Διαγωνισμός KORRES

KORRES

5 τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από ένα Morning Mimosa Eau de Toilette και την ίδια αρωματική σειρά περιποίησης –αφρόλουτρο και body milk– για μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια στο αγαπημένο τους άρωμα KORRES.

Τί καλύτερο από ένα δώρο ομορφιάς που τονώνει τη θηλυκότητά μας, την αυτοπεποίθηση αλλά και τη διάθεσή μας; Tο Μorning Mimosa Eau de Toilette της KORRES «κρύβει» ηλιόλουστα πρωινά με μυρωδιές από άνθη μιμόζας σε ένα καφέ διάφανο μπουκάλι, που καθώς το διαπερνά το φως, οι κεχριμπαρένιες αντανακλάσεις μοιάζουν να συνθέτουν τη δική τους χορογραφία. Το ροζ πιπέρι αφήνει μία πικάντικη αύρα που προσδίδει μία μοναδική φινέτσα σε αυτό το άρωμα ενώ το Ylang Ylang, ένα διαφορετικό love charm που δημιουργεί η φύση και είναι ικανό να ξελογιάζει και να αποπλανεί.
Άρωμα πολύπλοκο, αλλά και ισορροπημένο. Κλασικό αλλά και σύγχρονο. Απλό και ταυτόχρονα αξιομνημόνευτο.

Μπορείτε τώρα να αποκτήσετε αυτό το άρωμα KORRES μαζί με το αφρόλουτρο και το body milk του. 5 θα είναι οι τυχερές αναγνώστριές μας που θα κερδίσουν από ένα σετ κατόπιν κλήρωσης. Μήπως είστε κι εσείς ανάμεσά τους

Ended
  • 5 ΝΙΚΗΤΕΣ
  • Λήξη Διαγωνισμού: 12 Ιανουαρίου, 2022 12:00 EET
  • Ανακοίνωση Νικητή: 13 Ιανουαρίου, 2022 15:00 EET

Κανόνες

Διαγωνισμός KORRES Δεκέμβριος 2021

Πέντε θα είναι οι τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν καθεμία άρωμα, αφρόλουτρο και body milk Korres!

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει ΜΟΝΟ για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 12 Ιανουαρίου στις 12.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram και θα λάβουν e–mail στον προσωπικό τους λογαριασμό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!