετά μπορούμε με τη χρήση της να αντιμετωπίσουμε τις πρώτες ρυτίδες με «ροζ γυαλιά»!


Η φυσική λύση της Nirvanesque®

Ποια είναι, λοιπόν, τα χαρακτηριστικά της σειράς Nirvanesque που την κάνουν να ξεχωρίζει; Γιατί να την επιλέξουμε;

  • Έχει νευροχαλαρωτική δράση, χάρη στο συμπυκνωμένο εκχύλισμα από τη ρίζα του φυτού παιώνια (νέα αποκλειστική πατέντα της Nuxe), που παρατείνει τη διάρκεια ζωής των ενκεφαλίνων, των μορίων ευεξίας.
  • Έχει νευροαγχολυτική δράση, χάρη σε ένα σύμπλεγμα από σπόρους μπλε λωτού, σπόρους παπαρούνας και ρίζα αλθαίας, που μειώνει τις μικροσυσπάσεις του δέρματος. Καθένα από αυτά τα δραστικά συστατικά είναι μέρος της αποκλειστικής πατέντας της Nuxe.
  • Προσεκτικά επιλεγμένο όνομα, που παραπέμπει σε ευφορία.
  • Ονειρεμένη υφή, που κάνει την εφαρμογή της απολαυστική ενώ ενισχύει τη διείσδυση των ενεργών συστατικών.
  • Μεθυστικό άρωμα, που μας ταξιδεύει στην απόλυτη γαλήνη.
  • Αποτελεσματικότητα αποδεδειγμένη από μελέτες και επιβεβαιωμένη από γυναίκες εθελόντριες. Το πρόσωπο ηρεμεί και τα χαρακτηριστικά παύουν να δείχνουν τραβηγμένα. Η επιδερμίδα αποκτά λάμψη και οι πρώτες γραμμές έκφρασης λειαίνονται.
  • Νέο, οικολογικά σχεδιασμένο βάζο, που ανταποκρίνεται στις περιβαλλοντικές ανησυχίες των καταναλωτριών του 21ου αιώνα.
  • Είναι μια εξειδικευμένη σειρά που ικανοποιεί όλους τους τύπους δέρματος.

NUXE-nirvanesque-family-photo

[thb_dividers style=”style7″]

NIRVANESQUE® LIGHT για μεικτό δέρμα Απαλή και αιθέρια κρέμα, εμπλουτισμένη με πούδρα από ρύζι, σχεδιασμένη για όσες προτιμούν ματ αποτέλεσμα.
NIRVANESQUE® για κανονικό δέρμα Απαλή υφή, εμπλουτισμένη με έλαιο άγριου τριαντάφυλλου.
NIRVANESQUE® ENRICHIE για ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα Απαλή και βελούδινη κρέμα, εμπλουτισμένη με το θρεπτικό έλαιο Macadamia.
NIRVANESQUE® YEUX για τα μάτια Λεπτή, μη λιπαρή κρέμα, εμπλουτισμένη με ανακλάστες φωτός για την περιοχή γύρω από τα μάτια, που δείχνει πιο ήρεμη και ξεκούραστη μέρα με τη μέρα.
[thb_dividers style=”style7″]