fbpx

Τα φυτικά καλλυντικά Sisley

Τα φυτικά καλλυντικά Sisley

Από μικρή οικογενειακή επιχείρηση σε παγκόσμιο κολοσσό, η Sisley καταφέρνει 44 χρόνια μετά την ίδρυσή της όχι μόνο να παρέχει μια πιο προσωποποιημένη και εξειδικευμένη προσέγγιση στην ομορφιά, αλλά και να βρίσκεται την ίδια στιγμή στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων.

Της Βάνας Αντωνοπούλου

Συνώνυμο με την καινοτομία και την εξατομικευμένη ομορφιά, το όνομα Sisley υπογράφει αρώματα και καλλυντικά από το 1976, όταν λανσαρίστηκε από τον οραματιστή επιχειρηματία Hubert d’Ornano με έναν στόχο: να εκμεταλλευτεί την πρόοδο της τεχνολογίας προκειμένου να χρησιμοποιήσει σε προϊόντα ομορφιάς ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν τα φυτά και τα αιθέρια έλαια. Έχοντας στο ενεργητικό του ήδη δύο μάρκες ομορφιάς (την αρωματοποιία Jean D’Albret και τα καλλυντικά Orlane), o d’Ornano φαντάστηκε ένα πολυτελές brand που θα βασιζόταν στη δύναμη της φύσης, στα ποιοτικά ενεργά συστατικά καθώς και στις επιστημονικές καινοτομίες, με στόχο να παράγει μια πλήρη γκάμα από εξαιρετικά καλλυντικά. Δίπλα του, η σύζυγός του, Isabelle d’Ornano, τον στήριξε έμπρακτα από την πρώτη στιγμή βοηθώντας στη δημιουργία προϊόντων ομορφιάς και χτίζοντας την εταιρική ταυτότητα του brand. Έτσι, υπό την καθοδήγησή τους και χάρη στο μεταδοτικό τους πάθος, η Sisley κατάφερε να γίνει από τους πλέον γνωστούς και σημαντικούς οίκους ομορφιάς στον κόσμο. Σήμερα, η επόμενη γενιά d’Ornano βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρείας οδηγώντας τη με σταθερά χέρια προς το μέλλον: ο Philippe d’Ornano, πρόεδρος του brand και «αρχιτέκτονας» του διεθνούς προσώπου της Sisley, και η αδερφή του, Christine d’Ornano, αντιπρόεδρος και υπεύθυνη της Διεθνούς Στρατηγικής Μάρκετινγκ του γκρουπ. Παράλληλα, η Daria Botin, εγγονή των ιδρυτών, συνεχίζει την παράδοση από τη θέση της υπεύθυνης Περιεχομένου Marketing.

Γαλλικές ρίζες και διεθνές όραμα
Η ανάπτυξη στις διεθνείς αγορές ήρθε γρήγορα, μαζί με την ολοένα αυξανόμενη επιτυχία των προϊόντων που φέρουν το όνομα Sisley. Σήμερα, η εταιρεία έχει παρουσία σε περισσότερες από 90 χώρες σε πέντε ηπείρους. Ωστόσο, παραμένει πάντα γαλλική στην ουσία της. Έτσι, τόσο η έδρα της εταιρείας όσο η παραγωγή και το κομμάτι έρευνας και ανάπτυξης βρίσκονται στη Γαλλία, με τα προϊόντα να παρασκευάζονται κατά βάση στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο του brand στο Μπλουά. Παράλληλα, το 2011 άνοιξε τις πόρτες του ένα νέο κέντρο έρευνας και επιχειρήσεων στα περίχωρα του Παρισιού, και πιο συγκεκριμένα στο Saint-Ouen-l’Aumône, όπου φιλοξενούνται εργαστήρια R&D, η πλατφόρμα logistics της εταιρείας και το μεγαλύτερο κομμάτι των διοικητικών υπηρεσιών.

