fbpx

Η Camilla Cabello επιλέγει Rapid Revivers της L’Oreal Paris

Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος, το ίδιο και τα μαλλιά μας. Γι’ αυτό επιλέγουμε για την καθημερινή ενισχυμένη φροντίδα τους τα νέα Elvive Rapid Revivers, που αναζωογονούν τα μαλλιά αμέσως, χωρίς να απαιτείται χρόνος αναμονής!

Της Μάνιας Μπούσμπουρα

Όταν τα μαλλιά μας δείχνουν ταλαιπωρημένα, είναι ξηρά και αφυδατωμένα, έχουν σπασμένες άκρες ή δεν πειθαρχούν στο χτένισμα, απαιτούν ενισχυμένη φροντίδα. Δεν αρκεί μόνο το κλασικό conditioner σε αυτές τις περιπτώσεις. Θα πρέπει μετά το λούσιμο να εφαρμόσουμε για 5-15 λεπτά μια καλή μάσκα μαλλιών ώστε να τα αναζωογονήσουμε. Τι γίνεται όμως με εμάς που, ενώ τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από ενισχυμένη φροντίδα, και το γνωρίζουμε καλά, δεν έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο για την εφαρμογή της; Δεν σας έχει τύχει να θυσιάζετε συχνά τη μάσκα μαλλιών ή να την εφαρμόζετε γρήγορα, όπως ένα conditioner (γεγονός που δεν ολοκληρώνει τη δράση της όμως), γιατί δεν έχετε χρόνο; Εγώ, δυστυχώς, ακολουθώ πολύ συχνά αυτή την τακτική, παρότι έχω μακριά και απαιτητικά μαλλιά, και δεν είναι λίγες οι φορές που τα νιώθω ξηρά, ενώ δείχνουν θαμπά και ταλαιπωρημένα. Για όλες εμάς λοιπόν τις σύγχρονες και πολυάσχολες γυναίκες, που μέσα στην ημέρα μας πρέπει να χωρέσουμε πολλά πράγματα και θέλουμε παράλληλα να έχουμε όμορφα, υγιή μαλλιά, το Elvive δημιούργησε μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση ώστε να μην περιμένουμε στο μπάνιο μας ούτε 5 λεπτά παραπάνω! Ένα μαγικό προϊόν που δεν χρειάζεται χρόνο αναμονής. Αναφέρομαι στα νέα Elvive Rapid Revivers της L’Oréal Paris που προσφέρουν άμεσα τα οφέλη τους στα μαλλιά μας.

Τι είναι τα Rapid Revivers;
Συνδυάζουν τη γρήγορη δράση ενός conditioner με την εντατική φροντίδα μιας μάσκας.
Με την εφαρμογή τους, τα μαλλιά αναζωογονούνται, γίνονται απίστευτα απαλά και λαμπερά, είναι ανάλαφρα και έχουν κίνηση. Η σύνθεσή τους είναι εμπλουτισμένη με αμινοξέα για ενδυνάμωση και το καθένα περιέχει και επιπλέον συστατικά, που εστιάζουν σε ειδικότερες ανάγκες των μαλλιών. Θα μπορούσαμε, λοιπόν, να τα περιγράψουμε ως τα νέα σύγχρονα Super Conditioners για καθημερινή χρήση, τα οποία μεταμορφώνουν τα μαλλιά χωρίς χρόνο αναμονής, προσφέροντας διπλάσια περιποίηση από ένα κλασικό conditioner. Αναζητήστε το Rapid Reviver που ταιριάζει στα δικά σας μαλλιά!

EXTRAORDINARY OIL REVIVER, Χ2
Εντατική θρέψη για ξηρά μαλλιά.

Σύνθεση για εντατική θρέψη, εμπλουτισμένη με προστατευτικό serum
που περιέχει αμινοξύ και έλαιο jojoba.

DREAM LONG REVIVER, Χ2
Εντατική αναδόμηση για μακριά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Σύνθεση για εντατική αναδόμηση των μαλλιών, εμπλουτισμένη με προστατευτικό serum
που περιέχει αμινοξύ και καστορέλαιο.

COLOR-VIVE REVIVER, Χ2
Εντατική περιποίηση για βαμμένα μαλλιά ή με ανταύγειες.

 Σύνθεση για εντατική προστασία, εμπλουτισμένη με προστατευτικό serum
που περιέχει αμινοξύ και βιταμίνη Ε.

TR 5 REVIVER, Χ2
Εντατική αναδόμηση για ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Σύνθεση για εντατική αναδόμηση των μαλλιών, εμπλουτισμένη με προστατευτικό serum
που περιέχει αμινοξύ και βιταμίνη Ε.