Διαγωνισμός

Olympic Brewery

Το καλοκαιρινό μας δώρο περιλαμβάνει 5 κιβώτια για κάθε μια τυχερή που θα κληρωθεί, 1 κιβώτιο από κάθε brand που ακολουθεί!

Tuborg, αναψυκτικό με χυμό Ανανά & χυμό Λάιμ, με άρωμα δυόσμου. Πλούσιο σε εξωτικά και καλοκαιρινά αρώματα με τη χαρακτηριστική σπιρτάδα της Tuborg.

Tuborg, αναψυκτικό με χυμό Pink Grapefruit & Σαγκουίνι! Μια πανδαισία εσπεριδοειδών, ντυμένη στα ροζ!

FIX Hellas, η ελληνική premium lager μπύρα με την πιο μακρόχρονη ιστορία και την πλουσιότερη κληρονομιά, από το 1864. H FIX Hellas έχει απαλή και γεμάτη γεύση, εκλεπτυσμένο ανθώδες μπουκέτο αρωμάτων με επικρατέστερο το άρωμα της βύνης και την ισορροπημένη πικράδα της.

FIX Άνευ, με αυθεντική γεύση μπύρας χωρίς αλκοόλ, με μόλις 14 θερμίδες ανά 100ml. Με την ισορροπημένη πικράδα και με το εκλεπτυσμένο, ανθώδες μπουκέτο αρωμάτων της, στο οποίο κυριαρχεί το άρωμα της βύνης, αφήνοντας έτσι μια ολοκληρωμένη επίγευση μακράς διάρκειας.

Kaiser, η Νο1 Pilsner στην χώρα μας, με την πλέον χαρακτηριστική και μεστή γεύση! Η παραγωγή μιας Kaiser είναι τέχνη, όπου συνδυάζονται αρμονικά τα πιο ποιοτικά υλικά! Εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού, προσεκτικά επιλεγμένοι λυκίσκοι και η παραδοσιακή τέχνη της ζυθοποίησης, μας αποκαλύπτουν το γιατί δεν είναι απλά μια μπύρα!

Ended
  • 5 ΝΙΚΗΤΕΣ
  • Λήξη Διαγωνισμού: 6 Σεπτεμβρίου 2022 12:00 EEST
  • Ανακοίνωση Νικητή: 6 Σεπτεμβρίου 2022 12:00 EEST

Κανόνες

Διαγωνισμός Ιούλιος - Αύγουστος 2022

5 τυχερές αναγνώστριες κερδίζουν από 5 κιβώτια των πιο απολαυστικών και αγαπημένων μας αναψυκτικών και ποτών!

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει ΜΟΝΟ για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου στις 12.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram και θα λάβουν e–mail στον προσωπικό τους λογαριασμό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!