Διαγωνισμός IQbeauté September 2021 DOVE

DOVE

5 τυχερές αναγνώστριες κατόπιν κλήρωσης θα κερδίσουν από ένα σετ με 5 υπέροχα αφρόλουτρα Dove! Μήπως είστε κι εσείς ανάμεσα σε αυτές;

Αγαπάμε το Dove γιατί εδώ και χρόνια φέρνει στο προσκήνιο αληθινές γυναίκες με αληθινές «ατέλειες», αναγνωρίζοντας πως όλες είμαστε μοναδικά όμορφες! Επιπλέον, γιατί κρύβει στη σύνθεση του δύο «μυστικά», αφού κάθε αφρόλουτρο Dove περιέχει 1/4 ενυδατικής κρέμας χαρίζοντας στην επιδερμίδα μοναδική φροντίδα κι άμεση αίσθηση απαλότητας, κι επίσης χάρη στη σύνθεση του βοηθά στην παραγωγή των ceramides της επιδερμίδας. Πιο συγκεκριμένα, τα αφρόλουτρα Dove περιέχουν φυσικούς για την επιδερμίδα ενυδατικούς παράγοντες που δουλεύουν μαζί με την επιδερμίδα και τη βοηθούν να παράξει ceramides. Με αυτόν τον τρόπο το Dove βοηθά στην ενίσχυση της επιδερμίδας από την ξηρότητα.

Τα αφρόλουτρα Dove κυκλοφορούν σε δώδεκα μοναδικούς κωδικούς με ποικιλία από απολαυστικές ιδιότητες αλλά και υπέροχα αρώματα που θα λατρέψετε!

Κάντε ένα δώρο φροντίδας στον εαυτό σας και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 5 υπέροχα αφρόλουτρα Dove και συγκεκριμένα τα:

Deeply Nourishing, Jasmine Petals & Coconut Milk, Calming Pistachio Cream & Magnolia, Shea Butter & Vanilia και Purifying Detox Green Clay.

Ended
  • 5 ΝΙΚΗΤΕΣ
  • Λήξη Διαγωνισμού: 8 Οκτωβρίου, 2021 12:00 EEST
  • Ανακοίνωση Νικητή: 11 Οκτωβρίου, 2021 12:30 EEST

Κανόνες

Διαγωνισμός Dove Σεπτέμβριος 2021

Πέντε τυχερές αναγνώστριες ή αναγνώστες μας θα κερδίσουν από ένα σετ με 5 υπέροχα αφρόλουτρα Dove!

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει ΜΟΝΟ για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 8 Οκτωβρίου στις 12.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram και θα λάβουν e–mail στον προσωπικό τους λογαριασμό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!