ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ


Δύο θα είναι οι τυχεροί που θα κερδίσουν από μία διήμερη διαμονή σε δίκλινο executive room στο Hotel Solaris στα Φηρά της Σαντορίνης!

Μιλώντας για φιλοξενία αξιώσεων στη Σαντορίνη, σε ένα ξενοδοχείο που διακρίνεται για τις παροχές υψηλού επιπέδου που προσφέρει, σε value for money τιμές, μιλάμε σίγουρα για το Hotel Solaris που βρίσκεται στην καρδιά των Φηρών. Ένα όμορφο ξενοδοχείο, όπου τα ηλιοβασιλέματα με τα υπέροχα χρώματα και η θέα στη θάλασσα συνοδεύονται από τη γενναιόδωρη φιλοξενία και την απλότητα της αρχιτεκτονικής του Αιγαίου. Ένα ξενοδοχείο που υποδέχεται επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου: hotelsolaris.gr Ή να δείτε τη σελίδα του στο FB. Tηλ. κρατήσεων: +30 22860 22631 και +30.693.600.40.89. Email: info@hotelsolaris.gr


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Δύο τυχεροί αναγνώστες μας θα κερδίσουν, ο καθένας, κατόπιν κλήρωσης: 2 διανυκτερεύσεις στο Hotel Solaris, στα Φηρά Σαντορίνης, για δύο άτομα σε executive room με πρωινό. *Oι τυχεροί θα παραλάβουν ηλεκτρονικά voucher με το δώρο τους και θα μπορούν κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου, και με εξαίρεση τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, να κάνουν κράτηση για τη διαμονή τους, που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός του 2017.  Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθήστε τις παρακάτω ενέργειες:

  1. Εγγραφείτε στο newsletter της σελίδας μας ή ακολουθήστε οποιαδήποτε από τις σελίδες μας στα social media, το FB, το Instagram ή το Twitter.
  2. Στείλτε μας στο newsletter@iqbeaute.com email με θέμα HOTEL SOLARIS SANTORINI, στο οποίο θα αναγράφετε όνομα, επώνυμο και περιοχή, το όνομα μέλους με το οποίο μας ακολουθείτε (είτε στα social media, είτε στο newsletter μας) καθώς και τον λόγο που ξεχωρίζετε το ξενοδοχείο Solaris (να γίνει link στη σελίδα του) στη Σαντορίνη και θα θέλατε να το επισκεφθείτε.

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει για κατοίκους Ελλάδας και Κύπρου. Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 4 Απριλίου 2017 στις 20.00. Την ίδια μέρα το βράδυ θα γίνει η κλήρωση και οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο FΒ 5 Απριλίου το πρωί και θα λάβουν email στους προσωπικούς τους λογαριασμούς. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

No Comments Yet

Comments are closed