fbpx

Τρου Λόκαλ Fix Hellas

Τρου Λοκάλ Fix Hellas

Λατρέψαμε τις νέες, συλλεκτικές συσκευασίες της FIX Hellas που «ζωντανεύουν» κάθε γωνιά της χώρας μας και αναδεικνύουν τους Τρου Λόκαλ ήρωες, εκείνους που η παρουσία τους είναι συνώνυμη της αυθεντικότητας και της διαχρονικότητας, όπως η FIX Hellas, η πρώτη ελληνική μπύρα!

Της Μαίρης Θεοδώρου

Σε όποια γωνιά της Ελλάδας κι αν βρεθείς, θα τους δεις. Είναι οι «λόκαλ» ή, αλλιώς, οι ντόπιοι, πρόθυμοι να μοιραστούν συμβουλές για μέρη και εμπειρίες που μόνο εκείνοι γνωρίζουν για τον τόπο τους. Ποια από εμάς δεν έχει να θυμάται και από έναν ιδιαίτερο ντόπιο τύπο σε κάθε μέρος που έχει επισκεφθεί; Ποια από εμάς δεν έχει λειτουργήσει η ίδια ως λόκαλ στην πόλη ή το χωριό της; Όχι απλά λόκαλ. Τρου λόκαλ!

Η αυθεντικότητα και η διαχρονικότητα ενός ντόπιου –χαρακτηριστικά γνωρίσματα και της FIX Hellas εξάλλου, της πρώτης ελληνικής μπύρας– έδωσαν έμπνευση για τη δημιουργία μιας ολοκαίνουργιας σειράς συλλεκτικών συσκευασιών FIX Hellas, την οποία θέλουμε να σας παρουσιάσουμε γιατί τη βρήκαμε άκρως δημιουργική και επιτυχημένη. Θεωρούμε πως με αυτές τις συσκευασίες αλλά και με αυτή την καμπάνια της, η FIX Hellas μάς εισάγει στο απόλυτο ελληνικό καλοκαίρι που, φέτος περισσότερο από ποτέ, θέλουμε όλοι να απολαύσουμε! Εμπνευσμένες από την ποικιλομορφία της χώρας μας και με κεντρικό μήνυμά τους το «Τρου Λόκαλ», οι νέες συλλεκτικές συσκευασίες της FIX Hellas αποτυπώνουν με σύγχρονη ματιά και σε τρία μοναδικά σχέδια την κληρονομιά και την αυθεντικότητα του αστικού, νησιωτικού και ηπειρωτικού τοπίου της Ελλάδας. Αγκαλιάζοντας το εμβληματικό λογότυπο της FIX Hellas, οι τρεις χαρακτηριστικές φιγούρες πρωταγωνιστούν ως πραγματικοί ντόπιοι ήρωες, ενώ γύρω τους ζωντανεύουν γνώριμες εικόνες, διαχρονικές αξίες, εμπειρίες, προορισμοί και καταστάσεις που μας δένουν με κάθε γωνιά του τόπου μας, αλλά και μεταξύ μας.

Τρου Λοκάλ Fix Hellas Περιστέρι

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ο παρατηρητής του αστικού τοπίου, πλαισιώνεται από χαρακτηριστικά στοιχεία της πόλης, όπως το γραφικό παγκάκι στην πλατεία, τον γνώριμο κουλουρά που συναντάμε στις πρωινές μας βόλτες και τα κλασικά στέκια όπου χτίζουμε με την παρέα τις αγαπημένες μας στιγμές.

Τρού λοκάλ Fix Hellas Καΐκι

ΤΟ ΚΑΙΚΙ, αντιπροσωπεύοντας τον αυθεντικό ήρωα της θάλασσας, αποκαλύπτει κρυφά περάσματα που σε οδηγούν στα πιο απόμερα και μαγικά μέρη των νησιών, σε κρυστάλλινες παραλίες και περιπετειώδεις διαδρομές κάτω από τον καυτό ήλιο και τον έναστρο ουρανό του καλοκαιριού.

Τρου Λοκάλ Fix Hellas Κατσίκα

Η ΚΑΤΣΙΚΑ, ο αληθινός θαμώνας της επαρχίας, που ξέρει κάθε βράχο, κάθε μυστικό μονοπάτι, κάθε γεφύρι και θα σε οδηγήσει στα καλύτερα πανηγύρια, εκεί που ο ήχος των παραδοσιακών ακουσμάτων φέρνει κοντά τον λόκαλ με τον επισκέπτη, τον παππού με τα εγγόνια, τον παραδοσιακό με τον εναλλακτικό τύπο.

Ανακαλύψτε κι εσείς τις νέες συλλεκτικές συσκευασίες
και μοιραστείτε τις δικές σας Τρου Λόκαλ εμπειρίες όπου κι αν βρεθείτε
με τα #ΤΡΟΥΛΟΚΑΛ #FΙΧHellas.

Απολαύστε υπεύθυνα