fbpx

Αντίο κηλίδες με τη νέα θεραπεία της NIVEA

NIVEA Cellular Luminous 630

«Καλώς ήρθες, λαμπερή μου επιδερμίδα», μπορεί να πει κάθε γυναίκα από εδώ και στο εξής, με το νέο Cellular Luminous 630 την πρωτοπόρα θεραπεία της NIVEA κατά των κηλίδων, που συνεργάζεται με την επιδερμίδα μας για ορατά αποτελέσματα μετά από μόλις 4 εβδομάδες!

Της Ελευθερίας Νίκου

Οι κηλίδες δεν είναι κάτι σπάνιο, αντιθέτως, θα λέγαμε πως είναι πολύ συχνό πρόβλημα στην επιδερμίδα. Όλες μας κάποια στιγμή μπορεί να εμφανίσουμε κηλίδες και είναι σίγουρο πως θα θέλουμε να τις εξαφανίσουμε με ένα μαγικό ραβδί! Αυτό που διαφέρει κάθε φορά είναι η αιτία πρόκλησής τους.
Είναι αρκετοί οι παράγοντες που μπορούν να υπερδιεγείρουν την παραγωγή μελανίνης, η οποία συσσωρεύεται μέσα στην επιδερμίδα και εμφανίζεται στο πρόσωπο με τη μορφή κηλίδων ή ανομοιόμορφου χρωματισμού της επιδερμίδας. Οι κύριες αιτίες είναι οι εξής:

Ο πρώτος και πιο συνηθισμένος λόγος είναι η έκθεση στον ήλιο. Όταν εκτίθεται στον ήλιο, η επιδερμίδα παράγει φυσιολογικά μελανίνη, η οποία κάποιες φορές μπορεί να κατανέμεται ανομοιόμορφα.

Καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή μελανίνης στην επιδερμίδα γίνεται λιγότερο ακριβής και μπορεί να οδηγήσει στον σχηματισμό κηλίδων.

Οι ορμονικές ανισορροπίες, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της εμμηνόπαυσης, μπορεί να ενεργοποιήσουν την υπερβολική παραγωγή μελανίνης.

Τέλος, μπορεί να εμφανιστούν κηλίδες και ως αποτέλεσμα κάποιας φλεγμονής της επιδερμίδας, για παράδειγμα λόγω της ακμής.

NIVEA Cellular Luminous 630

Το καινοτόμο συστατικό της NIVEA ενάντια στις κηλίδες
Το LUMINOUS630 είναι το αποτέλεσμα 10 ετών σχολαστικής έρευνας. Οι επιστήμονες της NIVEA αναμετρήθηκαν με την πρόκληση της ζωής τους: να αναδημιουργήσουν το ανθρώπινο ένζυμο που παράγει μελανίνη. Με βάση αυτό, έλεγξαν 50.000 πιθανά ενεργά συστατικά σε διαφορετικούς κύκλους βελτιστοποίησης και το μόριο με αριθμό 630 αποδείχθηκε το πιο επιτυχημένο στη ρύθμιση της παραγωγής μελανίνης και επομένως στη μείωση των κηλίδων. Το 630 ήταν ο τυχερός τους αριθμός, λοιπόν, και γι’ αυτό τον κράτησαν και στην ονομασία. Έτσι γεννήθηκε το πρωτοπόρο συστατικό της NIVEA, LUMINOUS630, που απέδειξε την αποτελεσματικότητά του στοχεύοντας στα αίτια για τους τρεις βασικούς τύπους κηλίδων – την έκθεση στον ήλιο, τις ορμονικές αλλαγές και τη γήρανση.
Το LUMINOUS630 λειτουργεί σε κυτταρικό επίπεδο, στοχεύοντας στην αιτία του προβλήματος με διπλή δράση:

Λειτουργεί στα υπάρχοντα συσσωματώματα μελανίνης για να ελαφρύνει τις κηλίδες.

Με συστηματική χρήση, ρυθμίζει την παραγωγή μελανίνης για να αποτρέψει την εμφάνιση νέων.

Η ρουτίνα LUMINOUS630 της NIVEA κατά των κηλίδων
Δημιουργήθηκε μια απλή ρουτίνα ομορφιάς, που περιλαμβάνει δύο καθημερινά βήματα περιποίησης, κατάλληλα για κάθε γυναίκα σε κάθε ηλικία, ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματός της. Μπορεί να τα χρησιμοποιηθεί ακόμη και στην πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. Και όπως έχει αποδείξει η συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς, η επιδερμίδα μας σε 4 εβδομάδες θα δείχνει αισθητά ανανεωμένη και με λιγότερες κηλίδες!

Ορός CELLULAR LUMINOUS630 ADVANCED TREATMENT
Συνδυάζει το πρωτοπόρο συστατικό LUMINOUS630 στη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση, μαζί με τη βιταμίνη Ε και το υαλουρονικό οξύ, που ενεργοποιούν την ανανέωση των κυττάρων. Προσφέρει τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της NIVEA στην αντιμετώπιση των κηλίδων, με διπλή δράση: μειώνει τις κηλίδες και εμποδίζει την επανεμφάνισή τους με τη συστηματική χρήση.
Για ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα, με ορατά αποτελέσματα σε 4 εβδομάδες.
Λόγω της ελαφριάς σύνθεσης κα της απαλής υφής του, ο ορός απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα.

Κρέμα ημέρας CELLULAR LUMINOUS630 SPF50 TRIPLE PROTECTION:
Εμποδίζει τις υπάρχουσες κηλίδες να σκουρύνουν καθώς και να επανεμφανιστούν. Εμποδίζει επίσης της φωτογήρανση, ενώ ενυδατώνει την επιδερμίδα. Συνδυάζει το καινοτόμο LUMINOUS630 με δείκτη αντηλιακής προστασίας 50 (πραγματικά, δεν χρειάζεστε άλλο αντηλιακό προϊόν πάνω από την κρέμα, σας προστατεύει ιδανικά), υαλουρονικό οξύ για κυτταρική ενεργοποίηση και βιταμίνη Ε. Είναι απαλή με την επιδερμίδα και αφήνει ματ υφή.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Για να μαθαίνετε περισσότερα για τα αγαπημένα σας προϊόντα NIVEA, beauty tips, διαγωνισμούς και πολλές άλλες εκπλήξεις, εγγραφείτε στο απόλυτο club περιποίησης.

Στο myNIVEA! Γίνε μέλος πατώντας ΕΔΩ!