Διαγωνισμός Bioderma

Bioderma

5 τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν κατόπιν κλήρωσης από ένα Bioderma Sensibio H2O Eye, το νέο υπέροχο προϊόν της σειράς Sensibio για τον καθαρισμό των ματιών και των χειλιών, που μας συστήνει αυτόν τον μήνα σε άρθρο της η beauty editor μας, Αλεξάνδρα Τρύφωνος!

H σειρά Sensibio των δερματολογικών εργαστηρίων Bioderma είναι αφιερωμένη εξολοκλήρου στις ιδιαίτερες ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος και περιλαμβάνει μια πλούσια συλλογή προϊόντων που ανταποκρίνονται απόλυτα σε κάθε συνθήκη στην οποία μπορεί να βρεθεί η πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα, προσφέροντάς της υπέροχη ενυδατική φροντίδα, καταπράυνση και ενδυνάμωση του δερματικού φραγμού. Μεταξύ αυτών, και το αγαπημένο μας δερματολογικό νερό καθαρισμού micellaire Sensibio H2O, το Νο1 νερό καθαρισμού micellaire παγκοσμίως.

Tο νέο διφασικό νερό micellaire υψηλής ανοχής Sensibio H2O Eye σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την πιο ευαίσθητη και εύθραυστη περιοχή του προσώπου μας, την περιοχή των ματιών! H μοναδική του σύνθεση με pH ανάμεσα σε 6,5 και 7, ισοδύναμο με αυτό του δακρυϊκού υγρού, περιέχει μόνο τα απαραίτητα συστατικά στην κατάλληλη δόση. Συνδυάζει δύο φάσεις: τη λιπόφιλη, με τα απαραίτητα λιπαρά, και την υδρόφιλη, πλούσια σε ισχυρά καθαριστικά μικύλλια. Ανακινώντας το Sensibio H2O Eye πριν από τη χρήση, οι δύο αυτές φάσεις αλληλοσυμπληρώνονται και δίνουν τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό των ρύπων και την εξαιρετικά απαλή αφαίρεση ακόμα και του σκληρού, αδιάβροχου μακιγιάζ από τα μάτια και τα χείλη. Περιέχει ακόμα υαλουρονικό οξύ, που ενυδατώνει και αφήνει το δέρμα άνετο, αλλά και καταπραϋντικά αγνά ζάχαρα, τα οποία αποτρέπουν τον κίνδυνο δερματικών αντιδράσεων που συνδέονται συχνά με τον καθαρισμό. Η ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια ενισχύεται και οι βλεφαρίδες προστατεύονται με διάρκεια!

Διαβάστε περισσότερα για το νέο υπέροχο προϊόν της Bioderma, Sensibio H2O Eye, για τον καθαρισμό των ματιών και των χειλιών, που μας συστήνει αυτόν τον μήνα σε άρθρο της η beauty editor μας, Αλεξάνδρα Τρύφωνος ΕΔΩ.

Ended
  • 5 ΝΙΚΗΤΕΣ
  • Λήξη Διαγωνισμού: 21 Ιουνίου, 2022 09:30 EEST
  • Ανακοίνωση Νικητή: 21 Ιουνίου, 2022 15:00 EEST

Κανόνες

Διαγωνισμός BIODERMA Μάιος 2022

5 τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν κατόπιν κλήρωσης από ένα Bioderma Sensibio H2O Eye, το νέο υπέροχο προϊόν της σειράς Sensibio για τον καθαρισμό των ματιών και των χειλιών, που μας συστήνει αυτόν τον μήνα σε άρθρο της η beauty editor μας, Αλεξάνδρα Τρύφωνος!

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει ΜΟΝΟ για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 21 Ιουνίου στις 12.00. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram και θα λάβουν e–mail στον προσωπικό τους λογαριασμό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!