fbpx

Πριγκηπικό τσάι στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Iqbeaute-Grand-Bretagne-tea


Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία προσφέρει την καλύτερη ιεροτελεστία απογευματινού τσαγιού, μία αυθεντική αριστοκρατική εμπειρία ‘αγγλικού τύπου’ afternoon tea!

Στο πιο γαλήνιο στέκι της Αθήνας, στη προέκταση του ιστορικού λόμπι του ξενοδοχείου, στο Winter Garden City Lounge δημιουργείται η απόλυτη ατμόσφαιρα για να απολαύσουμε ένα από τα παλαιότερα έθιμα βασιλέων και αριστοκρατών το Afternoon Tea, το οποίο σερβίρεται καθημερινά από τις 12.00 έως τις 20.00.

Υπό τους ήχους της απαλής μουσικής του πιάνου μπορούμε να απολαύσουμε αφράτα κέικ, λαχταριστά finger food και μια απίστευτη ποικιλία από γλυκoμπουκίτσες. Σπιτικές μαρμελάδες φράουλα, κεράσι και βερίκοκο, φρεσκοψημένα scones σερβιρισμένα με την περίφημη ‘clotted cream’, πολύχρωμα μακαρόν, μίνι λεμονοπιτάκια και προφιτερόλ, συνοδεύουν ιδανικά ένα μονίμως γεμάτο φλιτζάνι με μία από τις 16 διαφορετικές ποικιλίες φρέσκων βοτάνων και τσαγιών.

Iqbeaute-Grand-Bretagne-tea-en

Με αφορμή τα επιτυχημένα afternoon tea του ξενοδοχείου, που έχουν γίνει πλέον αγαπημένη συνήθεια των Αθηναίων διοργανώθηκε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία ένα «Πριγκιπικό τσάι» κατά τη διάρκεια του οποίου συνάδελφοι από τα media και εμείς από το IQbeaute απολαύσαμε πραγματικά αυτή την ιεροτελεστία. Αυτή τη φορά το περιβάλλον μας μετέφερε μαγικά σε ένα παλάτι και είδαμε από κοντά την ιστορία της Σταχτοπούτας από τους σπουδαστές της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Πραγματική μαγεία…

Σας προτείνουμε να απολαύσετε κι εσείς μία αυθεντική αριστοκρατική εμπειρία ‘αγγλικού τύπου’ afternoon tea και να ορίσετε με τις φίλες σας ως σημείο συνάντησης το Winter Garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. http://www.grandebretagne.gr

Iqbeaute-Grand-Bretagne-σταχτοπούτα