Διαγωνισμός IQbeauté Νovember 2021 TRESemmé

Νovember 2021 TRESemmé

Πέντε θα είναι οι τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν καθεμία από μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών TRESemmé Biotin + Repair 7 για ιδανική φροντίδα και επανόρθωση των μαλλιών και μια βούρτσα χτενίσματος!

Κάθεμια από τις τυχερές που θα κληρωθούν θα κερδίσει:

Το Shampoo Biotin + Repair 7
Επανορθώνει ορατά τα μαλλιά από κάθε χημική, θερμική και styling φθορά, αναδομώντας την τρίχα όπου χρειάζεται περισσότερο. Αυτό το σαμπουάν σχεδιάστηκε επίσης με βιοτίνη και είναι το πρώτο βήμα για να αρχίσετε να επαναφέρετε την ομορφιά των μαλλιών σας με την πρώτη κιόλας χρήση.

Το Conditioner Biotin + Repair 7
Περιέχει το λεγόμενο ” Pro-Repair Complex “, συνοδευόμενο από τρεις τύπους σιλικόνης και είναι σχεδιασμένο για να επανορθώνει την τρίχα και να προσφέρει απαλότητα ακόμη και στις πιο κατεστραμμένες τούφες. Το συγκεκριμένο conditioner σχεδιάστηκε με Βιοτίνη και είναι το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε την αναδόμηση της ομορφιάς των μαλλιών σας με την πρώτη κιόλας χρήση.

Την Hair Detangler TRESemmé
Η ιδανική βούρτσα μαλλιών για να ξεμπλέξετε και να χτενίσετε τα μαλλιά σας χωρίς φθορές.

Κρατήστε επαφή με την αγαπημένη σας εταιρεία καλλυντικών TRESemmé

Ended
  • 5 ΝΙΚΗΤΕΣ
  • Λήξη Διαγωνισμού: 14 Δεκεμβρίου, 2021 12:00 EET
  • Ανακοίνωση Νικητή: 14 Δεκεμβρίου, 2021 12:00 EET

Κανόνες

Διαγωνισμός TRESemmé Νοέμβριος 2021

Πέντε θα είναι οι τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν καθεμία από μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών TRESemmé Biotin + Repair 7 και μια βούρτσα χτενίσματος για ιδανική φροντίδα και επανόρθωση των μαλλιών!

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει ΜΟΝΟ για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου στις 12.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram και θα λάβουν e–mail στον προσωπικό τους λογαριασμό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!