4 πυλώνες 1 φιλοσοφία
Από την πρώτη σχεδόν στιγμή της ίδρυσής της, η Sisley έχει βασίσει την εξέλιξη και την έρευνά της σε 4 πυλώνες: την περιποίηση της επιδερμίδας, το μακιγιάζ, τα αρώματα και τη σειρά «Hair Rituel» για τα μαλλιά. Το «συστατικό», ωστόσο, που συνδέει όλα τα προϊόντα του brand είναι η εγγύηση του ονόματος Sisley και η φιλοσοφία, που στηρίζεται στις αρχές της ασφάλειας, της αποτελεσματικότητας και της ευεξίας. Κάθε προϊόν Sisley αντιμετωπίζει και μία συγκεκριμένη ανάγκη, γι’ αυτό και τα περισσότερα από αυτά έχουν αντέξει στον χρόνο και συνεχίζουν να απολαμβάνουν διεθνή αναγνώριση.

Τα-φυτικά καλλυντικά Sisley Eau Du Soir

Αρώματα
Η γαλλική εταιρεία δίνει μεγάλη βαρύτητα στα αρώματά της, και μάλιστα το πρώτο προϊόν που λανσάρισε η Sisley το 1976 –κάτι που πολλοί μπορεί να μη γνωρίζουν– ήταν το Eau de Campagne, ένα φρέσκο, δροσερό eau de toilette, ενώ το best seller του οίκου, το περίφημο Eau du Soir, ήταν μια αποκλειστική δημιουργία του ιδρυτή Hubert για τη σύζυγό του, η οποία το φορούσε για 10 ολόκληρα χρόνια πριν αποφασίσουν να το προωθήσουν στο ευρύ κοινό.

Τα φυτικά καλλυντικά Sisley Sisleya

Φροντίδα της επιδερμίδας
Αντίστοιχα, η φοβερά πετυχημένη κρέμα περιποίησης Sisleya Global Anti-Age, όχι μόνο έφερε την επανάσταση στον τομέα της αντιγήρανσης όταν λανσαρίστηκε, το 1999, αλλά συνεχίζει ακόμη και σήμερα –έχοντας «ενηλικιωθεί» πια σε μια ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών– να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας της κοσμητολογίας. Συγκεκριμένα, η μετεξέλιξή της, η Sisleya L’Intégral Anti-Age, αποτελεί πλέον ένα από τα εμβληματικά προϊόντα του brand, ενώ ταυτόχρονα σηματοδότησε ένα νέο κεφάλαιο στο κομμάτι της έρευνας για τη Sisley. Πρόκειται για ένα προϊόν φροντίδας του δέρματος που παρέχει μια ολοκληρωμένη αντιγηραντική λύση που δρα στα σημάδια που σχετίζονται με τις τρεις διαστάσεις της γήρανσης, τη γενετική, την περιβαλλοντολογική καθώς και αυτήν που συνδέεται με τον τρόπο ζωής.

Τα φυτικά καλλυντικά Sisley Foundation Phyto Teint Ultra Éclat

Μακιγιάζ
Όσο για το μακιγιάζ, και εδώ η Sisley καινοτομεί με προϊόντα για όλους τους τύπους δέρματος, βασισμένα στην τεχνολογία που έχει αναπτύξει για τα καλλυντικά της, όπως το Foundation Phyto Teint Ultra Éclat που στηρίζεται σε ενεργά φυτικά συστατικά και χαρίζει διάρκεια, φυσικό αποτέλεσμα, λάμψη και αψεγάδιαστη επιδερμίδα χωρίς να τη βαραίνει.

Τα φυτικά καλλυντικά Sisley Hair Rituel

Hair Rituel
Τέλος, η σειρά Hair Rituel, μια πραγματική ιεροτελεστία περιποίησης για τα μαλλιά, ενσωματώνει και αυτή τη φιλοσοφία περιποίησης της Sisley σε κυτταρικό, ωστόσο, επίπεδο. Με στόχο την επανόρθωση και την ενεργοποίηση του τριχωτού από τη ρίζα, η ολοκληρωμένη φροντίδα Hair Rituel έχει ενισχυθεί με βιταμίνες και πεπτίδια, με κερατίνη και πρωτεΐνες ρυζιού, προκειμένου να αναζωογονήσει τα μαλλιά και να τα βοηθήσει να δείχνουν πιο πλούσια και υγιή. Παράλληλα, το εκχύλισμα λιναρόσπορου και σιταριού προστατεύει το φυσικό χρώμα, ενώ ένα ενεργό συστατικό του χαμομηλιού καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