ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

JOWAE

Κερδίστε 4 μοναδικά προϊόντα Jowaé, ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης για την επιδερμίδα του προσώπου!

Το καινοτόμο γαλλοκορεατικό skincare brand Jowaé (προφέρεται «τσο-ουα-ε»), που πρόσφατα ήρθε στην Ελλάδα, είναι η απόλυτη σύγχρονη ιεροτελεστία ομορφιάς που αναδεικνύει τη λάμψη της επιδερμίδας μας, ο ιδανικός συνδυασμός κορεατικής και ευρωπαϊκής κουλτούρας στην καθημερινή φροντίδα ομορφιάς κάθε σύγχρονης γυναίκας.

Η Jowaé, χρησιμοποιώντας τα παραδοσιακά φυτά της ασιατικής φαρμακοποιίας, απλοποίησε στα γαλλικά εργαστήρια τις χρονοβόρες και πολυσύνθετες κορεατικές ιεροτελεστίες ομορφιάς, για να μας προσφέρει την πεμπτουσία τους μόνο με τέσσερα goto steps: τον καθαρισμό, την προετοιμασία, την ενεργοποίηση και τη διόρθωση.

Τα δερμοκαλλυντικά που μας παρέχει προορίζονται για κάθε επιδερμίδα και κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία της, εξατομικεύονται στις διάφορες δερματολογικές ανάγκες, αλλά κρύβουν στις συνθέσεις τους ένα κοινό, πρωτοποριακό και θαυματουργό μυστικό ομορφιάς, τις φωτοφαινόλες του φυτού Sempervivum Tectorum, γνωστού ως το φυτό της αθανασίας! Οι φωτοφαινόλες είναι πλούσιες αντιοξειδωτικές ουσίες με τέσσερις ισχυρές επιδράσεις στο δέρμα μας: προστασία, αποτοξίνωση, επανόρθωση και λάμψη.

Διάβασε ΕΔΩ περισσότερα για την Jowaé.

Jowae Αλεξάνδρα Τρύφωνος

Διατηρήστε επαφή με την Jowaé στο FB και στο Instagram. Αναζητήστε τα προϊόντα Jowaé στα φαρμακεία.

Η fashion editor μας, Αλεξάνδρα Τρύφωνος, είναι fun των καλλυντικών Jowaé και μας παρουσιάζει στο τεύχος αυτού του μήνα τα 4 μαγικά δερμοκαλλυντικά της προσωπικής της ιεροτελεστίας ομορφιάς. Κερδίστε και εσείς αυτά τα 4 μαγικά προϊόντα λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας!

4 μοναδικά προϊόντα Jowaé μπορούν να γίνουν δικά σας!

Jowaé Balancing Mattifying Fluid, λεπτόρρευστη ενυδατική κρέμα προσώπου με ματ αποτέλεσμα για τη διόρθωση της επιδερμίδας.

Jowaé Hydrating Water Mist, ενυδατικό σπρέι για την προετοιμασία της επιδερμίδας.

Jowaé Youth Concentrate Complexion Correcting, συμπυκνωμένος ορός νεότητας για την ενεργοποίηση της επιδερμίδας.

Jowaé Micellar Cleansing Water, νερό για τον καθαρισμό της επιδερμίδας.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Πέντε τυχερές αναγνώστριες ή αναγνώστες μας θα κερδίσουν από ένα σετ των τεσσάρων μοναδικών προϊόντων της Jowaé.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθήστε τις παρακάτω ενέργειες:

Εγγραφείτε στο newsletter της σελίδας μας και κατόπιν στείλτε μήνυμα στο newsletter@iqbeaute.com με θέμα «Jowaé διαγωνισμός», στο οποίο θα αναγράφετε όνομα, επώνυμο και περιοχή που κατοικείτε. Επίσης γράψτε μας τι σας κέντρισε το ενδιαφέρον από την Jowaé και θέλετε να κερδίσετε ή, αν θέλετε, σχολιάστε μας το θέμα της Αλεξάνδρας Τρύφωνος για την Jowaé στο τεύχος αυτού του μήνα. που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 10 Οκτωβρίου στις 15.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο FΒ και θα λάβουν e-mail στον προσωπικό τους λογαριασμό.

Καλή επιτυχία!

Φωτογραφίες Φώτης Καραπιπέρης – Studio Verve
No Comments Yet

Comments are closed