ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας 50€ από τα πολυκαταστήματα notos και notoshome.

Τα πολυκαταστήματα notos και notoshome ακολουθούν πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας και της ομορφιάς και διακρίνονται για την ανεπιτήδευτη signature κομψότητά τους. Γι’ αυτό εξάλλου τα επιλέγουμε εδώ στο IQbeauté σαν συνοδοιπόρους στην προσπάθειά μας να δημιουργούμε το πιο κομψό και in fashion styling για τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες μας. Στους ευρύχωρους ορόφους τους φιλοξενούν μια εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία από τα πιο ποιοτικά brands της αγοράς, συναρπαστικές επιλογές γυναικείων, ανδρικών και παιδικών εταιρειών, καθώς και μοναδικά είδη για τη διακόσμηση και τη λειτουργικότητα του σπιτιού, και βρίσκουμε κάθε φορά αυτό που χρειαζόμαστε. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε και να εμπιστευθείτε και εσείς τα πολυκαταστήματα notos και notoshome για τις δικές σας εύστοχες αγορές!

Διατηρήστε επαφή με τα πολυκαταστήματα notos ακολουθώντας τα στα social mediaFacebook Instagram

Επισκεφθείτε τα πολυκαταστήματα notos στην Αθήνα (Σταδίου και
Αιόλου), τον Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου 35 & Τσαμαδού), τη Θεσσαλονίκη (Στοά Χιρς, Τσιμισκή 24 και Μητροπόλεως 31) και την Καλαμάτα (Κεντρική Πλατεία) και τα notoshome Αθήνα (Πλατεία Κοτζιά), Μαρούσι (Εμπορικό Κέντρο Golden Hall)
ή κάντε ηλεκτρονικά τις αγορές σας στο notos.gr.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Πέντε τυχερές αναγνώστριές μας (ή αναγνώστες) θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας 50€, την οποία θα εξαργυρώσουν σε οποιοδήποτε πολυκατάστημα notos ή notoshome εντός τριών μηνών. Οι δωροεπιταγές δεν είναι εξαργυρώσιμες στο e-shop και δεν ισχύουν με άλλες εκπτώσεις, προσφορές, προωθητικές ενέργειες.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, επιλέξτε μία από τις δύο επόμενες ενέργειες:

  1. Εγγραφείτε στο newsletter της σελίδας μας (αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένοι) και κατόπιν στείλτε μήνυμα στο newsletter@iqbeaute.com με θέμα «notos&notoshome IQ MEMBER», στο οποίο θα αναγράφετε όνομα, επώνυμο και περιοχή όπου κατοικείτε. Επίσης, αναφέρετε την άποψή σας για τα πολυκαταστήματα notos ή notoshome, κάτι που σας αρέσει ιδιαίτερα, κάτι επιπλέον που θα θέλατε να δείτε σε αυτά, οτιδήποτε σας κάνει εντύπωση.
  2. Ακολουθήστε οποιαδήποτε από τις σελίδες μας στα social media, το FB, το Instagram ή το Twitter, και κατόπιν στείλτε μήνυμα στο newsletter@iqbeaute.com με θέμα «notos&notoshome IQ SOCIAL MEMBER», στο οποίο θα αναγράφετε όνομα, επώνυμο και περιοχή όπου κατοικείτε. Επίσης, αναφέρετε την άποψή σας για τα πολυκαταστήματα notos ή notoshome, κάτι που σας αρέσει ιδιαίτερα, κάτι που θα θέλατε να δείτε ακόμη σε αυτά, οτιδήποτε σας κάνει εντύπωση.
  3. Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 6 Μαρτίου στις 15.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο FB και θα λάβουν e-mail στον προσωπικό τους λογαριασμό.

Καλή επιτυχία!

No Comments Yet

Comments are closed