fbpx

Ανανέωση της επιδερμίδας με SkourasMed καλλυντικά!

SkourasMed

Αναζητώντας μια δραστική αποτελεσματική λύση για άμεση ανανέωση της επιδερμίδας μας ενόψει εορτών, επιλέγουμε SkourasMed!

Της Μάνιας Μπούσμπουρα

Είναι γεγονός, εμείς οι γυναίκες, ακόμη και στα δύσκολα, γεμίζουμε θετική ενέργεια όταν βλέπουμε το πρόσωπό μας στον καθρέφτη να λάμπει. Δεν έχει σημασία αν αυτά τα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε με πολύ κόσμο ή με λίγο. Eιδικά φέτος αξίζει την περίοδο των γιορτών να ζήσουμε τον εαυτό μας στα καλύτερά του. Και πού θα πάει, θα περάσουν τα δύσκολα.
Σας προτρέπω λοιπόν να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, να αναζωογονήσετε την εμφάνισή σας με αποτελεσματικά επιστημονικά δραστικά καλλυντικά και θεραπείες σε έναν χώρο σοβαρό, που τηρεί όλα τα μέτρα ασφαλείας: στα SkourasMed. Έχω να σας προτείνω ένα καλλυντικό για καθημερινή χρήση, πολύ δραστικό, και δύο θεραπείες που μπορούν πραγματικά να σας κάνουν να δείχνετε στα καλύτερά σας μέχρι τις γιορτές.

1% Pure Retinol

Προτείνω, λοιπόν, να ξεκινήσετε άμεσα την εφαρμογή του ορού 1% Pure Retinol, με υψηλής καθαρότητας ρετινόλη. Είναι γνωστό πως η ρετινόλη είναι στην πρώτη γραμμή της αντιγήρανσης εδώ και χρόνια. Η συγκεκριμένη ρετινόλη των SkourasMed, πέρα από την υψηλή συγκέντρωσή της στον ορό, είναι ενκαψυλιωμένη από κερί carnauba, που επιτρέπει την ταχύτερη διαδερμική διείσδυσή της και μειώνει τον κίνδυνο ερεθισμών του δέρματος. Γι’ αυτό ο ορός 1% Pure Retinol αντιμετωπίζει άμεσα τα σημάδια γήρανσης, μειώνει την ένταση και το βάθος των ρυτίδων, ενώ καταπολεμά αποτελεσματικά τις δυσχρωμίες και τους ερεθισμούς του δέρματος, χαρίζοντας ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Χρησιμοποιώντας τον 1% Pure Retinol εξομαλύνονται οι ατέλειες της επιδερμίδας, μειώνονται αισθητά τα ανεπιθύμητα σημάδια γήρανσης και ελαχιστοποιούνται πανάδες και τυχόν ερεθισμοί. Το δέρμα αναδομείται και αποκτά μεταξένια υφή, λάμψη και τέλεια χρωματική ομοιομορφία. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που φέτος ο ορός βραβεύτηκε με χρυσό βραβείο στα Medical Beauty Awards στην κατηγορία «Doctor’s Brand»!

SkourasMed-Pure-Retinol

Διαβάστε περισσόερα ΕΔΩ.